מעקב אחרי מיכאל אוחנה
Re: מעקב אחרי מיכאל אוחנה
תניחו לו בשקט.
zahipan כתב:ברור שמשחק ראשון הוא יהיה פרווה, אף אחד לא חשב אחרת.
בכל זאת הוא שחקן צעיר שצריך להתרגל לשחק במועדון גדול, שמעו זה מלחיץ מאוד.
יצא לך פעם לראות את המשחק הראשון של ברקוביץ באנגליה ( סאוטהמפטון)?
מה אתה משווה?ns75 כתב:
יצא לך פעם לראות את המשחק הראשון של ברקוביץ באנגליה ( סאוטהמפטון)?
הוא הגיע לשם כוכב ענק עם אליפויות והופעות בנבחרת, לא ילד שעד שלשום שיחק מול 400 אוהדים, 370 משפחה של השחקנים.
סהכ משחק סולידי, עשה רק מה שהוא בודאות יודע. עזר בהגנה, חילץ כמה כדורים.
הוא בא לחמש שנים לא לשבועיים.
אגב, קלינגר אתמול בשבת ביציע "סכום העברה נורמלי, בכלל לא גבוה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כל ההשוואות האלו יכולים רק לפגוע בו כרגע, תנו להתפתח לאט לאט.
נכון לאתמול מה שאני לקחתי זה שגם שהוא שיחק הקישור שלנו לא נפל להבדיל מדברים שקורים עם שבתאי ולפרקים עם וובה (יכול להיות שזה בזכות ראדי ואוגו אבל עדיין). להערכתי גם המחסור בשטחים זה דבר שלא מוכר לו וראו את זה אתמול, כמו שאמרתי כבר יש הבדל ענק בסגנונות בין הקבוצות (אנחנו ואשדוד) והלחץ עליהן מהיריבה.
נכון לאתמול מה שאני לקחתי זה שגם שהוא שיחק הקישור שלנו לא נפל להבדיל מדברים שקורים עם שבתאי ולפרקים עם וובה (יכול להיות שזה בזכות ראדי ואוגו אבל עדיין). להערכתי גם המחסור בשטחים זה דבר שלא מוכר לו וראו את זה אתמול, כמו שאמרתי כבר יש הבדל ענק בסגנונות בין הקבוצות (אנחנו ואשדוד) והלחץ עליהן מהיריבה.
ראו על אוחנה שהוא מנסה להיכנס להוואי הקבוצתי ולא להתחיל דריבלים עד אין סוף (כי הוא יכל אבל התאפק). בוזגלו מצד שני כן נכנס הרבה יותר לדריבלים מהסוג הזה ועשה את זה נפלא אתמול, הייתי רוצה לראות אותו עושה את זה יותר כי הוא היה סופר מסוכן אתמול (רק טיפה יותר מחשבה עם הפס האחרון והוא עם עוד שני בישולים אתמול)
שיחק אותה ברק בכר שהוא פתח עם אוחנה
איזה ביצים יש לו, איזה מאמן ענק יש לנו !!!
זה המאמן שתמיד חלמנו עליו
איזה ביצים יש לו, איזה מאמן ענק יש לנו !!!
זה המאמן שתמיד חלמנו עליו
יכול להיות שזו רק ההרגשה שלי אבל לי הרגיש אתמול כאילו בוזגלו יודע שהחבל מתקצר לו על הצוואר והוא חייב להרים קצב.dor69 כתב:ראו על אוחנה שהוא מנסה להיכנס להוואי הקבוצתי ולא להתחיל דריבלים עד אין סוף (כי הוא יכל אבל התאפק). בוזגלו מצד שני כן נכנס הרבה יותר לדריבלים מהסוג הזה ועשה את זה נפלא אתמול, הייתי רוצה לראות אותו עושה את זה יותר כי הוא היה סופר מסוכן אתמול (רק טיפה יותר מחשבה עם הפס האחרון והוא עם עוד שני בישולים אתמול)
בעניין הזה אני לא חושב שמישהו כאן חולק עליך.שמעון א כתב: זה המאמן שתמיד חלמנו עליו
האמת כשראיתי אותו אתמול אמרתי לחבר לידי הביאו לו על הראש אחד שיודע דריבלים והוא בא להוכיח שגם לו יש את זה ברמה גבוההtalb55 כתב:
יכול להיות שזו רק ההרגשה שלי אבל לי הרגיש אתמול כאילו בוזגלו יודע שהחבל מתקצר לו על הצוואר והוא חייב להרים קצב.
מצד אחד מה שיש לבוזגלו אי אפשר לקחת ממנו, אבל מה שחסר לו גם לא יהיה לו אף פעם, וזה מה ששם אותו בליגה ישראלית ולא לאירופה, פיזיות ומהירות.dor69 כתב: האמת כשראיתי אותו אתמול אמרתי לחבר לידי הביאו לו על הראש אחד שיודע דריבלים והוא בא להוכיח שגם לו יש את זה ברמה גבוהה
- The red one
הוא גם אמר שז׳ורז׳יניו שווה את אותו המחיר..
Totti כתב: מה אתה משווה?
הוא הגיע לשם כוכב ענק עם אליפויות והופעות בנבחרת, לא ילד שעד שלשום שיחק מול 400 אוהדים, 370 משפחה של השחקנים.
עדיין לא מחקתם את הנושא המטומטם הזה?
לא בא בטענות לאף אחדTotti כתב: מה אתה משווה?
רק אומר שאפשר גם במשחק ראשון להתפוצץ
אני בכלל מאמין שכוכבים בדם לא רואים ממטר אף אחד, לא חשוב איפה תזרוק אותם
אגב,ברקוביץ׳ גם הגיע לשם ילד, מדינה זרה, לא יודע מילה באנגלית, ומהצד השני הוא רואה מולו את גיגס שמייכל ואלכס פרגוסון משלב ידיים על הקווים ( בניגוד לאוחנה שראה מולו את עלי עותמאן,קנדיל ויוסי אבוקסיס קשישא)