This is celtic park
Re: This is celtic park
אל תרתח אדון עזריאל.YallaHapoel כתב:
עריכה: זוהי תגובה של רוני (delta7), גל שינה לי שם משתמש...
אגיב למספר דברים:
1) מסכים שהם לא שונים במהותם מלה פמיליה ודומיהם, אך כמו שלה פמיליה ותומכיו הם רק חלק מקהלה של ביתר (אם כי חלק צעקני ורעשני) כך גם החלאות מגלזגו. אין לי סטטיסטיקה מדויקת (וכפי הנראה לא קיימת כזו) אך להערכתי חלקם של לה פמיליה ותומכיה מתוך קהלה של ביתר גדול משמעותית מחלקם של החלאות מכלל קהלה של סלטיק.
2) לא כ"כ ברורה לי כל ההתיחסות שלך ל"קודם כל ישראלי" "מייצגים את הפועל" וכיו"ב. איפה ציינתי שאני מייצג את הפועל ולא את ישראל או שאני לא קודם כל ישראלי? נראה לי שהתבלבלת בתגובות (ןהמשכת בזה בהודעה נוספת בהמשך, אם כוונתך אלי). אני זה שתולה דגל ישראל בכל איצטדיון שאנו מבקרים בו בחו"ל (ספליט, תון, טירספול, גלזגו...), אני זה שמעבר ל-4 שנות צבא עשה במשך השנים כאלף ימי מילואים, אני זה שעם כל ההערכה שלי לברק בכר עד היום לא נוח לו עם "עברו הצבאי"ו כיו"ב אז ההפך הוא הנכון, אנחנו הפועל באר שבע, אלופת ישראל ומייצגים קודם כל את המדינה שלנו. בבקשה אל תלמד אותי פטריוטיות מהי.
סעיף 2 לא נוגע אליך,אלה לכמה כאן שקישקשו כאן על מייצגים את הפועל.
לא יכול לסבול את המשפט הזה.
הכל טוב, רוצה תפוח?אדום זקן כתב: אל תרתח אדון עזריאל.
סעיף 2 לא נוגע אליך,אלה לכמה כאן שקישקשו כאן על מייצגים את הפועל.
לא יכול לסבול את המשפט הזה.
האמת אבטיח בא טוב.delta7 כתב: הכל טוב, רוצה תפוח?
כן, אבל זה כבר בסרט אחר.אדום זקן כתב: האמת אבטיח בא טוב.
שוקל לשנות את התסריט.delta7 כתב: כן, אבל זה כבר בסרט אחר.
אבטיח בא טוב יותר.
בסדר, בסדר, אבטיח, אבל אל תיגע בתסריט, זו פנינה וכל המוסיף גורע.אדום זקן כתב: שוקל לשנות את התסריט.
אבטיח בא טוב יותר.
טוב אחיdelta7 כתב: בסדר, בסדר, אבטיח, אבל אל תיגע בתסריט, זו פנינה וכל המוסיף גורע.
מה שדמבלה עשה אתמול לריינגס. כואב הלב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
מי יודע מה הסיפור של הסקוטים עם דגל אירלנד? גם נגדנו וגם אתמול פרסו דגל אירלנד ענקי ביציעים שלהם .
מחכה לראות אותם מתפרקים מול בראסה בצ'מפיונס.
אחרי ההפסד מול אלאבס הקטלונים
יבואו לדרוס וכמה שיותר.
אחרי ההפסד מול אלאבס הקטלונים
יבואו לדרוס וכמה שיותר.
מקים המועדון הוא כומר אירי. אוהדי הקבוצה מזדהים עם האירים הקתולייםdardasmiley כתב:מי יודע מה הסיפור של הסקוטים עם דגל אירלנד? גם נגדנו וגם אתמול פרסו דגל אירלנד ענקי ביציעים שלהם .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
ואני חשבתי שהנושא הוקפץ כדי להכין אותנו לאצטדיון הסן סירו..
אגב, את אוהדי ריינג'רס עם דגל ישראל ראיתם ?
כן, זה רק מראה שמה שקורה כאן לא באמת מעניין אותםThe red one כתב:ואני חשבתי שהנושא הוקפץ כדי להכין אותנו לאצטדיון הסן סירו..
העכברושים האיריים מסלטיק ידועים כקתולים ותומכים בסיפוח צפון אירלנד לאירלנד והפיכתה למדינה אחת בעוד ריינג'רס הפרוטסטנטים תומכים בעצמאותה של צפון אירלנד שידועה כמדינה עם יישוב גדול של פרוטסטנטים.dardasmiley כתב:מי יודע מה הסיפור של הסקוטים עם דגל אירלנד? גם נגדנו וגם אתמול פרסו דגל אירלנד ענקי ביציעים שלהם .