כן אני יודע, גם התגובה שלי הייתה בחיוךdelta7 כתב: זה היה בחיוך דר

בוא נחזור לדיון על אינטר ולא על בן שהר.
או על רמת האנגלית של ההוא מהפועל חיפה.
כן אני יודע, גם התגובה שלי הייתה בחיוךdelta7 כתב: זה היה בחיוך דר
שלא תחטוף דו"ח בטעות.dardasmiley כתב:
תקשיב ילד, תרגיע את הטונים שלל ומהר, אח תעוף לשום מקום. זה שאני מדבר אליך בכבוד ולא יוצא עליך ב360 קמש לא אומר שאנחנו חברים.
עכשיו לך תראה משחקים של הקבוצה. אל תסתכל על שום דבר, תסתכל רק על שהר. אחרי זה אם תרצה נמשיך לנהל דיטן אי טיליגנטי מתוך הבנה.
לדעתי זה קומה אחרונה שמחולקת לשתי קומות של טריבונות.. דופלקס גגThe red one כתב: שלא תחטוף דו"ח בטעות.
חבר'ה חדשות טובות -
אני הייתי בטוח שנשב בקומה הכי אחרונה, אבל לפי הכרטיסים מסתבר שאנחנו בקומה 5 מתוך 6. הידד
לפחות יש מסעדה על הגג? נוף להרים? משהו?סניור כתב:
לדעתי זה קומה אחרונה שמחולקת לשתי קומות של טריבונות.. דופלקס גג
לאכול יש לך בתפריט שלישייה, רביעייה וחמישייה. מה תבחר?yanivnew91 כתב: לפחות יש מסעדה על הגג? נוף להרים? משהו?
אופס.. אני כבר לא רעב, תודהdor69 כתב: לאכול יש לך בתפריט שלישייה, רביעייה וחמישייה. מה תבחר?
אחי, אני לא מסכים עם הרוב שהובאן חלש כבלם. היה לו משחק חלש מול סלטיק, אין צורך לשרוף אותו בגלל זה. קורה לכל שחקן.delta7 כתב: בחיאת שמעון, די כבר עם ה-3 בלמים עם הובאן.
איתך.שמעון א כתב: אחי, אני לא מסכים עם הרוב שהובאן חלש כבלם. היה לו משחק חלש מול סלטיק, אין צורך לשרוף אותו בגלל זה. קורה לכל שחקן.
אני חושב שמיגל ויטור בהרכב, כל ההגנה תראה טוב יותר.
גם בקישור בינהםסניור כתב:
בחלק הראשון ובחלק השני.
מה אגדה בזה?אדום זקן כתב: הוא לא בלם.
הוא צריך לנצל את השטחים שיהיו לו ולא יהיו לא הרבה בשביל לנסות ולעקוץ.
אם מלכתחילה נעלה עם הרכב שכולו הגנתי עדיף שלא ניסע.
ומספיק כבר עם האגדה הזאת.
מעדיף את טאהא כבלם שלישי ואת הובאן בקישור.שמעון א כתב: אחי, אני לא מסכים עם הרוב שהובאן חלש כבלם. היה לו משחק חלש מול סלטיק, אין צורך לשרוף אותו בגלל זה. קורה לכל שחקן.
אני חושב שמיגל ויטור בהרכב, כל ההגנה תראה טוב יותר.
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל מעדיף את אוחיון על טאהא.delta7 כתב: מעדיף את טאהא כבלם שלישי ואת הובאן בקישור.
אתה יכול להמשיך להשתמש בטיעון הזה כמה שבא לך.avivgolan כתב: מה אגדה בזה?
בכמה משחקים נגד קבוצות טובות מאיתנו או ברמתנו הוא פתח בשנה האחרונה?
לא נגד מכבי ולא מול אף קבוצה אירופית חוץ משריף במשחק הראשון. אתה לא חושב שיש קשר בין הדברים?
אגב מידיעה משחקן בכיר בקבוצה, הוא לא משחק במשחקים האלה בדיוק מהסיבות האלה, ההגנתיות, ככה שזה לא רק מה שנראה מבחוץ זאת ראסמי הסיבה, ככה שאגדה זה לא