כמה עדכונים לקראת פתיחת העונה
Re: כמה עדכונים לקראת פתיחת העונה
חייב להגיע זה נשמע מעניין
.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אני לא מבין אותכם את כל מי שכותב על טירוף באימון לא לימדו אותכם שלא מדברים על זה באתר אני לא רוצה לנבל ולקלל אבל על תביאו אותי לזה מבקש מיד למחוק את ההודעות לפני שנקבל כמה וכמה ניידות משטרה באימון מה שבטוח אתם לא כל כך חכמים.
אתה צודק לגבי הקטע של הפירוטכניקה אסור בהחלט (ערכתי את ההדועה שלי).צחי כתב:אני לא מבין אותכם את כל מי שכותב על טירוף באימון לא לימדו אותכם שלא מדברים על זה באתר אני לא רוצה לנבל ולקלל אבל על תביאו אותי לזה מבקש מיד למחוק את ההודעות לפני שנקבל כמה וכמה ניידות משטרה באימון מה שבטוח אתם לא כל כך חכמים.
לגבי המילה "טירוף" מה הבעיה בה אפשר לדעת ? ד"א אני רושם את זה לפני כל משחק גדול ואני עדיין חושב שיהיה מטורף באימון ]תיחה כי יבואו הרבה אוהדים ורק אלה שמעודדים.
עם יש בעיה עם המילה הזאתי אני יוריד גם אותה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
לגבי הטירוף אין כל כך בעיה אתם צריכים לשים לב על מה אתם רושמים האתרים האלה הם הבתים הטכנולוגים של השוטרים ודרך הגב ד"ש לכל הסמויים שמבקרים פה נתראה במגרשים.נאור סייס כתב: אתה צודק לגבי הקטע של הפירוטכניקה אסור בהחלט (ערכתי את ההדועה שלי).
לגבי המילה "טירוף" מה הבעיה בה אפשר לדעת ? ד"א אני רושם את זה לפני כל משחק גדול ואני עדיין חושב שיהיה מטורף באימון ]תיחה כי יבואו הרבה אוהדים ורק אלה שמעודדים.
עם יש בעיה עם המילה הזאתי אני יוריד גם אותה.
צחי כתב: לגבי הטירוף אין כל כך בעיה אתם צריכים לשים לב על מה אתם רושמים האתרים האלה הם הבתים הטכנולוגים של השוטרים ודרך הגב ד"ש לכל הסמויים שמבקרים פה נתראה במגרשים.
חחח צחי יא מלך..
לא יהיה טירוף באימון!פשוט לא

TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

"מאז ולעולמים"

באיזה יום ושעה האימון הראשון של הבוגרים?.אפשר לקנות כבר מנוי?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
יום שלישי הקרוב שעה לא ידוע עדין ועדין אי אפשר לקנות מנויים כי מחכים לאישור של המשטרה.tnhr כתב:באיזה יום ושעה האימון הראשון של הבוגרים?.אפשר לקנות כבר מנוי?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;