הכי חלש על המגרש אחרי מיטרוביץ.yedidel כתב:אגב לא שמתי לב בכלל לבוזגלו הצעיר. תיקל קצת את האח הגדול?
לבחור מאור
Re: לבחור מאור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מה?! היה לא רע בכלל במחצית הראשונהTotti כתב: הכי חלש על המגרש אחרי מיטרוביץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פעם אחת הוא תיקל אותו ליד הרחבה מה שיצר את המצב שבוזגלו שלנו בעט לחיבורים וזובס הדף לקרן.yedidel כתב:אגב לא שמתי לב בכלל לבוזגלו הצעיר. תיקל קצת את האח הגדול?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ראש בקיר. או באדמה.The red one כתב: מה?! היה לא רע בכלל במחצית הראשונה
מאוד התאכזבתי ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Totti כתב:העניין בולט מאוד כאשר הקשר השלישי במערך הוא וובה בראון.
מליקסון באופן טבעי אוהב להדבק לאגפים, נוח לו יותר לקבל את הכדור על הקו והוא נהנה מהצירופי מסירות עם בוזגלו או נאווקמה.
כשוובה מנסה לשחק את התפקיד של הובאן במערך ולהיות 50:50, אין מי שינהל את המשחק מהאמצע, בייחוד כשאוגו לא מדוייק ואנחנו מפסידים פעמיים.
פעם אחת בבור שנוצר במרכז המגרש ופעם שנייה בהעדר קשר מרכזי שמנהל את המשחק.
מדיבורים על האח בוזגלו התגובה הזו נעלמה.
אי אפשר לשחק עם שני קשרים אחוריים ואז לבוא בתלונות שמאור ומאור זה לא עובד , במשחק האליפות זה עבד מצויין והיו עוד כמה משחקים שזה עבד טוב.
כשבכר החליט ברוטציה לשחק בשיטה עם 2 קשרים אחורים וכמו שטוטי אמר שמליקסון אוהב לעשות את הבריחות לאגפים מדי פעם ולנהל משחק אין מי שיתן לו את הכדור לשם , וובה ואוגו הם לא ראדי או הובאן ואפילו לא שבתאי . הם נגרים , הם עושים עבודה שחורה בלבד , הם לא יודעים לנהל משחק , הפס שלהם קדימה לוקה בחסר ובגלל זה היה נראה אתמול שמאור ומאור זה לא מתאים , אבל זה לא נכון.
אבל ברגע ששני המאורים משחקים זה רק במערך של 2 אחוריים.הראל כתב:
מדיבורים על האח בוזגלו התגובה הזו נעלמה.
אי אפשר לשחק עם שני קשרים אחוריים ואז לבוא בתלונות שמאור ומאור זה לא עובד , במשחק האליפות זה עבד מצויין והיו עוד כמה משחקים שזה עבד טוב.
כשבכר החליט ברוטציה לשחק בשיטה עם 2 קשרים אחורים וכמו שטוטי אמר שמליקסון אוהב לעשות את הבריחות לאגפים מדי פעם ולנהל משחק אין מי שיתן לו את הכדור לשם , וובה ואוגו הם לא ראדי או הובאן ואפילו לא שבתאי . הם נגרים , הם עושים עבודה שחורה בלבד , הם לא יודעים לנהל משחק , הפס שלהם קדימה לוקה בחסר ובגלל זה היה נראה אתמול שמאור ומאור זה לא מתאים , אבל זה לא נכון.
זה לא עבד טוב גם עם הובאן ואוגו. משחק האליפות באמת היה חריג.
אגב, אני לא רואה אותנו גם מגיעים ליותר מצבים במערך הזה
מה שנפגע במערך הזה הוא בעיקר הקצב.
יותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור, חוסר אגרסיביות בצדדים ובמרכז, חסרון שלא נותן לנו לזכות בכדורים באגפים במרכז המגרש.
וכמובן שאין מספיק לחץ שמופעל על הבלמים והחורים שנוצרים הם מאוד מפחידים ומסוכנים, בזה אפשר לטפל, אם זה במוטיבציה או בכושר הגופני, אבל הדברים האלה לא משתנים כבר שנה וחצי.
בדקה שאוחנה נכנס ראינו, הרבה יותר מהירות, אחריות ונוכחות. מוזר לי שאנחנו משחקים עם הרכבים שמחלישים אותנו.
יותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור, חוסר אגרסיביות בצדדים ובמרכז, חסרון שלא נותן לנו לזכות בכדורים באגפים במרכז המגרש.
וכמובן שאין מספיק לחץ שמופעל על הבלמים והחורים שנוצרים הם מאוד מפחידים ומסוכנים, בזה אפשר לטפל, אם זה במוטיבציה או בכושר הגופני, אבל הדברים האלה לא משתנים כבר שנה וחצי.
בדקה שאוחנה נכנס ראינו, הרבה יותר מהירות, אחריות ונוכחות. מוזר לי שאנחנו משחקים עם הרכבים שמחלישים אותנו.
ביתר טדי פלייאוףהראל כתב:אף פעם לא שיחקנו במערך של 4-3-3 עם וובה ואוגו יחד .
חיפה טרנר פלייאוף
אולימפיאקוס טרנר
מכבי משחקים עם אלברמן ונוסא מאחור.
מיכה/סקריונה,מדוניאנין,טבח והאיסלנדי מקדימה והם אוהבים את הכדור לא פחות.
הכל עניין של ניצול מצבים.
הם צריכים 7 הזדמנויות בשביל להבקיע 5,אנחנו 18 בשביל להבקיע 3 זה כל העניין ולא כל הבולשיט על הלחץ שמחץ.
הם צריכים 7 הזדמנויות בשביל להבקיע 5,אנחנו 18 בשביל להבקיע 3 זה כל העניין ולא כל הבולשיט על הלחץ שמחץ.
אני לא רואה את היריבה מגיעה לרחבה שלהם כל כך הרבה כמו שהיה לנו אתמול למשלאדום זקן כתב:מכבי משחקים עם אלברמן ונוסא מאחור.
למה לזלזל במשחק הלחץ שלהם? אם אנחנו נשחק באותה מחויבות אנחנו נקח אליפות בינואר.
- ForeverRed
בכדורגל תמיד זוכרים את המשחק האחרון.yedidel כתב:
אני לא רואה את היריבה מגיעה לרחבה שלהם כל כך הרבה כמו שהיה לנו אתמול למשל
לפני שבועיים מכבי הייתה על סף רתיחה. הגרלה קצת פחות נוחה בליגה והיה מתחיל שם סוג של כאוס.
אנחנו הגענו במילאנו לפיק מסוים ומאז יש קצת ירידה ביכולת. זה בסדר וטבעי.
צריך לאסוף ניצחונות ולעבור את התקופה הזאת.
מאמין שאחרי הפגרה דברים ייראו טוב יותר.
לא אני עפתי..Totti כתב: כבודו לאן עפת?
"הוכתר כאן מלך חדש"
הייתי משוכנע שאתה מתכוון לטוני, עד שהבנתי שמדובר באוחנה.
כפרה עליו, הוא ילד מחונן, אבל יש לו עוד הרבה מאוד להוכיח כדי להפוך למלך החדש באלופת המדינה, אנחנו לא ראשון או כפר סבא שמשוועת למלכים
תסתכל בתגובות כאן ותבין בין השורות שדוחפים את אוחנה להרכב על חשבון בוזי.
אין קשר בין אם המאורים יכולים לשחק יחד או לא
זה רק הסחת דעת
אז זהו.yedidel כתב:
אני לא רואה את היריבה מגיעה לרחבה שלהם כל כך הרבה כמו שהיה לנו אתמול למשל
שאתמול היה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל.
לא צריך לקחת משחק אחד פחות טוב שלנו ולעשות ממנו כאילו הוא המייצג.
ולגבי מכבי,תראה את כל המשחקים האחרונים שלהם למעט הפועל ותשים לב לכמה מצבים הגיעו מולם.