באסה..הרגיעו ת'רוחות עם ההודעה הזו..סניור כתב:למה לחכות ל 19:30? לפני כמה דקות יצאה הודעה בפייסבוק שלא תתאפשר מכירה הערב. הביזיון יכול להתחיל מעכשיו
מחדל המדים!
- The red one
Re: מחדל המדים!
לא ביזיון אבל בהחלט שוב היערכות לקויה.The red one כתב: לא, צפי להודעות "בזיון" החל מ19:30
אם היו מתחילים במכירה מוקדמת באינטרנט לפני שבוע-שבועיים אז לא היה שום חשש לעומס.
חבל שכל דבר הופך לסאגה.
ד״א, שום הנחה למנויי הקבוצה.
החשש לעומס הוא לא בגלל שכולם רוצים חולצה ולא יכולים לחכות למחר, הוא בגלל שכל השחקנים יהיו באירוע. אירוע ממוקד כזה על פני שעה וחצי- שעתיים ימשוך אלפי אנשים. כשפשוט נפתחת החנות וכל אחד יכול להגיע בזמנו, תהיה תנועה ערה והרבה יבואו לקנות, אבל בשום צורה לא תהיה הסתערות של אלפים בבום.CrazyRed7 כתב: לא ביזיון אבל בהחלט שוב היערכות לקויה.
אם היו מתחילים במכירה מוקדמת באינטרנט לפני שבוע-שבועיים אז לא היה שום חשש לעומס.
חבל שכל דבר הופך לסאגה.
אז מחר בבוקר יהיה פתוח?
אני רוצה חולצה חדשה ליום חמישי
אני רוצה חולצה חדשה ליום חמישי

כתוב בהודעה של המועדון שנפתח היום, אבל היום לא תתאפשר מכירה.
מניח שיעשו קצת מינגלינג, שופוני, הרמת כוסית, דברי ברכה, בורקס והביתה
מניח שיעשו קצת מינגלינג, שופוני, הרמת כוסית, דברי ברכה, בורקס והביתה

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הנחה ל12,500 איש שהם גם כניראה האנשים שצפויים לפקוד את החנות?CrazyRed7 כתב: לא ביזיון אבל בהחלט שוב היערכות לקויה.
חבל שכל דבר הופך לסאגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- yanivnew91
כןSir Alex Ferguson כתב: הנחה ל12,500 איש שהם גם כניראה האנשים שצפויים לפקוד את החנות?
זו לא דרישה מוגזמת שמי שמשלם כל שנה סכומים לא קטנים יהנה מהנחה מסויימת ברכישת מוצרים מהחנות הרשמית של המועדון
- yanivnew91
ובמקרה עברתי שם לפני כחצי שעה
המון סדרנים ומשטרה למרות שאמרו שלא צפויה מכירה לקהל הרחב
המון סדרנים ומשטרה למרות שאמרו שלא צפויה מכירה לקהל הרחב
כן, כי ככה גורמים ללקוחות מרוצים. גם ככה המחירים יקרים.Sir Alex Ferguson כתב: הנחה ל12,500 איש שהם גם כניראה האנשים שצפויים לפקוד את החנות?
ואז מה?בגלל שיש קהל שבוי אז אפשר לדפוק אותו במחירים כל השנה בלי לתת אפילו איזה משהו קטנטן בחזרה?
- The red one
כן, ברור, לא מבין את התהייה שלך. וממש לא רק 12,500 מנויים יפקדו את החנות.Sir Alex Ferguson כתב: הנחה ל12,500 איש שהם גם כניראה האנשים שצפויים לפקוד את החנות?
הבנתי שחולצה עולה 240 שקלים בלי הדפס מאחורה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאור העובדה שהחנות רק נפתחה, ושהעונה כבר התחילה, קשה לי להאמין שיתנו הנחה למנויים, שלפחות בהתחלה אמורים להיות הבסיס של החנות.
וכשאני מדבר על הנחה אני לא מדבר על 5%, שאז יש מצב שיתנו וגם יעזור לשווק את החנות למנויים.
אני מדבר על הנחה משמעותית ואת זה לא מאמין שיעשו, בטח לא בתחילת הדרך...
וכשאני מדבר על הנחה אני לא מדבר על 5%, שאז יש מצב שיתנו וגם יעזור לשווק את החנות למנויים.
אני מדבר על הנחה משמעותית ואת זה לא מאמין שיעשו, בטח לא בתחילת הדרך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אנשים שנדפקו בלי מנוי (יש לא מעט שיגדירו את עצמם ככאלה) חושבים שאנחנו (ציבור המנויים) מקבלים די והותר הטבות.
אנחנו מקבלים כל משחק כרטיס במחיר מוזל בליגה (אנשים שמוכרים ניקוב במחיר כרטיס מרוויחים בעצם כסף), זכות ראשונים לכל דבר, רק לנו אפשרי להגיע למשחקי חוץ אטרקטיביים בהשתתפות בהגרלה.
מי שאין לו מנוי צריך להילחם על כל כרטיס ולשלם הרבה יותר, וגם אז יושב לרוב במקומות לא אטרקטיביים.
לא חושב שגם בחנות אנחנו זכאיים להנחות.
אנחנו מקבלים כל משחק כרטיס במחיר מוזל בליגה (אנשים שמוכרים ניקוב במחיר כרטיס מרוויחים בעצם כסף), זכות ראשונים לכל דבר, רק לנו אפשרי להגיע למשחקי חוץ אטרקטיביים בהשתתפות בהגרלה.
מי שאין לו מנוי צריך להילחם על כל כרטיס ולשלם הרבה יותר, וגם אז יושב לרוב במקומות לא אטרקטיביים.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 27 ספטמבר 2016, 19:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה לעזאזל?The red one כתב: כן, ברור, לא מבין את התהייה שלך. וממש לא רק 12,500 מנויים יפקדו את החנות.
הבנתי שחולצה עולה 240 שקלים בלי הדפס מאחורה.
איזה מחירים לא יאמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
סליחה? וזאת בעיה שלנו? אין כמעט אנשים ש"נדפקו" בלי מנוי. היה מספיק זמן לרכוש מנוי בתחילת העונה שעברה. האנשים שבאמת רצו מנוי קנו. וכן, יש כאלה שהיו חיילים או היו בחו"ל או בדיוק התגרשו או לא היו מחוברים לפייסבוק שמייסבוק וציפו שיודיעו להם בטלפון ולא ידעו שזה מה שיקרה...נכון..הם לא רבים.yossi כתב:אנשים שנדפקו בלי מנוי (יש לא מעט שיגדירו את עצמם ככאלה) חושבים שאנחנו (ציבור המנויים) מקבלים די והותר הטבות.
ולא ציפית להנחה גרנדיוזית.. מספיק לי 5% או 10% הנחה בהצגת מנוי, בדיוק כמו שאני מקבל על חבר מועדון בכל רשת שמכבדת את עצמה.