ליגה אירופית מח׳ 2 :: סיכום
Re: ליגה אירופית מח׳ 2 :: סיכום
משחק מאוד חלש שלנו, הזכיר את המשחק מול שריף בחוץ,בלי מצבים ויציאה איטית ומסורבלת למתפרצות ,30 דקות ראשונות פשוט וואו איך הם עושים הגנה ,עוד שבועים משחק עונה לא צריך להתאבד לדעתי שתי תיקן מול פראג וניצחון שבהחלט אפשרי על אינטר ואנחנו נהיה בשלב הבא
הקבוצה הזו הציבה סטנדרטים כל כך גבוהים שאנשים עושים פוזות על תיקו מול סאות'המפטון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב:המחזור הבא זה המשחק הכי חשוב שלנו.
ניצחונות על פראג ואינטר בטרנר, ואיזה גירוד נקודה בחוץ ואנחנו אמורים לעלות.
הקהל חייב להתעורר על עצמו. איזה חוסר אנרגיות.
נצחונות על פראג ואינטר, בסבירות גבוהה מאוד יספיקו לעלייה גם אם נפסיד בפראג ובסאותהמפטון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
תקשיבו משוגעים, אם אני מדבר עם כל אחד מכם ביולי ואומר לו אחרי שני משחקים באירופית נגד אינטר וסאותהמפטון אתם עם 4 נקודות, אתם מאשפזים אותי בפסיכיאטרי.
חוץ מכמה מקבצים של כמה דקות כל אחד העידוד היה טוב..
באמת שהסיקור בתקשורת עלוב, עשינו תיקו ועמדנו שווים מול קבןצת ליגה אנגלית לגיטימית
באמת שהסיקור בתקשורת עלוב, עשינו תיקו ועמדנו שווים מול קבןצת ליגה אנגלית לגיטימית
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1Totti כתב:הקבוצה הזו הציבה סטנדרטים כל כך גבוהים שאנשים עושים פוזות על תיקו מול סאות'המפטון.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
תקשורת פח.
נמני יא יקוסינל לך תפרשן את מכבי.
אוהב את הקבוצה שלי!.
נמני יא יקוסינל לך תפרשן את מכבי.
אוהב את הקבוצה שלי!.
- The red one
תכל'ס.Totti כתב:הקבוצה הזו הציבה סטנדרטים כל כך גבוהים שאנשים עושים פוזות על תיקו מול סאות'המפטון.
לגבי העידוד אני דווקא הרגשתי שהיה אחלה עידוד שבעולם.
לגבי המשחק - מליקסון ממש מרגיז אותי. כל כדור הוא מנסה להתחכם. הלו, זאת לא רעננה! דיי עם השטויות האלה כבר.
שתי ההגנות הצטיינו היום במשחק וזה משליך גם על התוצאה. בסה"כ היינו מסוכנים יותר (בערך) אבל אין לנו שום סיבה להתאכזב מהתוצאה הזאת.
לעומת זאת, למשחק בעוד 3 שבועות, חייבים לבוא במטרה אחת: לנצח!
הקהל היה טוב לא מבין על מה אתם מדברים
מאזן אירופאי השנה
משחקים - 8
ניצחונות - 4
תיקו - 3
הפסדים - 1
שערי זכות - 10
שערי חובה - 7
תתעוררו! זה מאזן מדהים! רק שריף לא מוגדרת כקבוצה דרג א באירופה.
משחקים - 8
ניצחונות - 4
תיקו - 3
הפסדים - 1
שערי זכות - 10
שערי חובה - 7
תתעוררו! זה מאזן מדהים! רק שריף לא מוגדרת כקבוצה דרג א באירופה.
- The red one
אל תגזים! אף קבוצה ששיחקנו מולה לא נחשבת כעת(!) כדרג א' באירופה.
איזה תקשורת פח.
שיחקנו מול קבוצה סופר ממושמעת, שכל קבוצה אחרת בארץ הייתה נעקצת בלפחות 3 מתפרצות.
אוהב מאוד את השליטה בקצב ברוב דק המשחק, מה שיפה שאנחנו עושים את זה בחוכמה, ולא נשארים חשופים מדי מאחור.
מה שכן אלו בדיוק המשחקים שרואים את הפרשי הרמות בכל מה שקשור למסירה שתפתח את המשחק או שינויי כיוון מהירים. היו המון התקפות ששחקני האגף היו פנויים לגמרי, אבל השחקנים פשוט פחדו לתת את המסירה הארוכה, או שמסרו בצורה גרועה (אוגו).
שיחקנו מול קבוצה סופר ממושמעת, שכל קבוצה אחרת בארץ הייתה נעקצת בלפחות 3 מתפרצות.
אוהב מאוד את השליטה בקצב ברוב דק המשחק, מה שיפה שאנחנו עושים את זה בחוכמה, ולא נשארים חשופים מדי מאחור.
מה שכן אלו בדיוק המשחקים שרואים את הפרשי הרמות בכל מה שקשור למסירה שתפתח את המשחק או שינויי כיוון מהירים. היו המון התקפות ששחקני האגף היו פנויים לגמרי, אבל השחקנים פשוט פחדו לתת את המסירה הארוכה, או שמסרו בצורה גרועה (אוגו).
צודק. התכוונתי בכמה דרגות מעלינו
רשמתי בפוסט של המשחק אם הקהל היה קצת יותר דוחף היום ..במיוחד המזרחי והמערבי שפשוט הרגו אותנו ... אם היו באים עם אש בעיניים כמו נגד סלטיק זה נגמר ב1 קטן ברשת.
שהתקשורת תמצוץ, כמו שאני לא מתרגש "מהמחמאות" ככה לא אכפת לי מהביקורות. מצחיק בכלל לדבר על זה אחרי תיקו מול פאקינג סאותהמפטון שבכושר פסיכי. דפדפו אותם הלאה