The red one כתב: ממך לא ציפיתי לא לזהות את הציניות שלי
אצלנו באנגליזית אומרים "עלינה?"

The red one כתב: ממך לא ציפיתי לא לזהות את הציניות שלי
מצד אחד הווינר לא טיפש, מצד שני פעם איר פעם הם נותנים יחס גבוה על מכבי חיפה במשחקים מולנו.yossi כתב:עוד משחק חלש תוצרת הפחים מחיפה.
כל פעם שאני רואה אותם אני מתמלא עצבים על איך אנחנו מאבדים להם כ"כ הרבה נקודות. פשוט קבוצה של כלום.
מחזור הבא נגד מכבי, הבאנקר הכי גדול שיש. נקווה שיהיה יחס טוב להשקעה.
לא מסכים איתך.The red one כתב:הפועל תל אביב סוף סוף מנצחת, האוהדים שכן הטריחו את עצמם להגיע למושבה, מגרשים את השחקנים שבאים להודות להם ושורקים להם בוז בסיום המשחק.
טיפשים.
לדעתי? לא צריך לעודד. אפשר גם פשוט לא להגיע. אבל אם כבר ניצחתם? תיתנו כבוד מינימלי.CrazyRed7 כתב: לא מסכים איתך.
השחקנים ביזו אותם בצורה חסרת תקדים. צריך להיות חלק מהפועל ת״א כדי להבין מה המשמעות של דרבי בשבילם.
מגיע לשחקנים כל שריקת בוז בשבוע האחרון ויודע מה?גם במשחקים הבאים.
גם הגול עליו ועוד מצב קורץ שסידר למישהו שםMikiRed כתב:השופט החמיר בצהוב השני, קל יותר לשרוק נגד אשקלון הקטנה ... לא מיהר להוציא צהובים לתל אהיב (רייכרט).
בשער השבת התאפקו לא לרמוז לדברים לא כשרים.yedidel כתב:
גם הגול עליו ועוד מצב קורץ שסידר למישהו שם
אתה טועה, גולדהאר כבר הוכיח לא פעם שיש מקסימום להוצאה השנתית שלו על הקבוצה ושההוצאות יגדלו רק במידה וההכנסות יגדלו.adomi כתב:מה אתם מבסוטים?
ההגנה לא משהו? שבוע הבא 7 מיליון יורו ומחזקים את ההגנה
אפשר לטעות גם מיליון פעם בהרכבת הסגל עם הכסף שיש להם
לא משחק בתפקיד שלו.הפועלעולה כתב:רועי קהת ממש חלש מאז שחזר לארץ, לא שווה את הסכומים ששילמו עליו.
זה באמת ענקhb7 כתב:חברה תעזבו הכול רוצו להצביע לואצק שחק החודש הוא רץ הכי הרבה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()