מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי yakar »

הוא צודק על הקטע עם מליקסון. כל עוד זה יהיה הוא או מליקסון , מליקסון יבחר. לא בטוח שזו הייתה הבחירה הנכונה מול סאוטמפטון. בוזגלו התאים מצויין לטקטיקה מול אינטר.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:
מה רצית שהוא יגיד? שמבחינתו להיות בסגל הרחב של הפועל ב״ש זה מספיק, זו הגשמת חלום ואין לו שאיפות מעבר?

שהוא ישן כל יום עם החולצה של הקבוצה ולא יכול לחשוב על ללבוש משהו אחר?

תתקדם, מדובר בשחקן שלא נולד פה, לא גדל פה וגם לא ימות פה

שחקן חיזוק שהגיע כי התאים לו להגיע בזמן נתון והתאים גם לנו, כשלא יתאים יותר למישהו מהצדדים תהיה פרידה, לא פחות ולא יותר

אישית אני חושב שאין הרבה שחקנים ברמה שלו בליגה, אם יצליחו להגיע איתו להבנות בקשר להארכת חוזה זה מצויין, אם לא, חבל, אבל נתגבר.
למה הוא חייב להגיד משהו?!
למה בכל פעם שהוא לא עולה בהרכב יש סקנדל והוא/אבא שלו רצים לתקשורת?!
למה בן שהר לא פותח ב70% ממשחקי הקבוצה ועדיין לא רץ לתקשורת וגם כשהוא מתראיין הוא עושה את בקלאס?

למאור בוזגלו מפריע דבר אחד - שהוא לא הכוכב הבלעדי של הקבוצה. עונה שעברה הוא פתח ב90% ממשחקי הקבוצה(לא כולל בתקופה שהיה פצוע) וגם זה לא מספיק טוב בשבילו.
נמאס לתת לו הנחות כי הוא מאור בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:הוא צודק על הקטע עם מליקסון. כל עוד זה יהיה הוא או מליקסון , מליקסון יבחר. לא בטוח שזו הייתה הבחירה הנכונה מול סאוטמפטון. בוזגלו התאים מצויין לטקטיקה מול אינטר.
וואלה, כי זאת הבעיה של מאור בוזגלו בהפועל באר שבע אה?
ובקיץ כשהוא ישב מול מצלמה של ערוץ הספורט ודיבר כאילו פתח ב5 משחקים כל העונה?גם אז מאור מליקסון?
מפריע לו שיש פה קבוצה. שזה לא בוזגלו ועוד 10.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אורי אדום בנשמה כתב:

גבר,
תתייחס לגופם של דברים, לא גופו של כותב... הוא צודק!!
זה לא מה הוא כתב, זה איך הוא כתב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

CrazyRed7 כתב: למה הוא חייב להגיד משהו?!
למה בכל פעם שהוא לא עולה בהרכב יש סקנדל והוא/אבא שלו רצים לתקשורת?!
למה בן שהר לא פותח ב70% ממשחקי הקבוצה ועדיין לא רץ לתקשורת וגם כשהוא מתראיין הוא עושה את בקלאס?

למאור בוזגלו מפריע דבר אחד - שהוא לא הכוכב הבלעדי של הקבוצה. עונה שעברה הוא פתח ב90% ממשחקי הקבוצה(לא כולל בתקופה שהיה פצוע) וגם זה לא מספיק טוב בשבילו.
נמאס לתת לו הנחות כי הוא מאור בוזגלו.
בפשטות, כי בן שהר לא תרם לקבוצה 10% ממה שבוזגלו תרם.
את המספרים שהוא נותן פה מאז שהגיע, אף אחד עוד לא נתן.

זה לא חדש שהכבוד וההערכה מאוד חשובים לו, יותר מלשחקנים אחרים והוא לא מסתיר את זה לרגע.
הוא לא מקבל את זה ברמה שהוא מצפה לה, ומכאן מתחיל כל הבלאגן.
בין השורות היה אפשר להבין שזה הספסול מול סוטון ששבר אותו יותר מהשאר. בקטע הזה ספציפי אני לגמרי מבין אותו.

הרעש התחיל מזה שמוגליבסקי הצליח להוציא מבכר אמירה שלא היה צריך לומר.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

yakar כתב:הוא צודק על הקטע עם מליקסון. כל עוד זה יהיה הוא או מליקסון , מליקסון יבחר. לא בטוח שזו הייתה הבחירה הנכונה מול סאוטמפטון. בוזגלו התאים מצויין לטקטיקה מול אינטר.
ובצדק, טוני או מליקסון עדיפים עליו בכל יום, בכל שניה, בכל דקה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

CrazyRed7 כתב: וואלה, כי זאת הבעיה של מאור בוזגלו בהפועל באר שבע אה?
ובקיץ כשהוא ישב מול מצלמה של ערוץ הספורט ודיבר כאילו פתח ב5 משחקים כל העונה?גם אז מאור מליקסון?
מפריע לו שיש פה קבוצה. שזה לא בוזגלו ועוד 10.
אפשר להבין אותו. הוא רגיל להיות חלק מהכוכבים של הקבוצה. פתאום יש הרבה שחקנים שנספרים הרבה לפניו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yossi כתב: בפשטות, כי בן שהר לא תרם לקבוצה 10% ממה שבוזגלו תרם.
את המספרים שהוא נותן פה מאז שהגיע, אף אחד עוד לא נתן.

זה לא חדש שהכבוד וההערכה מאוד חשובים לו, יותר מלשחקנים אחרים והוא לא מסתיר את זה לרגע.
הוא לא מקבל את זה ברמה שהוא מצפה לה, ומכאן מתחיל כל הבלאגן.
בין השורות היה אפשר להבין שזה הספסול מול סוטון ששבר אותו יותר מהשאר. בקטע הזה ספציפי אני לגמרי מבין אותו.

הרעש התחיל מזה שמוגליבסקי הצליח להוציא מבכר אמירה שלא היה צריך לומר.
קודם שיתן כבוד למועדון ולאוהדים. כל שחקן אחר שהיה עושה את מה שמשפחת בוזגלו עשתה היה נשרף אצל האוהדים עוד במקרה הראשון.
בוזגלו עדיין מקבל כאן אהבה שלא הרבה זכו לה. אז שיפסיק להתבכיין בתקשורת ויסגור את זה בתוך המועדון וככה נוכל להגיד שלום יפה בסוף העונה.
בקצב הזה בוזגלו יסיים מכוער, כמו בכל מקום אחר שהיה בו.

ושהר בעונה שעברה תרם לאליפות לא פחות ממאור בוזגלו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 05 אוקטובר 2016, 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:
אפשר להבין אותו. הוא רגיל להיות חלק מהכוכבים של הקבוצה. פתאום יש הרבה שחקנים שנספרים הרבה לפניו.
אפשר להבין אותו?
תגידו אתם השתגעתם לגמרי?
חחחח אין מילים. כאילו שהוא לא מקצוען שיושב על חוזה ענק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב:צריך להסתכל על הדברים בפרופורציות הנכונות.
ראשית כל,אני מבין אותו,שחקן שנמצא בכושר מצויין ועדיין נלחם על מקומו בהרכב,זה מתסכל כל שחקן כדורגל בטח ובטח אחד כמו בוזגלו.
שנית,אני לא מקבל את דבריו על הפוליטיקה.
זה יכול לקרות בכל קבוצה,לא אצלנו,לא מאמין שאלונה מתעסקת עם השטויות האלה.
דבר שלישי ברור לחלוטין אחרי הראיון ולא שהיו לי ספקות זה שהבן והאב מתואמים.
אותם דברים אומר האב רק באופן יותר וולגארי.
השורה התחתונה היא שבוזגלו מכוון לסין,הוא מבין שכבר בגילו לצאת לאירופה לא יקרה כבר,לכן צריך למצות את המותג בוזגלו כמה שיותר עכשיו.
לא הבנת את בוזגלו לדעתי, הוא טען שיש פוליטיקה בנבחרת ישראל ולכן אין לו כמות הופעות גדולה, הוא לא דיבר על פוליטיקה בבאר שבע.

בנוגע לראיון עצמו, מאור בוזגלו הוא מאור בוזגלו הוא מאור בוזגלו. זאת החבילה השלמה. אותו שחקן עם כישרון באמת גדול שלא מזמן כבש שער נפלא בסן סירו ונתן משחק גדול, אבל גם אותו אחד שברוב המשחקים לא יעשה הגנה ולא ישמע להוראות טקטיות. אותו אחד שעושה אווירה טובה בחדר ההלבשה ועזר בעבר גם להרגיע מצבי משבר בין שחקנים, הוא אותו אחד שנותן ראיונות מוגזמים ומוקצנים ומתנהל כאילו מדובר במסי הישראלי.
עצם העובדה שבקבוצה הציעו לו חוזה לעונה נוספת מלמד שבקבוצה עשו חושבים והגיעו למסקנה שבסך הכל הכללי עדיף להיות איתו מאשר בלעדיו. מצד שני, עצם העובדה שלא הסכימו לחוזה ארוך טווח והציעו רק לעונה אחת מלמד שבקבוצה רוצים ללכת עם בוזגלו צעד צעד עונה אחרי עונה ולא להתחייב לטווח הרחוק בגלל שהחבילה השלמה לא פשוטה בכלל.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

CrazyRed7 כתב: אפשר להבין אותו?
תגידו אתם השתגעתם לגמרי?
חחחח אין מילים. כאילו שהוא לא מקצוען שיושב על חוזה ענק.
אנחנו אוהבים את מליקסון אהבה עיוורת.
אין מה לעשות , בוזגלו נשפט הרבה יותר בחומרה ממליקסון. בוזגלו הוא השחקן הבולט שלנו בחודש האחרון. אין מה לעשות , הוא בכושר טוב יותר מאשר מליקסון.

אז כן , קשה לו עם זה. ואפשר להבין אותו.
אני נגד ראיונות כאלה. אבל זה הבנאדם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:
אנחנו אוהבים את מליקסון אהבה עיוורת.
אין מה לעשות , בוזגלו נשפט הרבה יותר בחומרה ממליקסון. בוזגלו הוא השחקן הבולט שלנו בחודש האחרון. אין מה לעשות , הוא בכושר טוב יותר מאשר מליקסון.

אז כן , קשה לו עם זה. ואפשר להבין אותו.
אני נגד ראיונות כאלה. אבל זה הבנאדם.
אחי הוא לא מתנדב פה. הוא מקבל מאות אלפי יורו בעונה.

ומליקסון זה קודם כל הקבוצה ורק אחר כך הוא. אצל בוזגלו זה הפוך. בגלל זה בכר מעדיף לצאת איתו למלחמה גם כשהוא ״בכושר לא טוב״(שאני לא מסכים עם זה בכלל).

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

CrazyRed7 כתב: אחי הוא לא מתנדב פה. הוא מקבל מאות אלפי יורו בעונה.

ומליקסון זה קודם כל הקבוצה ורק אחר כך הוא. אצל בוזגלו זה הפוך. בגלל זה בכר מעדיף לצאת איתו למלחמה גם כשהוא ״בכושר לא טוב״(שאני לא מסכים עם זה בכלל).
סבבה , גם הוא נותן תמורה לכסף. תהיה בטוח שהמועדון לא מציע לו חוזה חדש כי הוא נהנה לשלם לו סתם כסף.

אני גם בטוח שבוזגלו יקבל ממכבי ומסין יותר כסף ממה שהוא יכול לקבל אצלנו.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אתם צריכים להבין שלכל דבר יש מחיר, לא סתם מאור מליקסון מקבל מהקהל אהבה עיוורת כי בימים שחורים הוא הראה באיזה צד הוא ושהוא מוכן להקריב בשביל המועדון ובשביל האוהדים.
כששחקן מקבל כל כך הרבה ממערכת ומתנהג בכפיות טובה בפעם המי יודע כמה, לא יודע איך להתמודד בתקופות פחות מוצלחות ולא מוכן לגלות טיפת נאמנות למערכת שהצילה את הקריירה שלו ויוצא נגדה בכל אמצעי תקשורת ובכל הזדמנות שיש לו מה הוא בדיוק מצפה לקבל? גב ותמיכה מהאוהדים? הודעות התנצלות מהמועדון?
מה שאתה מבשל זה מה שתאכל בסוף, והאשם היחידי ביחס הפושר של הקהל לבוזגלו והתגובות הקרות מהמועדון זה אך ורק הוא. הוא ממאיס את עצמו על מערכת שלמה ועכשיו אומר תחזיקו אותי יש לי דרכון אירופי ואני בדרך לשחק עם מסי ורונאלדו? אני עדיין מחכה שיגמר המשחק מול אולימפיאקוס כדי שהוא יעזוב. גם כשהודיע באופן חד וחלק שהוא עוזב הוא לא הניח על השולחן של המועדון אפילו לא הצעה אחת, אז על מי הוא עושה שרירים? אולי רק בחינם יקחו אותו.
רעש וצלצולים על כלום ושום דבר, ככה היה כל הקריירה שלו וקשה לי להאמין שבתחילת הסוף של הקריירה שלו ועם אבא שנדמה שעדיין מחליף לו חיתולים זה ישתנה.
ממני לפחות הוא מקבל את ברכת הדרך, הוא בטח שלא גדול יותר ממועדון שלם ואנחנו נסתדר בלעדיו, רק השקט התעשייתי שהמערכת תקבל אחרי שיעזוב שווה את זה.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

South Boy כתב:אתם צריכים להבין שלכל דבר יש מחיר, לא סתם מאור מליקסון מקבל מהקהל אהבה עיוורת כי בימים שחורים הוא הראה באיזה צד הוא ושהוא מוכן להקריב בשביל המועדון ובשביל האוהדים.
כששחקן מקבל כל כך הרבה ממערכת ומתנהג בכפיות טובה בפעם המי יודע כמה, לא יודע איך להתמודד בתקופות פחות מוצלחות ולא מוכן לגלות טיפת נאמנות למערכת שהצילה את הקריירה שלו ויוצא נגדה בכל אמצעי תקשורת ובכל הזדמנות שיש לו מה הוא בדיוק מצפה לקבל? גב ותמיכה מהאוהדים? הודעות התנצלות מהמועדון?
מה שאתה מבשל זה מה שתאכל בסוף, והאשם היחידי ביחס הפושר של הקהל לבוזגלו והתגובות הקרות מהמועדון זה אך ורק הוא. הוא ממאיס את עצמו על מערכת שלמה ועכשיו אומר תחזיקו אותי יש לי דרכון אירופי ואני בדרך לשחק עם מסי ורונאלדו? אני עדיין מחכה שיגמר המשחק מול אולימפיאקוס כדי שהוא יעזוב. גם כשהודיע באופן חד וחלק שהוא עוזב הוא לא הניח על השולחן של המועדון אפילו לא הצעה אחת, אז על מי הוא עושה שרירים? אולי רק בחינם יקחו אותו.
רעש וצלצולים על כלום ושום דבר, ככה היה כל הקריירה שלו וקשה לי להאמין שבתחילת הסוף של הקריירה שלו ועם אבא שנדמה שעדיין מחליף לו חיתולים זה ישתנה.
ממני לפחות הוא מקבל את ברכת הדרך, הוא בטח שלא גדול יותר ממועדון שלם ואנחנו נסתדר בלעדיו, רק השקט התעשייתי שהמערכת תקבל אחרי שיעזוב שווה את זה.
לגזור ולשמור.
לא מסוגל להבין את האוהדים שמגנים עליו כאילו הם בדיוק בתור לסלפי איתו.
תפסיקו להצדיק אותו רבאק.

נעול