הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
גורש
קורהוט, צדק, ויטור, ביטון
הובאן, אוגו, ראדי
טוני, שהר, מליקסון
פ"ת קבוצה טובה, אני חושב שאנחנו צריכים אמצע חזק נגדם.
הובאן, אוגו, ראדי
טוני, שהר, מליקסון
רק מחליף את מליקסון בבוזגלו.שמעון א כתב:גורש
הובאן, אוגו, ראדי
טוני, שהר, מליקסון
שינוח, שלא יצטנן ויהיה במאה אחוז לקראת פראג בבית, המשחק שמסתמן כאחד החשובים בשלב הבתים.
אגב, אם הובאן וקורהוט משחקים גם בנבחרות שלהם, הייתי פותח עם תורג׳מן ושבתאי במקומם.
שיקפצו פראג.
אין דבר יותר חשוב מ3 נקודות בשבת נגד קבוצה חזקה. אתם באמת רוצים לארח את הצהובים במינוס 6 מהם?
אין דבר יותר חשוב מ3 נקודות בשבת נגד קבוצה חזקה. אתם באמת רוצים לארח את הצהובים במינוס 6 מהם?
לאור מה שנוה כתב בדיון אחר, אם הובאן אכן משחק פעמיים משחקים מלאים בנבחרת (היום וביום ג') נותן לו לנוח, 3 משחקים תוך כ-7 ימים - יותר מידי.שמעון א כתב:אגב, אם הובאן וקורהוט משחקים גם בנבחרות שלהם, הייתי פותח עם תורג׳מן ושבתאי במקומם.
שם במקומו את וובה בראון או בכל זאת עולה עם מליקסון.
חילוף כזה גם מאפשר לשקול לשתף את לוסיו במקום סהר (בהרכב או כחילוף).
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 08 אוקטובר 2016, 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה זה או מכבי פ"ת או פראג? גם וגם. לחלק כוחות נכון.yedidel כתב:שיקפצו פראג.
למזלנו כולם חוץ מברדה והפצוע התמידי (גאדיר) כולם כשירים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+10yedidel כתב:שיקפצו פראג.
חוץ מזה שהמשחק מול פראג יוצא 5 ימים אחריי....
לא קריטי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חבר'ה חייבים לשתף עוד שחקנים. חייבים רוטאציה.
אי אפשר למרמר ככה שחקנים. זה המצבים שבראון, אוחיון, אוחנה, שבתאי וכו' צריכים לראות דקות משחק.
יש לנו סגל טוב, אנחנו יכולים לנצח גם עם 2-3 שחקני "ספסל"
אי אפשר למרמר ככה שחקנים. זה המצבים שבראון, אוחיון, אוחנה, שבתאי וכו' צריכים לראות דקות משחק.
שמעון, כמו שציינו מעלה, אסור להפסיד כאן נקודות, כבר הפסדנו יותר מידי נקודות מיותרות בליגה, לשחק עם ההרכב החזק ביותר האפשרי (במגבלות הקיימות) ולנסות מה שמכבי עשו (בעיקר בשנה שעברה) המון פעמים, להכריע מוקדם. אז ניתן לתת לשחקנים אחרים לשחק ע"ח הכוכבים ולהוכיח את עצמם.שמעון א כתב:חבר'ה חייבים לשתף עוד שחקנים. חייבים רוטאציה.
מליקסון אוהב להשתולל לא מתאים לי שיפצע לפני אולי המשחק הכי חשוב בבתיםדר אדום בנשמה כתב: אני מבין ששכחת שהמשחק מול ספרטה פראג יוצא ביום חמישי כלומר יש איזה 5 ימים שמליקסון יכול לנוח בשקט עד המשחק...
זה שי !

לא מסכים, אחי.
אי אפשר לתת להם רק בדקות שהמשחק "גמור", הם לא שחקני נוער, הם שחקנים טובים עם ניסיון.
אני חלילה לא מזלזל בפ"ת(ובאף קבוצה בכלל), אני פשוט באמת חושב שאנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה גם עם הרכב לא אופטימלי.
לא בריא מבחינה חברתית לתת רק להרכב הראשון לשחק כל הזמן.
אי אפשר לתת להם רק בדקות שהמשחק "גמור", הם לא שחקני נוער, הם שחקנים טובים עם ניסיון.
אני חלילה לא מזלזל בפ"ת(ובאף קבוצה בכלל), אני פשוט באמת חושב שאנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה גם עם הרכב לא אופטימלי.
לא בריא מבחינה חברתית לתת רק להרכב הראשון לשחק כל הזמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז בוא ניתן לכולם לנוח וזהו..זה שי ! כתב: מליקסון אוהב להשתולל לא מתאים לי שיפצע לפני אולי המשחק הכי חשוב בבתים
זה שי !
כל אחד מהם יכול להפצע...
צריך לנצח את מכבי פתח תקווה אחרת נגיע למצב שאנחנו רחוקים 6 נקודות ממכבי תל אביב או יותר לפניי המשחק מולם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חייב לפתוח עם מליקסון.
הוא לא בכושר מי יודע מה והוא לא יחזור לכושר מהספסל. השחקן הכי חשוב שלנו.
הוא לא בכושר מי יודע מה והוא לא יחזור לכושר מהספסל. השחקן הכי חשוב שלנו.
מליקסון זה לא כולםדר אדום בנשמה כתב:אז בוא ניתן לכולם לנוח וזהו..
כל אחד מהם יכול להפצע...
צריך לנצח את מכבי פתח תקווה אחרת נגיע למצב שאנחנו רחוקים 6 נקודות ממכבי תל אביב או יותר לפניי המשחק מולם...
אני לפעמיים מופתע ממך באמת כאילו אתה לא יודע שהבחור פציע וצריך לשמור עליו עם צמר גפן
זה שי !

אם השיקול היחיד שלכם בספסול של מליקסון זה לשמור עליו לפראג אז אתם לא שמים לב אבל אתם מייחסים יותר חשיבות למפגש מול ספרטה מאשר למשחק מול מכבי פתח תקווה.
הליגה מעל הכול, צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק שאפשר להעמיד ואולי להוציא מוקדם שחקני מפתח או שחקנים פציעים אם יגמרו את המשחק מוקדם, כרגע הכי חשוב להוציא 3 נקודות מהמשחק עם הלוזונים ואחרי זה צריך להסתכל על ספרטה.
בשום פנים ואופן לא מספסל את מליקסון, אם ברק לא רוצה אותו בהרכב מבחינה מקצועית זה עניין אחר אבל להשאיר אותו על הספסל בשביל לשמור עליו לספרטה? לא בא בחשבון.
הליגה מעל הכול, צריך לעלות עם ההרכב הכי חזק שאפשר להעמיד ואולי להוציא מוקדם שחקני מפתח או שחקנים פציעים אם יגמרו את המשחק מוקדם, כרגע הכי חשוב להוציא 3 נקודות מהמשחק עם הלוזונים ואחרי זה צריך להסתכל על ספרטה.
בשום פנים ואופן לא מספסל את מליקסון, אם ברק לא רוצה אותו בהרכב מבחינה מקצועית זה עניין אחר אבל להשאיר אותו על הספסל בשביל לשמור עליו לספרטה? לא בא בחשבון.