לא אני אמרתי את זה אלא משתמש שאני סומך עליו אמר את זה מיליון פעם.CrazyRed7 כתב: וואלה.
אני מבין שאתה בעצמך בדקת את הברך שלו אם אתה מדבר על זה כעל עובדה קיימת.
ליצן.
קוראים לו סיר אלכס פרגוסון (משה אוחיון) ככה שאתה הליצן לא אני!
לא אני אמרתי את זה אלא משתמש שאני סומך עליו אמר את זה מיליון פעם.CrazyRed7 כתב: וואלה.
אני מבין שאתה בעצמך בדקת את הברך שלו אם אתה מדבר על זה כעל עובדה קיימת.
ליצן.
הוא דיבר על שחיקה של הסחוס ובניגוד אליך הוא לא קבע תאריך פרישה לג'ון אוגו.דר אדום בנשמה כתב: לא אני אמרתי את זה אלא משתמש שאני סומך עליו אמר את זה מיליון פעם.
משה אוחיון? כמו הקשר? חחחחחדר אדום בנשמה כתב: לא אני אמרתי את זה אלא משתמש שאני סומך עליו אמר את זה מיליון פעם.
נכון כי עם שחיקה של הסחוס אפשר לשחק עד גיל 40 בליגה האנגלית...CrazyRed7 כתב: הוא דיבר על שחיקה של הסחוס ובניגוד אליך הוא לא קבע תאריך פרישה לג'ון אוגו.
לא, משה אוחיון אוהד של הקבוצה (הכינוי שלו פה הוא סיר אלכס פרגוסון באנגלית).Noam98 כתב: משה אוחיון? כמו הקשר? חחחחח
אה מזל שאמרת, הייתי בטוח שמשה אוחיון הקשר מאשדוד הוא גולש קבוע כאןדר אדום בנשמה כתב: לא, משה אוחיון אוהד של הקבוצה (הכינוי שלו פה הוא סיר אלכס פרגוסון באנגלית).
לא, אבל לקבוע תאריך פרישה זה מצחיק.דר אדום בנשמה כתב:נכון כי עם שחיקה של הסחוס אפשר לשחק עד גיל 40 בליגה האנגלית...
אז אמר. לא חסר מאמני נבחרת עיוורים וטיפשים עם זימונים הזויים ופוליטיים(אלישע - גולסה) ובניגריה כל דבר שקשור בנבחרת מכור.שמעון א כתב:מאמן נבחרת ניגריה טוען שנוסא איגבור טוב יותר מג׳ון אוגו.
הם לא משחקים באותה עמדה בכלל, לא מבין את הטענה הזאת.
בכל מקרה, מסכן אוגו. לא נעים לשמוע דבר כזה. בטח אוכל את עצמו.