בONE בוואלה לא רשום על הפציעה שלו רק בספורט 5.hb7 כתב:מקווה שהשחקנים לא יהיו בפגרה כמונו,שבתאי גם נפצע יעדר לפחות שבועיים, ראדי יפתח בקישור במקום הובן ויכול להיות גם תורגמן במקום קורהוט ששיחק 90 דקות ביום שני בנבחרת הונגריה למרות שלדעתי זה מספיק זמן מנוחה ,אני פותח גם עם אוחנה במקום בוזגלו
הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
איפה שבתאי נפצע? על האופניים במוריה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם הפציעה של ברדה חמורה יותר ממה שחשבו מסתבר..
ברדה לא ילד והפציעות נמשכות יותר זמןtaltal כתב:גם הפציעה של ברדה חמורה יותר ממה שחשבו מסתבר..
לפי ספורט5, גדיר כשיר ויעמוד לרשותו של בכר.
אם נכון, פנטסטי. אם הוא יחזור לקצב מהר מהצפוי זה יהיה חיזוק משמעותי, בטח כשברדה בחוץ. אני עדיין מאמין בו
אם נכון, פנטסטי. אם הוא יחזור לקצב מהר מהצפוי זה יהיה חיזוק משמעותי, בטח כשברדה בחוץ. אני עדיין מאמין בו
נראה לי שהוא צריך לעבור קודם תיאוריה, לא בטוח שהוא זוכר מה בדיוק עושים במשחק הזה, כדורגל.הפועלעולה כתב:לפי ספורט5, גדיר כשיר ויעמוד לרשותו של בכר.
- The red one
מעקב "חיייב להגדילל את האצטדיון להוסיף מיליארד וארבעע קומותתתתתתת"
פחות מ-48 שעות למשחק - לא רק שנותרו מאות כרטיסים, בשער 9 גם אפשר לקנות כרטיסי ילד.
פחות מ-48 שעות למשחק - לא רק שנותרו מאות כרטיסים, בשער 9 גם אפשר לקנות כרטיסי ילד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:מעקב "חיייב להגדילל את האצטדיון להוסיף מיליארד וארבעע קומותתתתתתת"
פתאט...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
למה?אורי אדום בנשמה כתב:
פתאט...
הוא צודק ב-100٪ וחשוב להזכיר את זה כל פעם. לפני סכנין אשתקד רצו בדמעות לרוביק, נגד רעננה ועכו קרחות ביציעים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחרי שרק היום שיחררו את הכרטיסים לשער 9?Totti כתב: למה?
הוא צודק ב-100٪ וחשוב להזכיר את זה כל פעם. לפני סכנין אשתקד רצו בדמעות לרוביק, נגד רעננה ועכו קרחות ביציעים
או שהוא מדבר על ה15 כרטיסים שנשארו לשער 10? (ספרתי)
- The red one
השאלה שתכריע כל וויכוח כזה -yakar כתב: אחרי שרק היום שיחררו את הכרטיסים לשער 9?
או שהוא מדבר על ה15 כרטיסים שנשארו לשער 10? (ספרתי)
אם היום ב12:00 היו נפתחים כרטיסים למשחק מול מכבי תל אביב, ב12:30 אתה חושב שהיו נשארים? ועוד שיש אפשרות לקנות מוזלים כך שגם התירוץ של אזלו המוזלים (מעצבן מאוד לכשעצמו) לא תקף.
- OMERREMO33
השאלה שתכריע את כל הדיון היא:
מתי תבין ש
כן יש הבדל (אצל כללללל הקבוצות,כולל אלו עם "מאות" אלפי אוהדים) בביקוש למשחקים, וזה לא מעיד על צורך בהגדלת המגרש???
האם רצוי 30 אלף? לא.
האם 16 אלף מספיק? כן.
האם 20 אלף היה בהכרח גורם ליותר מנויים ויותר "נדבקים בנגיף"? כן.
האם כל השאלות רלוונטיות כשטרנר רק בן שנה להגדלה שלו(אם בכלל אפשרית) תעלה הון? לא.
זהו,אתה לא חייב בכל משחק " קטן" לעלות את אותו נושא טחון.
מתי תבין ש
כן יש הבדל (אצל כללללל הקבוצות,כולל אלו עם "מאות" אלפי אוהדים) בביקוש למשחקים, וזה לא מעיד על צורך בהגדלת המגרש???
האם רצוי 30 אלף? לא.
האם 16 אלף מספיק? כן.
האם כל השאלות רלוונטיות כשטרנר רק בן שנה להגדלה שלו(אם בכלל אפשרית) תעלה הון? לא.
התנהלות המועדון נראית לא הוגנת. אנשים קנו כרטיסי מבוגר לילדים, נשים, סטודנטים וחיילים כי זה מה שנשאר ואז שחררו כרטיסים מוזלים לשער אחר?The red one כתב:מעקב "חיייב להגדילל את האצטדיון להוסיף מיליארד וארבעע קומותתתתתתת"
רק היום גילו שפתח תקווה מביאה פחות קהל מבית"ר?
- The red one
אתה לא תגיד לי מה אני חייבו ומה אני לא, ובכל מקרה אני מבטיח שאעלה גם שהכרטיסים סולד אאוט במשחק "גדול"OMERREMO33 כתב:השאלה שתכריע את כל הדיון היא:
מתי תבין ש
האם רצוי 30 אלף? לא.
האם 16 אלף מספיק? כן.
ואגב, אם כבר אתה מדבר על "לעלות את הנושא". דווקא כן הגיע הזמן שמישהו יקבל תשובה לגבי מה הולך בנוגע לכרטיסים ולמחירים שלהם בעונה הזאת. לאט לאט המחירים פה חזרו להיות המחירים הגבוהים (80/40) וכל הסכמי ההדדיות שהיו עונה שעברה נעלמו. אנחנו הולכים כנראה להפגע מזה במשחקי החוץ בסיבוב השני, מרחיקים אוהדים אורחים מטרנר עם המחירים האלה וכמובן גם פוגעים בקהל שלנו (למרות שלדעתי זה עדיין לא תירוץ לכך שטרנר לא מלא)
אז דווקא כן כדאי להעלות את הנושא, בין אם פה, בין אם בפייסבוק, בין אם בתקשורת, כדי שאנשים יקלטו שמשהו קורה ויתחילו להפעיל לחץ. או לפחות לקבל תשובה רשמית מהמועדון לכל המצב הזה. וגם הנקודה שאריאל העלה מאוד מקוממת.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 13 אוקטובר 2016, 22:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי