הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר

שליחה על ידי The red one »

תשובה קצת מוזרה בהתחשב בעובדה שגם מול סכנין ורעננה המחירים היו 40/80..לא?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:
כן, טוענים שלא הפסיקו שום הסכם הדדיות ועם מכבי פתח תקווה זה לא יצא לפועל כי הם נזכרו מאוחר.

מבחינת המועדון הם ממשיכים בקו של מחיר אחיד מול הקבוצות הקטנות וקבוצות קטנות שלא יסכימו אנחנו פשוט נחרים, אם המועדון שלנו אשם או שיצא מקרה כמו פתח תקווה כמובן שלא תהיה סיבה להחרים אבל נדאג שכבר בפעם הבאה אחרי שהמאזן יהיה שווה יחזרו למחיר אחיד 50.
אורן, יצא לכם גם להעלות את עניין הכרטיסים המוזלים (חיילים, ילדים...) והעובדה שכאשר אין מחיר אחיד קורים מקרים (כנראה לא מעטים) שבעלי זכות לרכוש כרטיס מוזל נאלצים לרכוש כרטיס במחיר מלא (או לא להגיע) משום שהקצבת הכרטיסים המוזלים נסתיימה?

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אכן תשובות מוזרות, אכן התנהלות לקויה, אבל עם כל הלחץ מתחילת העונה הדברים האלו התמסמסו לנו.

תסתיים ליגה אירופית מבטיח לכם הכל יהיה פיקס מחיר אחיד וכרטיסים מוזלים כמו שהיה עד עכשיו, תדאגו להזכיר לי לטפל בזה פשוט גם אנחנו כארגון וגם המועדון בלחצים מטורפים בתקופה הקרובה כל אחד מסיבותיו וללכת עכשיו לעוד מלחמה זה לא הזמן הנכון, את האמת? גם אם אלונה קצת מרוויחה מהסיפור הזה כמה שזה לא הוגן לא כואב לי כי מגיע לה, המחירים יחזרו להיות כמו שהיו מילה שלי נעבור את החודשיים הקרובים ויהיה בסדר.

אגב זה לא אמור לקרות שוב המחירים האלו נגד קבוצות קטנות אז אם זה קורה תעדכנו.

לגבי ההקצאות רוני אי אפשר לבוא בטענות שהמועדון מוציא למכירה שער עם 20 אחוז מוזלים כחוק ואז פותח עוד אחד עם 20 אחוז מוזלים כחוק, הם יודעים להעריך במדוייק רק אחרי שמתחילה מכירה אצל האורחת ואם יש להם אפשרות פותחים עוד שער הם לא יכולים לפתוח אותו מראש הם צריכים לראות כמה כרטיסים נמכרים אצל האורחת ובאיזה קצב.
בסופו של יום מוציאים כמות מוזלים כחוק, אז בשער 9 חלק הפסידו בשער 10 חלק הרוויחו, זה המצב וזה יכול לקרות.

סמל אישי של משתמש
The red one

המשך מעקב "בוא נגדיל את האצטדיון ב1.90" :

נכון לעכשיו לא נותרו כרטיסים באתר של שפע

עריכה - כרגע עדיין יש
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 15 אוקטובר 2016, 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: לגבי ההקצאות רוני אי אפשר לבוא בטענות שהמועדון מוציא למכירה שער עם 20 אחוז מוזלים כחוק ואז פותח עוד אחד עם 20 אחוז מוזלים כחוק, הם יודעים להעריך במדוייק רק אחרי שמתחילה מכירה אצל האורחת ואם יש להם אפשרות פותחים עוד שער הם לא יכולים לפתוח אותו מראש הם צריכים לראות כמה כרטיסים נמכרים אצל האורחת ובאיזה קצב.
בסופו של יום מוציאים כמות מוזלים כחוק, אז בשער 9 חלק הפסידו בשער 10 חלק הרוויחו, זה המצב וזה יכול לקרות.
אורן, לדעתי צריך לאפשר לכל מי שזכאי לכרטיס מוזל לקנות כזה, גם אם יצא פה ושם שמכרו כרטיסים מוזלים מעל ה-20% המהווים את המינימום לפי הוראות ההתאחדות.
ה"מחלה" הזו של חוסר בכרטיסי ילד/חייל נמשכת כבר שנים רבות בכדורגל הישראלי. למזלי אני לא אינטרסנט בעניין אבל זה מאוד מפריע לי (ולכן אני קצת חופר בעניין בימים האחרונים) בעיקר כשאני נזכר בתקופה בה הייתי חייל קרבי (תתחילו לספור לאחור, אני אגיע מתישהו לעצור אתכם... :)), מגיע פעם ב.. הביתה ביום ו' בשעה מאוחרת ומת לראות משחק, מגיע לקופה ו.. אין כרטיסי חייל, נגמרו, כמה מפתיע. היו שנים שפתרו את זה באופן אלגנטי ע"י כך שנתנו ל-2 ילדים/חיילים להיכנס יחד בכרטיס בוגר אחד - פתרון שכמובן לא אפשרי כיום כי המקומות מסומנים ומן הסתם שני חיילים לא ישבו אחד על ברכי השני.
בוא ננסה לרגע לחשוב ולראות במה מדובר - האיצטדיון למעט שערים 9 ו-10 מכור ב-99.9% מראש. עפ"י מה שציינת באחת מהודעותיך לעיל יהיה מחיר אחיד בחלק ניכר ממשחקי הבית. נותרנו עם כמה משחקי בית (כמו היום) בהם לא יהיה מחיר אחיד ויתכן שתהיה דרישה לכרטיסים מוזלים העולה על המינימום הנדרש. מדובר להערכתי לכל היותר במאות בודדות של כרטיסים. נראה לי שהמועדון יוכל לספוג פגיעה (קלה בכנף) זו בהכנסות מתוך ראיה שמדובר בעיקר בילדים וחיילים המהווים את פוטנציאל האוהדים (שישלמו מחיר מלא) עוד כמה שנים - השקעה שתניב פירות בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 15 אוקטובר 2016, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גדיר העלה תמונה מחיפה. לא חושב שיהיה בסגל

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

כל הכרטיסים נמכרו לפי שפע הפקות
תמונה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

The red one כתב:המשך מעקב "בוא נגדיל את האצטדיון ב1.90" :

נכון לעכשיו לא נותרו כרטיסים באתר של שפע

עריכה - כרגע עדיין יש
אז לא הבנתי, צריך להגדיל או לא צריך להגדיל? ואם צריך להגדיל אז בכמה?

סמל אישי של משתמש
The red one

א. שלא תגידו אחר כך שאני גורר את הדיונים לזה
ב. סולד אאוט 5 שעות לפני משחק. כן, לזה פיללנו
ג. יפית
yanivnew91 כתב: אז לא הבנתי, צריך להגדיל או לא צריך להגדיל? ואם צריך להגדיל אז בכמה?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

The red one כתב: ב. סולד אאוט 5 שעות לפני משחק. כן, לזה פיללנו

באמת לזה פיללנו, יש לך משחק נגד פ"ת והאיצטדיון סולד אאוט, זה מצוין.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

delta7 כתב: אורן, לדעתי צריך לאפשר לכל מי שזכאי לכרטיס מוזל לקנות כזה, גם אם יצא פה ושם שמכרו כרטיסים מוזלים מעל ה-20% המהווים את המינימום לפי הוראות ההתאחדות.
ה"מחלה" הזו של חוסר בכרטיסי ילד/חייל נמשכת כבר שנים רבות בכדורגל הישראלי. למזלי אני לא אינטרסנט בעניין אבל זה מאוד מפריע לי (ולכן אני קצת חופר בעניין בימים האחרונים) בעיקר כשאני נזכר בתקופה בה הייתי חייל קרבי (תתחילו לספור לאחור, אני אגיע מתישהו לעצור אתכם... :)), מגיע פעם ב.. הביתה ביום ו' בשעה מאוחרת ומת לראות משחק, מגיע לקופה ו.. אין כרטיסי חייל, נגמרו, כמה מפתיע. היו שנים שפתרו את זה באופן אלגנטי ע"י כך שנתנו ל-2 ילדים/חיילים להיכנס יחד בכרטיס בוגר אחד - פתרון שכמובן לא אפשרי כיום כי המקומות מסומנים ומן הסתם שני חיילים לא ישבן אחד על ברכי השני.
בוא ננסה לרגע לחשוב ולראות במה מדובר - האיצטדיון למעט שערים 9 ו-10 מכור ב-99.9% מראש. עפ"י מה שציינת באחת מהודעותיך לעיל יהיה מחיר אחיד בחלק ניכר ממשחקי הבית. נותרנו עם כמה משחקי בית (כמו היום) בהם לא יהיה מחיר אחיד ויתכן שתהיה דרישה לכרטיסים מוזלים העולה על המינימום הנדרש. מדובר להערכתי לכל היותר במאות בודדות של כרטיסים. נראה לי שהמועדון יוכל לספוג פגיעה (קלה בכנף) זו בהכנסות מתוך ראיה שמדובר בעיקר בילדים וחיילים המהווים את פוטנציאל האוהדים (שישלמו מחיר מלא) עוד כמה שנים - השקעה שתניב פירות בעתיד.
מסכים עם כל מה שאמרת, אבל לך תגיד לאלונה עכשיו שומעת תורידי גם למחיר אחיד וגם כשיש 40/80 תתני כמה כרטיסי נוער/אישה/חייל שמבקשים ותורידי מפה ותורידי משם ואצלה זה עלול להצטייר כאילו נכנסים לה לכיס (מה שממש לא נכון ואני יודע שלא אבל לך תסביר את זה).

מה עוד העובדה שכשהיו כרטיסי נוער חייל לכל דורש המון אוהדים בוגרים ניצלו זאת נגד אולימפיאקוס ושריף אאל"ט והטעינו את המנויים במחירים מוזלים לאירופה ונכנסו ללא יכולת אכיפה מצד המועדון ואלונה ראתה בזה פגיעה וחוסר הוגנות כלפיה, עכשיו לך תצא על זה למלחמה.

אנחנו מעדיפים לוותר הפעם, לדאוג שיהיה אחיד מול הקטנות, 45-90 מול הגדולות (ללא עמלת משרד במשחקי בית ראוי לציין המועדון היחיד מהצמרת שעושה זאת) ו 20 אחוז נוער/חייל כפי שנדרש בחוק וכפי שאלונה רואה לנכון להוציא.

בסך הכל אם ההתנהלות תהיה כפי שציינתי אני חושב שהיא סופר הוגנת, והיא תהיה.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

oranu כתב:
מסכים עם כל מה שאמרת, אבל לך תגיד לאלונה עכשיו שומעת תורידי גם למחיר אחיד וגם כשיש 40/80 תתני כמה כרטיסי נוער/אישה/חייל שמבקשים ותורידי מפה ותורידי משם ואצלה זה עלול להצטייר כאילו נכנסים לה לכיס (מה שממש לא נכון ואני יודע שלא אבל לך תסביר את זה).

מה עוד העובדה שכשהיו כרטיסי נוער חייל לכל דורש המון אוהדים בוגרים ניצלו זאת נגד אולימפיאקוס ושריף אאל"ט והטעינו את המנויים במחירים מוזלים לאירופה ונכנסו ללא יכולת אכיפה מצד המועדון ואלונה ראתה בזה פגיעה וחוסר הוגנות כלפיה, עכשיו לך תצא על זה למלחמה.

אנחנו מעדיפים לוותר הפעם, לדאוג שיהיה אחיד מול הקטנות, 45-90 מול הגדולות (ללא עמלת משרד במשחקי בית ראוי לציין המועדון היחיד מהצמרת שעושה זאת) ו 20 אחוז נוער/חייל כפי שנדרש בחוק וכפי שאלונה רואה לנכון להוציא.

למה אין יכולת לאכוף את כל העניין של כניסת מבוגרים עם מנוי שהוטען בכרטיס ילד?
אם אני לא טועה נגד סלטיק התנפל עליי בכניסה סדרן שחטף לי מהיד את המנוי ודרש שאציג לו תעודת סטודנט. זו הדרך להרתיע אנשים שעוברים על הכללים האלה

סמל אישי של משתמש
The red one

oranu כתב:

אני חושב שאתה טועה אורן, וגם דיברנו על זה כאן. היה אפשר להטעין את המנוי רק עם סוג הכרטיס שבחרת כשרכשת אותו. כלומר - אם סימנת מנוי מבוגר כשרכשת את המנוי, יכלת להטעין רק בכרטיס מבוגר למשחקים האירופים.

זה יצר מצב שאני למשל כסטונדט לא יכלתי לקנות כרטיס מוזל, כי רכשתי את המנוי כמנוי מבוגר, ואני זוכר שאמרו פה שמי שרוצה לשנות את סוג המנוי צריך לשלם 40 או 60 שקל. נדמה לי גדי התלונן על זה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אני מבין את הקטע של שמירת מקומות לארגון, זה אפילו הכרחי. אבל ממתי יש 400 איש בארגון? 3/4 גוש שמור...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

פורסם ההרכב
גורש
קורהוט, צדק, ויטור, ביטון
אוחנה, אוגו, ראדי
טוני, לוסיו, מליקסון

בוזי לא בהרכב

שלח תגובה