המועדון מחפש מנהל אתר ומדיה חברתית
Re: המועדון מחפש מנהל אתר ומדיה חברתית
מישהו יודע מה קרה לאלעד סבג ? חבל מאוד אם הוא מפנה את מקומו במועדון
אני חושב שהוא קודם לאיש השיווק ואחראי על החנות, ומחםשים כנראה מישהו שיחליף אותו
אני לא יודע, אבל השמועה אומרת שמועדוני כדורגל לא משלמים שכר הוגן למי שלא על הדשא, הלוואי שאצלנו זה יהיה אחרת.yedidel כתב:
לא צריך להגזים, זה בטח לא מצריך יותר ממשרה מלאה. איך אתה יודע מה השכר?
אבל כמות המשימות שמצוינות שם נשמעות כמו המון עבודה, אבל אולי אני טועה..
- The red one
העניין הוא שהרבה מהדרישות שם לא קרו עד כה בפועל (כתבות מצולמות באתר האינטרנט של הקבוצה, עדכון תוצאות מחלקות הנוער אונליין בשבת, אינסטוש, סנאפ'צאט[מה עם טוויטר?!?!], ליוויו הקבוצה בפעולות חברתיות[כמעט ואין כאלה] ועוד כמה) וגם הרבה מהדרישות סתם נשמעות מפרכות ורציניות כמו למשל "צילום תמונות"..אתה יודע..קליל בטלפון ויש לך תמונה.סניור כתב:
אני לא יודע, אבל השמועה אומרת שמועדוני כדורגל לא משלמים שכר הוגן למי שלא על הדשא, הלוואי שאצלנו זה יהיה אחרת.
אבל כמות המשימות שמצוינות שם נשמעות כמו המון עבודה, אבל אולי אני טועה..
השאלה באמת אם רוצים לקחת עוד שלב גם בתפקיד הזה. מקווה שהאדם שייבחר ימלא בדיוק את הדרישות האלה ושזה לא סתם רשימת מטלות שרובה לא נעשית.
נווה אנחנו בונים עליך, או על טוטי אם הוא יחליט להגיש מועמדות.The red one כתב: העניין הוא שהרבה מהדרישות שם לא קרו עד כה בפועל (כתבות מצולמות באתר האינטרנט של הקבוצה, עדכון תוצאות מחלקות הנוער אונליין בשבת, אינסטוש, סנאפ'צאט[מה עם טוויטר?!?!], ליוויו הקבוצה בפעולות חברתיות[כמעט ואין כאלה] ועוד כמה) וגם הרבה מהדרישות סתם נשמעות מפרכות ורציניות כמו למשל "צילום תמונות"..אתה יודע..קליל בטלפון ויש לך תמונה.
השאלה באמת אם רוצים לקחת עוד שלב גם בתפקיד הזה. מקווה שהאדם שייבחר ימלא בדיוק את הדרישות האלה ושזה לא סתם רשימת מטלות שרובה לא נעשית.
נווה אתה האיש
חחחחחחחח ענקאסי, דגים כתב:אני כבר רואה את הטוויטר הרשמי ״אצילי נצפה בסורוקה. זה שי !״
זה שי !

לא יגיש :-/אריאל2 כתב: נווה אנחנו בונים עליך, או על טוטי אם הוא יחליט להגיש מועמדות.
יאללה נווה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מעט עבודה עפ"י המצ"ב:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבתו של גיא לייבה... איש מאוד רציני ואובייקטיביdelta7 כתב:לא מעט עבודה עפ"י המצ"ב:
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
אבל צודק בהחלט. מלבד ההתייחסות הקטנונית לפוסט על גורש
אגב המודעה שבהודעה הראשית נמחקה מהפייסבוק
אגב המודעה שבהודעה הראשית נמחקה מהפייסבוק
איך לעזאזל האידיוט הזה קיבל עבודה בווינט?
הזוי מה שהולך בתקשורת בזמן האחרון
הזוי מה שהולך בתקשורת בזמן האחרון
כתבה של ילד מושפע במגמת תקשורת.
- The red one
הגיע הזמן שתתקדמו ותתייחסו לגופן של כתבות ולא לגופם של כתבים. הוא נכנס ברוב הקבוצות ולא רק בנו כי הוא אוהד מכבי ושונא אותנו.
הוא שם מראה, בדיוק כמו שמוגליבסקי שם מראה ואז כולכם יצאתם עליו, שוב, כי התייחסתם לגופו של כתב, על כך שהשיווק פה חרא ואין פה השקעה בדיגיטל. העולם היום עובד על דיגיטל. אין סיבה שזה לא יגיע גם למועדון שלנו.
לא צריך לפחד מהביקורת הזאת וכל הזמן לחפש את הדרך לבטל אותה בהנף "כתב חננה" או "תמיד מוצא את הרע".
האמת היא שמערך השיווק בקבוצה חרא לקבוצה עם סדר גודל כזה של אוהדים, עם משאבים כאלה ועם חזון כזה. אני רואה שהיום, שבוע שני ברציפות, מעלים כתבת עדכון על קבוצות הנוער. יופי, ככה מתחילים להרים קצת את הרמה ומתחילים לתת שירות לאוהדים. מקווה שימשיך.
הוא שם מראה, בדיוק כמו שמוגליבסקי שם מראה ואז כולכם יצאתם עליו, שוב, כי התייחסתם לגופו של כתב, על כך שהשיווק פה חרא ואין פה השקעה בדיגיטל. העולם היום עובד על דיגיטל. אין סיבה שזה לא יגיע גם למועדון שלנו.
לא צריך לפחד מהביקורת הזאת וכל הזמן לחפש את הדרך לבטל אותה בהנף "כתב חננה" או "תמיד מוצא את הרע".
האמת היא שמערך השיווק בקבוצה חרא לקבוצה עם סדר גודל כזה של אוהדים, עם משאבים כאלה ועם חזון כזה. אני רואה שהיום, שבוע שני ברציפות, מעלים כתבת עדכון על קבוצות הנוער. יופי, ככה מתחילים להרים קצת את הרמה ומתחילים לתת שירות לאוהדים. מקווה שימשיך.
בכל זאת , קצת הזוי שהוא מחמיא להפועל תל אביב על פוסטים בפייסבוק , בעוד שלנו יש בדיוק את אותם פוסטים , אבל עליהם הוא החליט לא לדבר.The red one כתב:הגיע הזמן שתתקדמו ותתייחסו לגופן של כתבות ולא לגופם של כתבים. הוא נכנס ברוב הקבוצות ולא רק בנו כי הוא אוהד מכבי ושונא אותנו.