המועדון מחפש מנהל אתר ומדיה חברתית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: המועדון מחפש מנהל אתר ומדיה חברתית

שליחה על ידי maor20094 »

לא חדש שמבחינה שיווקית וכל מה שמסביב אנחנו עדיין פלייאוף תחתון.
אבל עם כל הכבוד ל YNET, מכבי פתח תקווה מעלינו? מישהו ראה את האתר שלהם? ניראה כאילו נעשה בצייר ע"י טושים ומחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yakar כתב:
בכל זאת , קצת הזוי שהוא מחמיא להפועל תל אביב על פוסטים בפייסבוק , בעוד שלנו יש בדיוק את אותם פוסטים , אבל עליהם הוא החליט לא לדבר.
כן בקטע הזה הוא סתם יצא *** כי הוא נתפס על 2 פוסטים. זה עדיין לא משנה את מכלול הדברים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

The red one כתב:הגיע הזמן שתתקדמו ותתייחסו לגופן של כתבות ולא לגופם של כתבים. הוא נכנס ברוב הקבוצות ולא רק בנו כי הוא אוהד מכבי ושונא אותנו.

הוא שם מראה, בדיוק כמו שמוגליבסקי שם מראה ואז כולכם יצאתם עליו, שוב, כי התייחסתם לגופו של כתב, על כך שהשיווק פה חרא ואין פה השקעה בדיגיטל. העולם היום עובד על דיגיטל. אין סיבה שזה לא יגיע גם למועדון שלנו.

לא צריך לפחד מהביקורת הזאת וכל הזמן לחפש את הדרך לבטל אותה בהנף "כתב חננה" או "תמיד מוצא את הרע".

האמת היא שמערך השיווק בקבוצה חרא לקבוצה עם סדר גודל כזה של אוהדים, עם משאבים כאלה ועם חזון כזה. אני רואה שהיום, שבוע שני ברציפות, מעלים כתבת עדכון על קבוצות הנוער. יופי, ככה מתחילים להרים קצת את הרמה ומתחילים לתת שירות לאוהדים. מקווה שימשיך.
ההתייחסות היא לכתב כי ברגע שהכתבה היא בדיחה, אני לא אאשים את ספקית האינטרנט שלי, אלא את מי שכתב את הכתבה אחינו.

שם מראה אתה אומר? לא לפחד מביקורת אתה אומר? אוקיי בוא נראה:
את האתר של הפועל באר שבע כבר סקר כאן שי מוגילבסקי, כמעט מיותר לציין שכמעט שום דבר לא השתנה מאז הכתבה הזו.
שקר חד וחלק, האתר מעודכן לחלוטין מאז הכתבה הזאת.

בהמשך הוא כותב, על הפועל ת"א שמבחינתו "פלייאוף עליון":
לקבוצה יש עמוד פייסבוק פשוט מצוין. עיצוב נהדר ומקצועי.
בטח פספס הבחורצ'יק את העובדה שמשרד פרסום נשכר על מנת להעלות תכנים מעוצבים ומקצועיים לפייסבוק שלנו.
ובהקשר של החובבנות עם העלמת תוצאות הדרבי והסמל של מכבי מהאתר שלהם, הוא הוא מבטל במחי יד את החובבנות ובמקום ביקורת, אומר שזה מה שהאוהדים רוצים,
אבל לעומת זאת כשבפייסבוק של ב"ש מחמיאים לגורש זה חובבנות.

נמשיך, מדרג את פ"ת מעלינו בגלל:
דף פייסבוק יעיל שמתקשר עם האוהדים. אתר אינטרנט מפורט ומעודכן שכולל גם חנות אוהדים עם מוצרי הקבוצה. אירופה במושבה. מגיע לקבוצה שמשרתת בצורה כזאת נפלאה את אוהדיה שיגיעו עוד צופים למשחקים. שאפו ענק לכל העוסקים בדבר.
בוא תן לי דוגמא של דבר אחד שהוא כתב פה שלקבוצה שלנו אין, אך עם זאת הם "מעלינו".

בקיצור - אם כתבה באה לבקר, אני הראשון שאשמח שמעבירים ביקורת בונה על המועדון שלנו שיש לו לא מעט חולשות.
אבל אם כתב בא עם אג'נדה ויכולת כתיבה ועניינות של ילד בכיתה י', ומפרסם כתבה מביכה, מוטה, וחסרת כל תשתית עיתונאית/ראייתית/מוסרית באתר הנקרא ביותר במדינה,

אז כן, אני אגיב לגופו של כתב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אם כבר הזכרת את החדשות באתר ושהן מעודכנות מאז הכתבה של מוגליבסקי, לצורך העניין לא מצאתי שם סיקור משחק נגד בני יהודה, ועוד דבר לא ברור לי בכל - כשנכנסים לאתר יש קוביה מרכזית עם 4-6 ידיעות מתחלפות.

אבל איפה האיזור של "חדשוןת"? אם אני רוצה להגיע לסיקור משחק מחזור ראשון...איך אני עושה את זה?

לגבי האתר של פ"ת -
קודם כל יש לו מעיין עמוד כניסה ראשי, מה שיש בהרבה מאוד אתרי כדורגל, ששם שמים דברים "מרכזיים" ומשם יש כפתור של "כניסה לאתר". בין היתר, דוחפים ישר את המוצרים של החנות. אצלנו החנות נמצאת בסרגל למעלה...מוחבאת..

יש שם, כמו שתהיתי למעלה, אופציה ללכת אחורה עם החדשות של האתר ולא לראות רק 4-6 חדשות אחרונות. יש שם לינק לרכישת כרטיסים למשחק הבא, באתר שלנו, כמדומני, אין דבר כזה.

בהיסטוריה שלהם יש מידע מפורט על 10 העונות האחרונות, ויש אפילו קטגוריה של 'שחקני עבר' - אמנם היא רק רשימה שמית ואין בה מידע על השחקנים עצמם, אבל זה משהו שאין אצלנו בכלל.

בכל מקרה הוא לא אתר כזה וואו.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 15 אוקטובר 2016, 11:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

nir767676 כתב:
ההתייחסות היא לכתב כי ברגע שהכתבה היא בדיחה, אני לא אאשים את ספקית האינטרנט שלי, אלא את מי שכתב את הכתבה אחינו.
אז כן, אני אגיב לגופו של כתב.
אני מקווה שאתה לא עוקב אחריו בטוויטר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

צעד צעד, אי אפשר מקבוצה שהדוברת שלה היא ציפורה חלפון להיות באותה רמה של חיפה ומכבי, גם להם זה לקח זמן להגיע לאן שהם עכשיו. השנה עושה רושם שיש שיפור אמיתי בכל הנושא הזה, בעוד שנה שנתיים אני מאמין שנהיה ראש בראש איתם.

ולא התייחסתי לכתבה עצמה סתם הבעתי פליאה שיצור כמוהו קיבל עבודה כזאת.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אמרו שיש אתר בבניה לא?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:הגיע הזמן שתתקדמו ותתייחסו לגופן של כתבות ולא לגופם של כתבים. הוא נכנס ברוב הקבוצות ולא רק בנו כי הוא אוהד מכבי ושונא אותנו.

הוא שם מראה, בדיוק כמו שמוגליבסקי שם מראה ואז כולכם יצאתם עליו, שוב, כי התייחסתם לגופו של כתב, על כך שהשיווק פה חרא ואין פה השקעה בדיגיטל. העולם היום עובד על דיגיטל. אין סיבה שזה לא יגיע גם למועדון שלנו.

לא צריך לפחד מהביקורת הזאת וכל הזמן לחפש את הדרך לבטל אותה בהנף "כתב חננה" או "תמיד מוצא את הרע".

האמת היא שמערך השיווק בקבוצה חרא לקבוצה עם סדר גודל כזה של אוהדים, עם משאבים כאלה ועם חזון כזה. אני רואה שהיום, שבוע שני ברציפות, מעלים כתבת עדכון על קבוצות הנוער. יופי, ככה מתחילים להרים קצת את הרמה ומתחילים לתת שירות לאוהדים. מקווה שימשיך.
+200
כל מילה שמישהו כותב נגד המועדון, ישר הופכים אותו למישהו שרוצה להרוס את הקבוצה.
מספיק כבר עם תחושת הקיפוח הזו.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

izguy83 כתב: +200
כל מילה שמישהו כותב נגד המועדון, ישר הופכים אותו למישהו שרוצה להרוס את הקבוצה.
מספיק כבר עם תחושת הקיפוח הזו.
אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל גיא לייבה? באמת? ההוא שפתח פייק של בתיה שהר ומטריל את אלונה בטוויטר? תרשה לי לא לקחת אותו ברצינות
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה