זה בדיוק מה שאני אמרתי על אוחנה גם לפני השער שלו היוםשמעון א כתב:מליקסון בלי מספרים, אבל... אי אפשר להתעלם מהתרומה האדירה שלו. פשוט ע-נ-ק !
גם בלי מספרים המחץ שהוא מוסיף וההתקפות שלנו הרבה יותר מסוכנות איתו.
אגב ns75 קיבלת את המספר ממנו סופסוף??
זה בדיוק מה שאני אמרתי על אוחנה גם לפני השער שלו היוםשמעון א כתב:מליקסון בלי מספרים, אבל... אי אפשר להתעלם מהתרומה האדירה שלו. פשוט ע-נ-ק !
ביקשת כובע, סידר לך אחלה סומבררו.CrazyRed7 כתב:מצטער, זה לא מסוג המשחקים שצריך לשלב את אוחנה. לא מבחינה מקצועית, לא מבחינת טיימינג ולא מול יריבה שכרגע מעלינו בטבלה.
מקווה לאכול את הכובע בסוף המשחק.
הערכתי יתר על המידה את מכבי פ״ת.South Boy כתב:
ביקשת כובע, סידר לך אחלה סומבררו.
בלי קשר לשער, מתי לשלב אותו אם לא היום? לליגה האירופית הוא לא רשום, משחק בית, שחקן מצוין שהוכיח את עצמו בהזדמנויות שהוא קיבל, למה לא לשחק איתו?
מיכאל אוחנה זה העתיד של באר שבע לעונה או שתיים הקרובות לכל הפחות, לא רואה סיבה למה לא לשלב אותו במקום שחקן שברור לגמרי שלא ישאר כאן אחרי העונה הזאת.
לא מזלזל באף קבוצה בליגה אבל אולי חוץ ממכבי וגם זה בספק אין שום קבוצה בליגה שלמיכאל אין מקום בהרכב מולה.CrazyRed7 כתב: הערכתי יתר על המידה את מכבי פ״ת.
התכוונתי שצריך לשלב אותו מול הקבוצות החלשות יותר בליגה, והיום מכבי פ״ת נראתה כמו קבוצה מליגה א׳.
שמח לטעות
יששששששהפועלעולה כתב:כמה הם מדברים, מת להביא להם שוב פעם 5.
זה קרה נגד סלטיק ו/או אולימפיאקוס, אחרי שאנשים ניצלו את הפרצה מול שריף (מיליון אחוז) לא זוכר אם ניצלו גם נגד אולימפיאקוס או שכבר שם נתנו הוראה לשים לזה סוף.The red one כתב: אני חושב שאתה טועה אורן, וגם דיברנו על זה כאן. היה אפשר להטעין את המנוי רק עם סוג הכרטיס שבחרת כשרכשת אותו. כלומר - אם סימנת מנוי מבוגר כשרכשת את המנוי, יכלת להטעין רק בכרטיס מבוגר למשחקים האירופים.
זה יצר מצב שאני למשל כסטונדט לא יכלתי לקנות כרטיס מוזל, כי רכשתי את המנוי כמנוי מבוגר, ואני זוכר שאמרו פה שמי שרוצה לשנות את סוג המנוי צריך לשלם 40 או 60 שקל. נדמה לי גדי התלונן על זה.
בדיוק דיברנו על זה במחצית ותהינו אם יש מישהו שם למטה בחדר ההלבשה שמודע לנתון ההיסטורי הזה?אורי אדום בנשמה כתב:עוד אחד והיינו משווים את השיא מול יפו ב-77/78...
ניצול מצבים מקסימלי כמו בחצי הראשון לא זכור לי מעולם.
delta7 כתב: בדיוק דיברנו על זה במחצית ותהינו אם יש מישהו שם למטה בחדר ההלבשה שמודע לנתון ההיסטורי הזה?
maor20094 כתב:באמת? אז עכשיו התחלנו לקחת דגלים של ילדים בני 13?
אותי יותרCrazyRed7 כתב:השלושה בתמונה נראים לי כמו בני 16. מושפעים רצח.
צריך לדאוג שזה לא יתרחב התופעה המפגרת הזאת.