לא יודע אם להגביהה צפיות כל כך ולומר שנהיה להיט...
אני מסתפק בעונה טובה ולתקוע יתד...
אבל אין ספק שמתחילים לנקות פה את כל החרא
ומביאים שחקנים לוחמים!! שזה דבר חשוב מאד לדעתי
קטלני!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: קטלני!
לא יודע עם נצליח עם הסגל הזה להיות "להיט" או בפסגה.
נדרשים עוד כמה שינויים ושחקנים ויהיה אפשר לכוון גבוהה.
נדרשים עוד כמה שינויים ושחקנים ויהיה אפשר לכוון גבוהה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
אני לא יודע מה אתם מתלהבים כל כך אני הייתי הרבה יותר אופטימי לפני שלושה ימים לפני גל השחרורים האחרונים ואני אסביר:
כרגע ובהנחה שהבלם הזר הוא שחקן טוב אז חוליית ההגנה מורכבת מהזר וקידר כשאלול (!!!!!) מחליף ראשון, אילוז בימין וקספר (רוח רפאים) בשמאל!!!!! אני לא יודע כמה הגנה כזו תהיה יציבה לליגה הלאומית שלא לדבר על ליגת העל......
הקישור שלנו יחסית חסודר (בהנחה שבונפלד חותם)...
ואז מגיעים לחוד ורואים בור רציני: קדוסי ופדידה, קדוסי כבר ראינו שלבד לא יכול לשחק ופדידה זה לא אלון מזרחי הבא מה גם שאין לו לדעתי אויר ליותר ממחצית אחת כל משחק....
יש עוד מלא עבודה, עוד 4-5 החתמות לפחות, וכשאלו יבוצעו אפשר יהיה בהתאם להתחיל לייצר ציפיות, עד אז? רק לחכות בשקט....
כרגע ובהנחה שהבלם הזר הוא שחקן טוב אז חוליית ההגנה מורכבת מהזר וקידר כשאלול (!!!!!) מחליף ראשון, אילוז בימין וקספר (רוח רפאים) בשמאל!!!!! אני לא יודע כמה הגנה כזו תהיה יציבה לליגה הלאומית שלא לדבר על ליגת העל......
הקישור שלנו יחסית חסודר (בהנחה שבונפלד חותם)...
ואז מגיעים לחוד ורואים בור רציני: קדוסי ופדידה, קדוסי כבר ראינו שלבד לא יכול לשחק ופדידה זה לא אלון מזרחי הבא מה גם שאין לו לדעתי אויר ליותר ממחצית אחת כל משחק....
יש עוד מלא עבודה, עוד 4-5 החתמות לפחות, וכשאלו יבוצעו אפשר יהיה בהתאם להתחיל לייצר ציפיות, עד אז? רק לחכות בשקט....
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני חושב שאפשר לעשות הגנה כזאת..
אילוז ימין, אוקוגו ומוריירה בלמים, ובצד שמאל קידר (היה טוב מבחינה הגנתית העונה בתפקיד) וגם מסיקה יכול לשחק מגן שמאלי, ובכלל אולי גפני יגיע גם.
באמת כרגע קצת מוזר ששחררו כל כך הרבה שחקני התקפה (חלוצים) ולא החתימו אף אחד עדיין, כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים (אולי שחקן זר שעומד לסגור או שחקנים ישראלים שכמעט וחתמו)
אילוז ימין, אוקוגו ומוריירה בלמים, ובצד שמאל קידר (היה טוב מבחינה הגנתית העונה בתפקיד) וגם מסיקה יכול לשחק מגן שמאלי, ובכלל אולי גפני יגיע גם.
באמת כרגע קצת מוזר ששחררו כל כך הרבה שחקני התקפה (חלוצים) ולא החתימו אף אחד עדיין, כנראה שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים (אולי שחקן זר שעומד לסגור או שחקנים ישראלים שכמעט וחתמו)
חכה יש הרבה מאוד חורים
כמו , בלם שני - אני לא סומך על אלול
מגן שמאלי - אין לך אף מגן בסגל
פליימיקר - בונפלד עושה בעיות
חלוץ שני ברמה - קדוסי לא יכול לבד!
כמו , בלם שני - אני לא סומך על אלול
מגן שמאלי - אין לך אף מגן בסגל
פליימיקר - בונפלד עושה בעיות
חלוץ שני ברמה - קדוסי לא יכול לבד!