לא רלוונטי, נמכר.delta7 כתב:למכירה כרטיס למשחק הבית נגד ספרטה פראג, שער 9, מחיר עלות - 125 ש"ח.
נא להשאיר הודעה בפרטי או להתקשר ל-054-6903344 - רוני.
הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר
הקבוצות החזקות בליגה שלנו מבוססות על שחקני נבחרת ישראל. הקבוצות החזקות בליגה הצ'כית מבוססות על שחקני נבחרת צ'כיה. לא חושב שהזרים מכסים על הבדל האיכות העצום הזה.YallaHapoel כתב: על סמך מה החלטת שהם מעל הליגה שלנו?
- simply-red
לו"ז לא צפוף? מחכים לנו חמישה משחקים תוך תשעה עשר יום..yossi כתב:אין מה להתלהב מזה יותר מדי.
זה רק מדגיש שהם יבואו במטרה ראשונה כדי לסגור.
גם בסגל מלא וללא משחק ליגה יוקרתי בראשון תיקו הייתה תוצאה טובה עבורם, עכשיו זה על אחת כמה וכמה.
לא רואה טעם בשלוש בלמים, לבוא ולשחק רגיל כדי לנצח.
לא יצליח?
לא כזה קריטי. יש לנו בעיקר מה להרוויח.
אירופה חשובה מאוד.
ברור שאליפות יותר, אבל אני לא רואה את זה סותר.
אנחנו מחזיקים בסגל רחב בדיוק בגלל המטרה הזו.
חודש חשוב מאוד, אפשר וצריך לנצח את הכל. הוא לא כ-זה צפוף, במיוחד בגלל הפגרה והעובדה שמוצ"ש לא סחט הרבה אנרגיות.
לגהי הסגל העמוק, בינתיים זה לא בא לידי ביטומ עם תיקו מול הפועל תא והפסד מול חיפה מיד לאחר משחקים באירופה מול סלטיק ואינטר.
+1.שמעון א כתב:אפשר גם וגם
יש 4 ימים באמצע.
לא צריך לבוא אחד על חשבון השני.
יפה.simply-red כתב: וחיפה או ביתר לא יכולות לעשות לנו חיים קשים בטרנר? נראה לי שקצת עפנו עם כל ההצלחה עד הנה, פראג זו קבוצה עם מסורת גדולה באירופה ביחס אלינו ולמרות כל החיסורים שלהם וההצהרות של המאמן שלהם שעושה לנו פסיכולוגיה בגרוש, אנחנו צריכים לבוא צנועים ולעשות את העבודה. מבחינתי לא "חייב" לנצח, רוצה לשמור על הבית שזה אומר קודם כל לא להפסיד, לשחק אחראי בסגנון המשחק מול סאתון ורק מבחינה התקפית לתת טיפה יותר כדי שיהיו לנו קצת יותר הזדמנויות להכריע את הצ'כים.. לא מצפה "להתפוצץ" עליהם וכו',
ספרטה פראג מועדון גדול במדינה שעשתה בכדורגל העולמי הרבה יותר מאיתנו.
מקווה מאוד שננצח אבל תנו כבוד ליריב.
רק שם את זה פה:
ספרטה פראג - תארים:
גביע מיטרופה זוכה (3 פעמים): 1927, 1935, 1964
אלופת צ'כיה (12 פעמים): ,2014, 2010. 2007, 2005, 2003, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1995, 1994
אלופת צ'כוסלובקיה (24 פעמים): 1991,1993, 1990, 1989, 1988, 1987, 1985, 1984, 1967, 1965, 1954, 1952, 1948, 1946, 1944, 1939, 1938, 1936, 1932, 1927, 1926, 1922, 1919 ו-1912.
הגביע הצ'כי זוכה (5 פעמים): 2014, 2007, 2006, 2004, 1996
הגביע הצ'כוסלובקי זוכה (12 פעמים): 1992, 1989, 1988, 1984, 1980, 1976, 1972, 1964, 1946, 1944, 1943, 1909
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בסך הכל שלושה שחקני ספרטה בנבחרת ואני לא חושב שהזרים שלהם דומיננטים ומשדרגים כמו אצלנו.yedidel כתב:
הקבוצות החזקות בליגה שלנו מבוססות על שחקני נבחרת ישראל. הקבוצות החזקות בליגה הצ'כית מבוססות על שחקני נבחרת צ'כיה. לא חושב שהזרים מכסים על הבדל האיכות העצום הזה.
איכות שחקנים זה לא הפקטור היחיד, בלי לראות או לדעת אני בטוח שהקבוצה שלנו מאומנת, מחוברת וממושמעת יותר משלהם.
מכבי חיפה זה לא חדש ואנחנו מפסידים להם בשנים האחרונות עם ובלי קשר לאירופה.simply-red כתב:
לו"ז לא צפוף? מחכים לנו חמישה משחקים תוך תשעה עשר יום..
לגהי הסגל העמוק, בינתיים זה לא בא לידי ביטומ עם תיקו מול הפועל תא והפסד מול חיפה מיד לאחר משחקים באירופה מול סלטיק ואינטר.
הפועל ת"א - לדעתי נטו זלזול שלנו כשעלינו בלי כמה שחקני מפתח (אוגו, וואקמה, ראדי) , בלי מנהל משחק ועם קישור של שבתאי, וובה והובאן.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 17 אוקטובר 2016, 20:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שבת-חמישי-שני-ראשון-חמישי-ראשוןsimply-red כתב:
לו"ז לא צפוף? מחכים לנו חמישה משחקים תוך תשעה עשר יום..
צפוף רק לקראת הסוף, ולשמחתנו שני משחקים עם חשיבות לא גדולה במיוחד.
אם ננצח את פראג בבית הפסד בחוץ הוא בכלל לא נורא.
את אשקלון צריכים לנצח גם עם רוטציה משמעותית.
לפני פראג ומכבי בטרנר יש המון זמן למנוחה, ק"ש מוקש אבל גם שם יהיה אפשר לעלות עם הרכב חזק מאוד כאשר יש כמעט שבוע עד למשחק הבא.
המעברים האלה זה בעיקר בראש.
בהתחלה הייתה אופוריה, עכשיו אין לזה מקום וגם אצל השחקנים אני מאמין שזה פחות מלהיב ויושב בראש מאשר תחילת הקמפיין, בערך כמו שאצלנו זה ככה (לפחות אצלי).
חולק עליך.yossi כתב: אם ננצח את פראג בבית הפסד בחוץ הוא בכלל לא נורא.
ניצחון כאן והפסד בחוץ והם רק נקודה מתחתינו כשנשארים 2 משחקים.
צריך לנצח כאן + תיקו בחוץ + לקוות שסאות'המפטון יוציאו את אינטר מהתמונה.
להם יישאר סוטון בית ואינטר חוץ.delta7 כתב: חולק עליך.
ניצחון כאן והפסד בחוץ והם רק נקודה מתחתינו כשנשארים 2 משחקים.
צריך לנצח כאן + תיקו בחוץ + לקוות שסאות'המפטון יוציאו את אינטר מהתמונה.
לנו אינטר בית וסוטון חוץ.
לא רואה אותם מוציאים יותר מ4.
ניצחון מול אינטר אמור להספיק בהנחה שהפרש השערים שלנו יישאר טוב יותר.
בואו נעבור את חמישי בהצלחה ואז נכנס לחישובים

מילה על המפגש הכפול של סוטון-אינטר, בכלל לא בטוח שכדאי ששניהם יצאו לים לשני המחזורים האחרונים. אינטר גם ככה תזרוק נגדנו, הייתי רוצה שהאנגלים לא ירצו להפסיד בפראג.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אנחנו צריכים שהאנגלים יוציאו את אינטר מהתמונה, להוציא 3-4 מפראג ויהיה בסדר.yossi כתב: להם יישאר סוטון בית ואינטר חוץ.
לנו אינטר בית וסוטון חוץ.
לא רואה אותם מוציאים יותר מ4.
ניצחון מול אינטר אמור להספיק בהנחה שהפרש השערים שלנו יישאר טוב יותר.
בואו נעבור את חמישי בהצלחה ואז נכנס לחישובים![]()
מילה על המפגש הכפול של סוטון-אינטר, בכלל לא בטוח שכדאי ששניהם יצאו לים לשני המחזורים האחרונים. אינטר גם ככה תזרוק נגדנו, הייתי רוצה שהאנגלים לא ירצו להפסיד בפראג.
- The red one
בדיוק. לנצח את פראג פה ולהפסיד להם שם לא עוזר לנו הרבה..YallaHapoel כתב: אנחנו צריכים שהאנגלים יוציאו את אינטר מהתמונה, להוציא 3-4 מפראג ויהיה בסדר.
בהנחה שסאוטהמפטון מוציאה את אינטר מהמאבק 4 מ6 שלנו על פראג יסגור כמעט לחלוטין את הסיפור, 6 מ6 זה כבר מצב של עלייה ודאית
- dardasmiley
לא אוהב להיות הפסימיסט הראשי, אבל נראה לי שהחברים פה קצת עפים. תכנונים של נקודות ומה נעשה אחרי שננצח, רגע, שניה, שלב שלב. את האליפות לקחנו, והגענו באירופה לנקודה הזו רק על ידי כך שהסתכלנו על כל משחק לגופו.
לא חושב שיש מקום לזלזול הזה בספרטה, עם כל הכבוד שאנחנו נתנו לאינטר 2-0, הם ניצחו אותם 3-1 (נכון, לא בסן סירו).
אני אשמח לאכול כובע, אבל מי שמצפה למשחק קל, לרמה של עכו, או לאיזה קבוצה אנמית ואפורה עלול להתבדות מאוד בחמישי.
זה שלנו אך ורק אם נבוא בפול כוח וריכוז משעה לפני המשחק ביציע, דרך השחקנים בשריקת הפתיחה, דרך המאמן והתגובה למתרחש ועד לעידוד לכל אורך 90+תוספת.
לא חושב שיש מקום לזלזול הזה בספרטה, עם כל הכבוד שאנחנו נתנו לאינטר 2-0, הם ניצחו אותם 3-1 (נכון, לא בסן סירו).
אני אשמח לאכול כובע, אבל מי שמצפה למשחק קל, לרמה של עכו, או לאיזה קבוצה אנמית ואפורה עלול להתבדות מאוד בחמישי.
זה שלנו אך ורק אם נבוא בפול כוח וריכוז משעה לפני המשחק ביציע, דרך השחקנים בשריקת הפתיחה, דרך המאמן והתגובה למתרחש ועד לעידוד לכל אורך 90+תוספת.
- The red one
מי ציפה לקבוצה אנמית, עכו ולדרוס מי?dardasmiley כתב:לא אוהב להיות הפסימיסט הראשי, אבל נראה לי שהחברים פה קצת עפים. תכנונים של נקודות ומה נעשה אחרי שננצח, רגע, שניה, שלב שלב. את האליפות לקחנו, והגענו באירופה לנקודה הזו רק על ידי כך שהסתכלנו על כל משחק לגופו.
זה שאנחנו שמים את הקלפים על השולחן ואומרים שאנחנו לא נופלים מהם לא אומר שמצפים ל0-4 ומעלה.
על הנייר, פראג מגיעה פחות או יותר במצב כמו של אולימפיאקוס ואינטר (מבחינת חיסורים ומצב נוכחי) ועם שחקנים גם ככה פחות כשרוניים. אז אם נגדם קצת הסתנוורנו מכל השם וההיסטוריה והאצטדיונים, אז פה אפשר וצריך להסתכל להם באמא של הלבן של העיניים.
צריך לבוא לנצח.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 17 אוקטובר 2016, 21:48, נערך פעם 1 בסך הכל.