הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: הפועל ב"ש- ספרטה פראג, מחזור 3, חמישי, 20:00, טרנר

שליחה על ידי גדי »

dardasmiley כתב:לא אוהב להיות הפסימיסט הראשי, אבל נראה לי שהחברים פה קצת עפים. תכנונים של נקודות ומה נעשה אחרי שננצח, רגע, שניה, שלב שלב. את האליפות לקחנו, והגענו באירופה לנקודה הזו רק על ידי כך שהסתכלנו על כל משחק לגופו.

לא חושב שיש מקום לזלזול הזה בספרטה, עם כל הכבוד שאנחנו נתנו לאינטר 2-0, הם ניצחו אותם 3-1 (נכון, לא בסן סירו).

אני אשמח לאכול כובע, אבל מי שמצפה למשחק קל, לרמה של עכו, או לאיזה קבוצה אנמית ואפורה עלול להתבדות מאוד בחמישי.

זה שלנו אך ורק אם נבוא בפול כוח וריכוז משעה לפני המשחק ביציע, דרך השחקנים בשריקת הפתיחה, דרך המאמן והתגובה למתרחש ועד לעידוד לכל אורך 90+תוספת.
סיכמת מצוין. יש לנו את הכלים לנצח.
אין לי ספק שמדובר במשימה קשה אך אפשרית.
אין שום דבר מעבר לכך. כמו שוטי לא פותח נושא משחק עד שהמשחק הנוכחי נגמר כך זה בראש של כל המערכת. בלי ספקולציות. אינטר יכולה להתפוצץ על סוטון בחמישי והכל מתערבב מחדש.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

simply-red כתב:
לו"ז לא צפוף? מחכים לנו חמישה משחקים תוך תשעה עשר יום..
לגהי הסגל העמוק, בינתיים זה לא בא לידי ביטומ עם תיקו מול הפועל תא והפסד מול חיפה מיד לאחר משחקים באירופה מול סלטיק ואינטר.
5 משחקים ב19 ימים זה לא הרבה משחקים ולא לוז צפוף. 4 ימי מנוחה בין כל משחק זה מספיק להתאושש ומעבר.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

avivgolan כתב:
5 משחקים ב19 ימים זה לא הרבה משחקים ולא לוז צפוף. 4 ימי מנוחה בין כל משחק זה מספיק להתאושש ומעבר.
לקבוצה ששיחקה כבר משהו כמו 18 משחקים רשמיים לא כולל משחקי נבחרת של כמה שחקני מפתח, אנחנו היינו רגילים למשחק בשבוע, קבוצה רגילה מגיעה לכמות כזו באזור דצמבר ואנחנו רק באוקטובר. בשבילנו זו פעם ראשונה שאנחנו מתמודדים באינטנסביות כזו, לא פשוט.
לי קשה להגיד שיש מרווחים בין המשחקים כי את השלושה האחרונים ברצף אנחנו משחקים בשבוע וגם בגלל שאני מסתכל על העומס מהמפגש מול שריף.
מקווה שנעבור את התקופה הזו בצורה הטובה ביותר ואח"כ נשייט לאליפות שנייה, הרי לזה פיללנו כל השנים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הבעיה בלו"ז הזה שיש לנו 4 משחקים קשים מאוד, המשחק מול אשקלון צריך להיות ניצחון גם עם ההרכב שעלינו מול מכבי חיפה בגביע הטוטו...
אבל עירוני ק"ש שהיא מוקש בכל עונה ובכל מצב, מכבי תל אביב ופעמיים ספרטה פראג זה חתיכת לו"ז...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

CrazyRed7 כתב: לא יכול להבין את המשפט האחרון.
גם אם נפסיד לקריית שמונה יש עוד המון משחקים לתקן.
הפסד ביום חמישי ונגמר הסיכוי לעלות ולעשות סנסציה אדירה.

תצאו מהסרט שאתם חיים בו. לא כל יום מקבלים הזדמנות לעלות משלב הבתים.
בטח שלא בבית כזה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם השחקנים יבואו בגישה כמו של חלק מהכותבים כאן, אנחנו נאכל שלישייה קלה.
בכל משחק באירופה צריכים להגיע קטנים, עדיין לא עשינו כלום.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zivmay כתב:אם השחקנים יבואו בגישה כמו של חלק מהכותבים כאן, אנחנו נאכל שלישייה קלה.
בכל משחק באירופה צריכים להגיע קטנים, עדיין לא עשינו כלום.
אבל אנחנו מדברים כאוהדים.
מי שאחראי על איך יבואו השחקנים זה הצוות המקצועי וזה נראה שהוא יודע מה לעשות כפי שראינו השנה. לבוא "קטנים" זה חלק מהכנה מנטלית שלי כאוהד אין דרך להשפיע.

. ואני כן חושב שעשינו משהו השנה עד עכשיו וחושב שאם לא נעלה לשלב הבא זו תהיה אכזבה גדולה.

אחרי שנתיים שאירופה הסתכמה בשבוע אחד מסכן אז מבלי להרגיש אנחנו כבר בעסק מעל שלושה חודשים ושמונה משחקים מתוכם עם 7 תוצאות טובות עד מדהימות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ספרטה פראג אגב שלחה סקאוט לעקוב אחרינו, והיא לא תזלזל ולא תעלה עם הנוער, אלא תעלה עם הרכב חזק ומלוא הרצינות. יכול להיות שכחלק מהרוטציה ומחלוקת העומסים שחקן כזה או אחר לא ישחק, אבל רוטציה זה חלק מהמציאות של כמעט כל קבוצה שמשחקת באירופה.
אנחנו הפסדנו לחיפה בסמי, כשחלק מהרוטציה כללה נתינת מנוחה לקורוהט. אנחנו איבדנו 2 נקודות בנתניה מול הפועל ת"א, כשחלק מהרוטציה כללה נתינת מנוחה למליקסון, אוגו ונואקמה. אז זילזלנו באותם משחקים? הם לא היו חשובים לנו? לא, עשינו שינוים, ביצענו רוטציה, בגלל העומס הגדול עלינו השנה.
זה לא שעלינו עם הרכב שמבוסס על שחקני נוער סטייל משחק גביע הטוטו מול אשדוד בטרנר, ובדיוק באותה צורה גם ספרטה פראג כניראה תבצע רוטציה בהרכב שלה לקראת המשחק מולנו.

קשה לי להבין איך אנחנו יכולים לזלזל בקבוצה שהגיעה בשנה שעברה לרבע גמר הליגה האירופאית אחרי שהיא מפרקת בחוץ את לאציו, כשגם השנה היא הביסה את אינטר בבית.
צריכים לבוא כדי לנצח וצריכים להאמין שאנחנו מסוגלים לנצח, אבל אין שום סיבה לבוא בביטחון מופרז או להכריז שאם לא ננצח נרגיש אכזבה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אבל מי מזלזל?!!? די כבר "אם השחקנים יעלו כמו שמזלזלים פה" "מי אנחנו שנזלזל"

מי זלזל?!!?!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

The red one כתב:אבל מי מזלזל?!!? די כבר "אם השחקנים יעלו כמו שמזלזלים פה" "מי אנחנו שנזלזל"

מי זלזל?!!?!
South Boy כתב:https://sports.walla.co.il/item/3005670

ידוע שיש לספרטה מסדר פצועים, אבל אם לפאטה באמת לא ישחק זה יהיה מדהים והופך אותנו לפייבוריטים.
יש לספרטה משחק חוץ מולנו ובראשון הם מול ויקטוריה פלזן, נראה שגם הם מתחילים לוותר על המפעל הזה ואנחנו חייבים לנצל את זה בכל הכוח.
הפועלעולה כתב:יש הרגשה באוויר שהולכים לפרק אותם. הייתי עולה עם 4-3-3 שמטרתו היא מההתחלה לכתוש.
גדי כתב:בכל מבחן אובייקטיבי אנחנו צריכים לנצח. גם מקצועית אבל זה גם טרנר.
מאוד מאוד אתאכזב אם לא ננצח.

...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה שי ! כתב:נתנו להם עונש על קריאות גזעניות 4 יציעים יסגרו בגומלין

זה שי !
איפה קראת? יש לינק?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Sir Alex Ferguson כתב:כנס לואן ספורט חמש
זה שי !

איפה קראת? יש לינק?
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Sir Alex Ferguson כתב:

...
הציטוט הראשון - מחשבה ותו לא.
הציטוט השני - הציטוט היחיד שבאמת שידר פה זלזול, למרות שהוא לא אמר שהוא חושב ככה אלא שיש הרגשה
הציטוט השלישי - wishful thinking, אני גם חושב ככה בדיוק. מה זלזול בזה?

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אני לא מבין, אני קורא ראיון של מאמן ספרטה שאומר שחור על גבי לבן ואני מצטט "אפשר לבטל את המשחק מול באר שבע?", מכך אני מסיק שנראה שספרטה ממש מוותרת על המפעל הזה ומתרכזת כולה בליגה בניגוד אלינו שכמובן שאנחנו שמים את הליגה בראש מעיינינו אבל עדיין נותנים את כל מה שיש לנו באירופה, וזה נתפס כזלזול?
חבל שלא ציטטת את ההודעה השניה שלי שאמרה שאם ניפול לפסיכולוגיה בשקל הזאת אנחנו נשלם על זה ושאסור להקהל ראש בספרטה חסרה ככל שתהיה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

זה פסיכולוגיה חכמה שלהם. מנסים לגרור אותנו לשחק במערך התקפי. גם הם יודעים שישיה להם קשה מול 3 בלמים.

שלח תגובה