התרגשות בדרום : הפועל באר שבע פותחת עונה
Re: התרגשות בדרום : הפועל באר שבע פותחת עונה
בואינה שי הזה מה יש לו עיתונאי דפוק כל הזמן מה היה מתי שתעזבי מה יש לו !!!!!!
שיהיו בריאים העיתונאים עם השאלות שלהם כמו הטמבל הזה (מוגילבסקי נדמה לי) שעוד פעם ניסה לחפור לאולונה עם שאלת היום שאחרי.
רואים שזה מעציב ומעצבן אותה לדבר על זה ובכל זאת הבחור ממשיך לשאול שאלות קיטבג - בלי בכלל להתייחס לתשובות שניתנו לעיתונאים על שאלות דומות קודמות.
רואים שזה מעציב ומעצבן אותה לדבר על זה ובכל זאת הבחור ממשיך לשאול שאלות קיטבג - בלי בכלל להתייחס לתשובות שניתנו לעיתונאים על שאלות דומות קודמות.
הפועל אני כבר משתגע
רואים שב"ש זה מועדון מסודר מכובד, כל הכבוד לאלונה והצוות!
לגבי התקשורת:
הכל שאלות צהובות למה ההוא לא עוזר מאמן? ולמה? ולמה? וכו....
שי אברג'ל מרדיו דרום בא עם השאלה המוכנה "למדת מהטעיות של גיא לוי"
לגבי התקשורת:
הכל שאלות צהובות למה ההוא לא עוזר מאמן? ולמה? ולמה? וכו....
שי אברג'ל מרדיו דרום בא עם השאלה המוכנה "למדת מהטעיות של גיא לוי"
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:שיהיו בריאים העיתונאים עם השאלות שלהם כמו הטמבל הזה (מוגילבסקי נדמה לי) שעוד פעם ניסה לחפור לאולונה עם שאלת היום שאחרי.
והוא פחות הרגיז אותי כמו אשר אדון אברג'ל מרע-דיו דרום, עם שאלת סיפתח פרובקטיבית ומחרחרת מדון לגיא עזורי: "מה אתה לומד מהטעויות של גיא לוי אשתקד?", נחר...לזכותו של עזורי יאמר שתימרן אותו די יפה..בכלל ניכר שהאיש מיומן במגעים עם התקשורת..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה גם מה שאני שואל.
נחכה ונראה.
נחכה ונראה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הפועל באר-שבע תחל היום (שלישי) ב-15:00 רשמית את עונת 2008/9 עם מסיבת עיתונאים לכבוד פתיחת האימונים של המועדון.
לאחר מכן, הקבוצה תקיים את אימון הבכורה שלה. מסיבת העיתונאים והאימון יועברו בשידור חי ובחינם ב-ONE TV LIVE
לפחות ככה הם רשמו
לאחר מכן, הקבוצה תקיים את אימון הבכורה שלה. מסיבת העיתונאים והאימון יועברו בשידור חי ובחינם ב-ONE TV LIVE
לפחות ככה הם רשמו

https://www.one.co.il/Article/139303.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יש שידור .. תהנו ..
יש שידור .. תהנו ..

א. זה נכון. בית"ר ירושלים, עם כל חוסר האהבה שלי כלפיהם, הם מועדון הרבה יותר גדול משלנו בכדורגל הישראלי.The-Night כתב:ואפילו קרה שרצה לומר שהיא מועדון גדול בהרבה משלנו,
ב. מאיפה אתה יודע מה הוא הלך לומר? אולי מה שהוציא מפיו זה מה שמלכתחילה רצה לומר? מאיפה אתה יודע שהוא בלם את עצמו?
א. גדול הרבה יותר משלנו..? מבחינת מסורת ועבר אני לא ממש מסכים איתך.. בנוגע לשנים האחרונות הם בהחלט גדולים עלינו בכל פרמטר.. אבל, ואבל גדול.. לפני גיאדמק ביתר דישדשה עמוק מאוד בתחתית הליגה שלנו... ככה שלכל קבוצה יש עליות ומורדות.dudi2002 כתב:
א. זה נכון. בית"ר ירושלים, עם כל חוסר האהבה שלי כלפיהם, הם מועדון הרבה יותר גדול משלנו בכדורגל הישראלי.
ב. מאיפה אתה יודע מה הוא הלך לומר? אולי מה שהוציא מפיו זה מה שמלכתחילה רצה לומר? מאיפה אתה יודע שהוא בלם את עצמו?
ב. אני מבקש ממך, אל תזלזל באינטליגנציה שלי. אולי פשוט הייתי צריך לרשום את כל המשפט שלו.. "אם במועדון גדול כמו ביתר חשבו שאני יכול להיות מאמן ראשי, אז בטח ובטח ... -שתיקה של עזורי - ואז כמובן שינה את נוסח המשפט שלו ..
לכן אני מבקש ממך, לפני שאתה מזלזל במישהו תבדוק את טענותיך .

The-Night כתב:
ב. אני מבקש ממך, אל תזלזל באינטליגנציה שלי. אולי פשוט הייתי צריך לרשום את כל המשפט שלו.. "אם במועדון גדול כמו ביתר חשבו שאני יכול להיות מאמן ראשי, אז בטח ובטח ... -שתיקה של עזורי - ואז כמובן שינה את נוסח המשפט שלו ..
לכן אני מבקש ממך, לפני שאתה מזלזל במישהו תבדוק את טענותיך .
אם אכן אמר משפט כזה ואיכשהו הצליח לצאת ממנו - קבל את התנצלותי.

אקשיב למסיבת העיתונאים שוב פעם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The-Night כתב:גדול הרבה יותר משלנו..? מבחינת מסורת ועבר אני לא ממש מסכים איתך.. בנוגע לשנים האחרונות הם בהחלט גדולים עלינו בכל פרמטר.. אבל, ואבל גדול.. לפני גיאדמק ביתר דישדשה עמוק מאוד בתחתית הליגה שלנו... ככה שלכל קבוצה יש עליות ומורדות.
אז צא ולמד ידידי הנכבד את העבר והמסורת של שני המועדונים.
נרצה או לא, עולים עלינו בכל פרמטר אפשרי (למרות שהדבר לא ממש השתקף בהיסטוריית המפגשים הישירים בין הקבוצות).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מספיק להסתכל על מצבת התארים שלנו ושלהם (אפילו לפני עידן גאידמאק) כדי להבין שנכון לעכשיו הם יותר גדולים מאיתנו by far.אורי אדום בנשמה כתב:
אז צא ולמד ידידי הנכבד את העבר והמסורת של שני המועדונים.
נרצה או לא, עולים עלינו בכל פרמטר אפשרי (למרות שהדבר לא ממש השתקף בהיסטוריית המפגשים הישירים בין הקבוצות).
הפועל אני כבר משתגע