דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה
https://hazavit.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%9 ... %A8%D7%A5/" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תהרגו את השליח...
אני מאוכזב ממליקסון, הנה אמרתי את זה.
מת עליו, בגלל אומנים כמוהו באים לראות כדורגל, אבל לעתים קרובות מכדרר את עצמו לדעת בסגנון קט רגל, חושף את עצמו לפציעות ומשחק פחות מדי לעומק. בארץ צורת המשחק הזו מספיקה (אני לא חושב שבגילו הוא יכול לשנות את הסגנון), מול שחקנים אירופאים זה לא תכליתי.
מת עליו, בגלל אומנים כמוהו באים לראות כדורגל, אבל לעתים קרובות מכדרר את עצמו לדעת בסגנון קט רגל, חושף את עצמו לפציעות ומשחק פחות מדי לעומק. בארץ צורת המשחק הזו מספיקה (אני לא חושב שבגילו הוא יכול לשנות את הסגנון), מול שחקנים אירופאים זה לא תכליתי.
- The red one
נחמד מאוד שכל האתרים החדשים והנחמדים שקמים שולחים לפה מלא סקואטיםYallaHapoel כתב:https://hazavit.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%9 ... %A8%D7%A5/

משחרר את בוזגלו אלף פעם לפני שאני משחרר את ראדי.MikiRed כתב:מעריך מאד את ההשקעה. איתו אוגו מרגיש טוב יותר. דמות חיובית מאד שעזרה לשנות את הדי אן אי של הקבוצה.
ובכל זאת אני צופה שיעבור לסכנין בינואר, כשיקבל הצעה שלא יוכל לסרב לה לחוזה האחרון שלו.
מי שיחליף אותו רשמית יהיה אוחנה...
מקווה שאתה טועה.
בכל קבוצה מצליחה יהיו טרפמיסטים שהקשר שלהם לכדורגל הוא מקרי בהחלט.
- The red one
מישהו אשכרה כתב בוסרמיליה "אוחנה היה חייב לפתוח"zivmay כתב:בכל קבוצה מצליחה יהיו טרפמיסטים שהקשר שלהם לכדורגל הוא מקרי בהחלט.

הזוי מה שקורה עם ראדי. באמת, מאיפה זה הגיע פתאום? בכלל לא היה לו משחק גרוע אתמול! ראדי לוקח ללב את כל הקללות והביקורות האלה..זה לא טוב בכלל..
לדעתי אלונה שגתה בגדול כשצייצה את זה. בשום מקום לא דיברו על הקללות שלו. לא באינטרנט, לא בפורומים האוהדים. בשביל מה ללבות את האש?
בשנה הבאה יהיה חילוף משמרות מסיבי.
זה יהיה מהלך טוב להתחיל בחילופים כבר בינואר.
כבר היום אני חושב שאוחנה הוא ערך מוסף, מבלי להוריד ולהקטין את ראדי.
חסר לנו מישהוא שידחוף כדור פנימה במהלך אישי מפתיע. הנהנה העיקרי מאוחנה לדעתי יהיה שהר.
זה יהיה מהלך טוב להתחיל בחילופים כבר בינואר.
כבר היום אני חושב שאוחנה הוא ערך מוסף, מבלי להוריד ולהקטין את ראדי.
חסר לנו מישהוא שידחוף כדור פנימה במהלך אישי מפתיע. הנהנה העיקרי מאוחנה לדעתי יהיה שהר.
תרגעו קצת עם אוחנה. מדברים עליו כאילו מדובר על שחקן מוכח בליגת העל.
להחליף את ראדי(4 אליפויות רצופות) בשחקן שכבש 2 שערים בלאומית זה לרדת ברמה. לפחות כרגע.
להחליף את ראדי(4 אליפויות רצופות) בשחקן שכבש 2 שערים בלאומית זה לרדת ברמה. לפחות כרגע.
1. לא מבין למה ממשיכים להפיל את הגול על שיר כשזה לגמרי על אוגו.
אז הוא היה חולמני מדי ןהעניק חוץ מיותר, עדיין עוד שלושה צעדים של אוגו ואנחנו אפילו לא זוכרים את האירוע הזה.
2. מתחילת העונה היה ידוע שהשלישייה של אוגו-הובאן-ראדי היא חזקה בפן ההגנתי ומעניקה שליטה אך כמעט ולא תורמת כלום בפן ההתקפי.
אוחנה יצטרך לתת לזה מענה, אך אכן הוא צריך עוד זמן כדי להשתפר וללמוד.
לא חושב שהעברה של מליקסון לאמצע (שבאה כדי לתת מענה לאותה בעיה במרכז) במקום ראדי היא כזו רעה.
לולא הגול היינו ממשיכים ללחוץ עליהם בלי אווירת 'להציל את המולדת', כשהפעם יש לנו עוד יוצר על המגרש ויותר אפשרויות ומסה בחלק הקדמי.
את ההכנסה של גאדיר ושהר אחרי זה כן פחות אהבתי, אבל גם איתה הגענו למצבים מצוינים. אם זה גאדיר שהיה חייב להבקיע וטוני שהיה חייב לתת פס פשוט במקום לסיים לבד. לא אופייני לו, חבל.
אז הוא היה חולמני מדי ןהעניק חוץ מיותר, עדיין עוד שלושה צעדים של אוגו ואנחנו אפילו לא זוכרים את האירוע הזה.
2. מתחילת העונה היה ידוע שהשלישייה של אוגו-הובאן-ראדי היא חזקה בפן ההגנתי ומעניקה שליטה אך כמעט ולא תורמת כלום בפן ההתקפי.
אוחנה יצטרך לתת לזה מענה, אך אכן הוא צריך עוד זמן כדי להשתפר וללמוד.
לא חושב שהעברה של מליקסון לאמצע (שבאה כדי לתת מענה לאותה בעיה במרכז) במקום ראדי היא כזו רעה.
לולא הגול היינו ממשיכים ללחוץ עליהם בלי אווירת 'להציל את המולדת', כשהפעם יש לנו עוד יוצר על המגרש ויותר אפשרויות ומסה בחלק הקדמי.
את ההכנסה של גאדיר ושהר אחרי זה כן פחות אהבתי, אבל גם איתה הגענו למצבים מצוינים. אם זה גאדיר שהיה חייב להבקיע וטוני שהיה חייב לתת פס פשוט במקום לסיים לבד. לא אופייני לו, חבל.
אנשים אין להם מושג.
ראדי זה הברומטר שלנו.
כל כדור עובר דרכו,כל מסירה,כל מצב מסוכן.
נכון הוא מאבד גם,אבל ביחס לכמות הכדורים שעוברים דרכו זה אפסי ושלא נדבר על עבודת ההגנה שלו.
לא הבנתי עדיין מה הקשר בינו לאוחנה.
ראדי זה הברומטר שלנו.
כל כדור עובר דרכו,כל מסירה,כל מצב מסוכן.
נכון הוא מאבד גם,אבל ביחס לכמות הכדורים שעוברים דרכו זה אפסי ושלא נדבר על עבודת ההגנה שלו.
לא הבנתי עדיין מה הקשר בינו לאוחנה.
ראדי מאבד כדורים , כדורים שהוא מנסה לשלוח לעומק.
ברומטר , רץ, משקיע.אתמול לא היה משחק טוב שלו אמנם , אבל זה לא שבספסל חיכה מישהו טוב יותר ממנו.
ברומטר , רץ, משקיע.אתמול לא היה משחק טוב שלו אמנם , אבל זה לא שבספסל חיכה מישהו טוב יותר ממנו.
לא כדי להרוג אבל אני ממש לא מסכימה. מליקסון הכניס כדורים, ופתח קצת את אגף שמאל כשמשום מה לא קורהוט ולא וואקמה עשו תנועה קדימה. בעיני היה משחק טוב של מליקסון.MikiRed כתב:אל תהרגו את השליח...
גם הוציא כמה כדורים יפים מאוד לבן ביטון ופתח את המשחק ימינה.
בן ביטון היה בולט מאוד וזה בעיני בגלל מליקסון.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני חושב שהציוץ של אלונה בעקבות הרחשים בכל פעולה של ראדי.
סתם לדוגמא - אתמול ראדי, אוגו ו-ויטור בעטו סתם ככה מ30-40 מטר והתגובות שראדי קיבל היו שונות לגמרי מאוגו ו-ויטור.
חבל שזה קורה.
סתם לדוגמא - אתמול ראדי, אוגו ו-ויטור בעטו סתם ככה מ30-40 מטר והתגובות שראדי קיבל היו שונות לגמרי מאוגו ו-ויטור.
חבל שזה קורה.
אין שחקן בקבוצה שמאבד כדורים יותר מאוגו לדוגמא. והוא כמעט אף פעם לא מקבל ביקורת.
אחלה ראדי שבעולם
אחלה ראדי שבעולם
אני מסכים שמהיציע זה נראה שהוא מאבד המון כדורים. אבל מסתבר שזה לא נכון הוא פשוט השחקן שנוגע הכי הרבה בכדור ועם הכי הרבה מסירות. אם תסתכל בסטיסטיקות תראה שהוא שני בדיוק מסירות אחרי אוגוגיא חניה כתב:ראדי מאבד כדורים , כדורים שהוא מנסה לשלוח לעומק.