כשעברנו לשלושה בלמים השליטה בכדור חזרה אלינו אחרי פתיחה לא טובה למחצית.delta7 כתב: המהלך הזה כבר מיצה את עצמו מזמן.
לא זוכר שאי פעם יצא מזה משהו טוב.
הובאן לא בלם!
דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: דיס איז ספרטה :: סיכום מח׳ 3 אירופה
לא הערתי על המעבר ל-3 בלמים אלא על הציוות של הובאן כבלם.YallaHapoel כתב: כשעברנו לשלושה בלמים השליטה בכדור חזרה אלינו אחרי פתיחה לא טובה למחצית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עברנו ל3 בלמים בתחילת המחצית ככה שזה לא באמת תרם כל כך לדעתי האישית והיה עדיף להשאר במערך של 4-3-3.YallaHapoel כתב: כשעברנו לשלושה בלמים השליטה בכדור חזרה אלינו אחרי פתיחה לא טובה למחצית.
ואםכבר בוזגלו אז במקום וואקמה או מליקסןון שלא היו טובים לא במקום ראדי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אבל כשאתה עובר ל15-20 דקות לא שווה לעשות חילוף.delta7 כתב: לא הערתי על המעבר ל-3 בלמים אלא על הציוות של הובאן כבלם.
לא רואה סרט שאנחנו לא עולים מהמקום הראשון בבית
באנגליה נשחק מבוקר וננצח סולידי
את ספרטה בחוץ נטחן בקטנה אחרי שהם יגיעו לשחק פתוח ( 3:0 כזה)
אינטר יגיעו לטרנר בלי מוטיבציה ויקבלו בראש
תבדקו אותי
תבדקו אותי
כמה צריך לשלם לקבל חומר כמו שאתה מקבל? נראה חומר איכותי חחns75 כתב:לא רואה סרט שאנחנו לא עולים מהמקום הראשון בבית
תבדקו אותי
מה עם תחזית לנוקאאוט??ns75 כתב:לא רואה סרט שאנחנו לא עולים מהמקום הראשון בבית
תבדקו אותי
נבדוק, אחרי שתעבור בדיקת סמים.ns75 כתב:לא רואה סרט שאנחנו לא עולים מהמקום הראשון בבית
תבדקו אותי

נשחק מבוקר? עד מתי לוזריות?!ns75 כתב:לא רואה סרט שאנחנו לא עולים מהמקום הראשון בבית
תבדקו אותי
באים לסנט מרי לתת להם בראש, לא אקבל פחות מהפרש 3. אלה סהכ ליצנים שמשמשים כחממה לליברפול, שום משחק מבוקר.
אני כן חושב שיש הרבה מה ללמוד מספרטה ומקבוצות אירופאיות אחרות.
דבר ראשון - הגישה. קראתי קצת בפורום של סהותהמפטון לפני ואחרי המשחק מולנו, לא היה שם אחד שזילזל. דיברו על זה שלא הפסדנו במגרש הביתי, שתיקו חוץ זאת אחלה תוצאה וכו'. וזה מקבוצת פרמייר ליג.
תהיו בטוחים שאף אחד בפראג לא אמר "מי זאת הפועל באר שבע בכלל? צריך לתת להם 3".
ופה חלק מאיתנו וכמובן התקשורת מזלזלים, הרכב חסר וכו' וכו'. שימו לב שזה תמיד קורה שקבוצה ישראלית משחקת לא נגד יובנטוס או באיירן.
דבר שני - שלטנו במשחק, דריבלים, מהלכים אישיים יפים. אני לא ראיתי בפראג שום שחקן שעושה דברים ברמה של נוואקמה או מליקסון. אבל - כל כדור ארוך שלהם היה לי התקף לב ולהם איזה מצב נייח ב50% מהמקרים. הגול שלהם לא הגיע מאיזה דריבל ועקבים אלא ממהלך פשוט של כדורגל, הגבהה תנועה ובעיטה בנגיעה - כמובן כתוצאה מטעות שלנו בהגנה, טעות שהם לא עשו במשך 90 דקות.
זה מתחבר לי הרבה לשיח בישראל, תמיד אנחנו מספרים לעצמנו שיש לנו שחקנים טכניים והבעיה רק ב"פיזיות" או ב"כושר". אז וואלה, כל אין לקבוצה ישראלית איזה מסי בקבוצה, כנראה שברוב המקרים היא תפסיד לקבוצה אירופאית בלי "טכניקה", אבל עם 100% משמעת וריכוז.
דבר ראשון - הגישה. קראתי קצת בפורום של סהותהמפטון לפני ואחרי המשחק מולנו, לא היה שם אחד שזילזל. דיברו על זה שלא הפסדנו במגרש הביתי, שתיקו חוץ זאת אחלה תוצאה וכו'. וזה מקבוצת פרמייר ליג.
ופה חלק מאיתנו וכמובן התקשורת מזלזלים, הרכב חסר וכו' וכו'. שימו לב שזה תמיד קורה שקבוצה ישראלית משחקת לא נגד יובנטוס או באיירן.
דבר שני - שלטנו במשחק, דריבלים, מהלכים אישיים יפים. אני לא ראיתי בפראג שום שחקן שעושה דברים ברמה של נוואקמה או מליקסון. אבל - כל כדור ארוך שלהם היה לי התקף לב ולהם איזה מצב נייח ב50% מהמקרים. הגול שלהם לא הגיע מאיזה דריבל ועקבים אלא ממהלך פשוט של כדורגל, הגבהה תנועה ובעיטה בנגיעה - כמובן כתוצאה מטעות שלנו בהגנה, טעות שהם לא עשו במשך 90 דקות.
זה מתחבר לי הרבה לשיח בישראל, תמיד אנחנו מספרים לעצמנו שיש לנו שחקנים טכניים והבעיה רק ב"פיזיות" או ב"כושר". אז וואלה, כל אין לקבוצה ישראלית איזה מסי בקבוצה, כנראה שברוב המקרים היא תפסיד לקבוצה אירופאית בלי "טכניקה", אבל עם 100% משמעת וריכוז.
בקטע הפיזי אנחנו מאוד לא 'ישראלים'. מתוך 10 שחקני השדה שפתחו מול ספרטה, רק על 2 מהם- מליקסון וביטון- אפשר להגיד שהם לא פיזיים.
לא חושב שבזה נפלנו. יותר בקבלת ההחלטות ובשנייה של חוסר ריכוז.
לא חושב שבזה נפלנו. יותר בקבלת ההחלטות ובשנייה של חוסר ריכוז.
- yanivnew91
משהו שחזר על עצמו במהלך המשחק זה הכדורים הארוכים לאגף שמאל שלנו בהגנה.
כמעט כל מאבק בגובה שם הם לקחו וגם הגול שלהם הגיע מהאגף הזה. אולי זה משהו שהם בנו עליו מראש
כמעט כל מאבק בגובה שם הם לקחו וגם הגול שלהם הגיע מהאגף הזה. אולי זה משהו שהם בנו עליו מראש
כמה קל לכתוב את זה אחרי הפסד. כאילו משחק אחד זה מדגם. גם בסאוסאמפטון היו מי שזילזלו ולראיה ההרכב שהם באו איתו. בפורומים של סלטיק וגם אמפטון היו מי שלא ספרו אותנו. אתה באמת חושב שהתייחסו אלינו כמו למשחק נגד סוונסי?yedidel כתב:אני כן חושב שיש הרבה מה ללמוד מספרטה ומקבוצות אירופאיות אחרות.
לא ראיתי כאן מי שזילזלו בפראג. היו כאלה כולל אותי שחשב שאנחנו פייבוריטים. אגלה לך סוד. אנחנו פייבוריטים גם מחר או שאסור להגיד כי זה זלזול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני לא מאמין שעדיין יש אנשים שאומרים שהיה פה זלזול בספרטה פראג, אתה בעצמך כותב שזלזול זה להגיד "מי אלה ספרטה פראג ניתן להם 3" ואף אחד ללא יוצא מן הכלל אמר משהו שקרוב לזה. מתי אנשים יבינו את ההבדל בין זלזול לביטחון עצמי בקבוצה? אם מישהו צריך הסבר מפורט על ההבדלים אל תתביישו לבקש. לזלזל זה לדבר בגנות היריב, להאמין בקבוצה שלך שהיא פייבוריטית לנצח זה הכול חוץ מזלזול.
נחנקנו כבר! באמת נחנקנו כבר!
נחנקנו כבר! באמת נחנקנו כבר!
הצוות המקצועי עשה עבודה טובה ולא נראה שמישהו זילזל.
הבאתי את זה כדוגמא כללית בכדורגל הישראלי. אנחנו עוד לא יכולים להכריז שאנחנו מנותקים משם, ואני מאמין שעדיין מחלחל במידה מסוימת (תקשורת וכו').
גדי, אני חושב שנתנו הופעה יפה מאוד והיינו ראויים לניצחון. זה לא אומר שאין מה ללמוד מהמשחק ומהיריבה.
אפשר לבוא ולהגיד ששלטנו במשחק ועקצו אותנו. אני אומר שזה יכול לקרות עוד הרבה פעמים, יש קבוצות באירופה שחיות על זה שנים.
זה מכוער וזה באסה אבל ככה הכדורגל האירופאי כבר כמה שנים, באים להוציא תוצאה בחוץ ויתפוצץ הסגנון.
כתבתי כבר במקום אחר שיש לנו התקפה שפשוט כיף לראות, כולל קורהוט שכל פס שלו תענוג. חסר לנו עדיין - למרות ה5-0 (שרובו הגיע ממצבים נייחים) - הפיניש. שנה שעברה ברדה חיפה על זה יפה מאוד.
אני מתכוון בדיוק למשחק כמו מול פראג, שאתה יוצא בהרגשה ששלטת ללא עוררין וכל הזמן היית ברחבה, ואז רואים תקציר ומבינים שמעבר למצב של גאדיר היו רק חצאי מצבים (אני גם התלהבתי במגרש, בתקציר די רואים שכל העדיפות של השוער שלהם הן די מובנות מאליהן).
הבאתי את זה כדוגמא כללית בכדורגל הישראלי. אנחנו עוד לא יכולים להכריז שאנחנו מנותקים משם, ואני מאמין שעדיין מחלחל במידה מסוימת (תקשורת וכו').
גדי, אני חושב שנתנו הופעה יפה מאוד והיינו ראויים לניצחון. זה לא אומר שאין מה ללמוד מהמשחק ומהיריבה.
אפשר לבוא ולהגיד ששלטנו במשחק ועקצו אותנו. אני אומר שזה יכול לקרות עוד הרבה פעמים, יש קבוצות באירופה שחיות על זה שנים.
זה מכוער וזה באסה אבל ככה הכדורגל האירופאי כבר כמה שנים, באים להוציא תוצאה בחוץ ויתפוצץ הסגנון.
כתבתי כבר במקום אחר שיש לנו התקפה שפשוט כיף לראות, כולל קורהוט שכל פס שלו תענוג. חסר לנו עדיין - למרות ה5-0 (שרובו הגיע ממצבים נייחים) - הפיניש. שנה שעברה ברדה חיפה על זה יפה מאוד.
אני מתכוון בדיוק למשחק כמו מול פראג, שאתה יוצא בהרגשה ששלטת ללא עוררין וכל הזמן היית ברחבה, ואז רואים תקציר ומבינים שמעבר למצב של גאדיר היו רק חצאי מצבים (אני גם התלהבתי במגרש, בתקציר די רואים שכל העדיפות של השוער שלהם הן די מובנות מאליהן).