Southampton :: הקדושים באים
- red and white
- Title: Almog
Re: Southampton :: הקדושים באים
ואני אוסיף לשאלה שמעליי, מישהו כבר רכש כרטיסי אוטובוס/רכבת מלונדון לסאות'המפטון ויכול להסביר איך ודרך איפה עשה את זה?
מתארגן על הסעה מלונדון למשחק וחזרה אחרי. סביב ה40 פאונד
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תחפש national express עולה משהו כמו 5 פאונד לכיוון אוטובוס של שעה וחציred and white כתב:ואני אוסיף לשאלה שמעליי, מישהו כבר רכש כרטיסי אוטובוס/רכבת מלונדון לסאות'המפטון ויכול להסביר איך ודרך איפה עשה את זה?
עוד מישהו סגר את הדיל של שורה ראשונה? כמה לדעתכם נהיה שם?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- red and white
בדקתי שם זה אומר לי שהמסלול לוקח כמעט 5 שעות נסיעה ושהמחיר הוא 32 פאונד לכיוון אחד.yedidel כתב:
תחפש national express עולה משהו כמו 5 פאונד לכיוון אוטובוס של שעה וחצי
נראה לי פספסת משהו...red and white כתב: בדקתי שם זה אומר לי שהמסלול לוקח כמעט 5 שעות נסיעה ושהמחיר הוא 32 פאונד לכיוון אחד.
כנס לאתר שלהם, חפש מLondon Victoria לSouthampton Coach Central בתאריך 8/12
- red and white
מתחנת ויקטוריה זה עולה 10 פאונד ולוקח שעתיים ועשרים דקות נסיעה.yedidel כתב: נראה לי פספסת משהו...
כנס לאתר שלהם, חפש מLondon Victoria לSouthampton Coach Central בתאריך 8/12
אני ניסיתי בהתחלה עם התחנה שקרובה למלון שלי ,לא חשבתי שההפרשים בזמנים ובמחיר כל כך גדולים.
תודה
בהמשך לכך - יש אפשרות לחזור עוד באותו ערב ללונדון? או שכל מי שנוסע בתחבצ ולא בהסעות ישן באזור?red and white כתב: מתחנת ויקטוריה זה עולה 10 פאונד ולוקח שעתיים ועשרים דקות נסיעה.
אני ניסיתי בהתחלה עם התחנה שקרובה למלון שלי ,לא חשבתי שההפרשים בזמנים ובמחיר כל כך גדולים.
תודה
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
זו הבעייה. מצאתי תח"צ עד 24:00 והמשחק נגמר ב23:00 ותמיד לוקח זמן עד שנותנים לאוהדי חוץ. בגלל זה אני לוקח מונית שי ישראלי שלוקח אותי מהמלון ומחזיר למלון אחרי המשחק. אולי אני אארגן את זה רק לחזרה.crazyred כתב: בהמשך לכך - יש אפשרות לחזור עוד באותו ערב ללונדון? או שכל מי שנוסע בתחבצ ולא בהסעות ישן באזור?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
חפש virgin trains דרכתם נסעתי בזמנו מלונדון לליברפול והם היו הכי זולים, הנסיעה הזאת הרבה יותר קצרה מהנסיעה לליברפול אז אני מניח שהמחירים לא יהיו כאלה גבוהים.red and white כתב:ואני אוסיף לשאלה שמעליי, מישהו כבר רכש כרטיסי אוטובוס/רכבת מלונדון לסאות'המפטון ויכול להסביר איך ודרך איפה עשה את זה?
אתה יכול להזמין כבר מעכשיו, אני סגרתי דיל דרך שורה ראשונה והכרטיסים לרכבת כבר כלולים בו.
- red and white
ראיתי, תודה.
קחו לילה אחד בסהותהמפטון מה רע? זה לא חור
כרטיס באתר של סהותהמפטון עולה 20 פאונד.
שער הפאונד פחות מ5 שקלים.
בשפע הפקות מוכרים לנו ב125 שח.
הכצעקתה?
שער הפאונד פחות מ5 שקלים.
בשפע הפקות מוכרים לנו ב125 שח.
הכצעקתה?
טוב...משחק החוץ הבא שלנו, עם אופציה שכבר לא יהיה רלוונטי מבחינת סיכויי עליה לשלב הבא.
מישהו יודע להגיד כמה אוהדים סגרו חבילות עד עכשיו? מתכננת לסגור יום ראשון... סתם מעוניינת לדעת מה כמות האוהדים הצפויה, עשרות? מאות?
מישהו יודע להגיד כמה אוהדים סגרו חבילות עד עכשיו? מתכננת לסגור יום ראשון... סתם מעוניינת לדעת מה כמות האוהדים הצפויה, עשרות? מאות?
- The red one
לפי מה שאני זוכר זה מאות, באיזור של ה200-400.anat כתב:טוב...משחק החוץ הבא שלנו, עם אופציה שכבר לא יהיה רלוונטי מבחינת סיכויי עליה לשלב הבא.