מי זה שמעון הרוש?
Re: מי זה שמעון הרוש?
ניב אל תשכח שגפני לא שיחק שנה.......... ועל מגן שמאלי לא שווה להוציא 200 אלף דולר(דדי בן דיין), אפילו אם הוא טוב מאוד. טל מעבי??? זה מה שירגיע אותך אחי?? טל מעבי?
אני חושב שההרוש הזה לא רע בכלל. שיחקן עונה שלמה באח"י נצרת בהרכב הראשון, ועונה שעברה שיחק לא מעט בהפועל חיפה. תן לו צ'אנס.
אני חושב שההרוש הזה לא רע בכלל. שיחקן עונה שלמה באח"י נצרת בהרכב הראשון, ועונה שעברה שיחק לא מעט בהפועל חיפה. תן לו צ'אנס.
צ'אנס יקבל ממני כל שחקן שידרוך פה.שמעון א כתב:ניב אל תשכח שגפני לא שיחק שנה.......... ועל מגן שמאלי לא שווה להוציא 200 אלף דולר(דדי בן דיין), אפילו אם הוא טוב מאוד. טל מעבי??? זה מה שירגיע אותך אחי?? טל מעבי?
ואתה יודע את זה, אולי חוץ מדודו חפר.

בכל זאת לא יודע עד כמה זה הברקה ועד כמה מתאים לשחקן הרכב בליגה הבכירה.
נקווה שיהיה טוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שמעון א כתב:ניב אל תשכח שגפני לא שיחק שנה.......... ועל מגן שמאלי לא שווה להוציא 200 אלף דולר(דדי בן דיין), אפילו אם הוא טוב מאוד. טל מעבי??? זה מה שירגיע אותך אחי?? טל מעבי?
אני חשבתי בכיוון של צ'קול מאשדוד, הוא סיים חוזה! שחקן מצויין בנבחרת האולימפית והוא רק בן 22

אחלה שחקן שמעון הרוש
עדיף על דודי בהרבה שנה הבאה אתם תיראו
הוא חתם ל4 שנים !
זה שי !
עדיף על דודי בהרבה שנה הבאה אתם תיראו
הוא חתם ל4 שנים !
זה שי !

פי מה שמדברים עליו בחיפה הוא אמור להיות שחקן מוכשר מאוד, היום באימון בכורה הוא נראה מעולה וגם כבש שער מרשים מרחוק.
לגבי נאסר מקפר קנא נראה שחקן מבטיח מאוד, די מזכיר את מליקסון בתנועה.
לגבי נאסר מקפר קנא נראה שחקן מבטיח מאוד, די מזכיר את מליקסון בתנועה.
רק אהבה תנצח...
שמעון הרוש גם בן 22Dj-BK כתב:
אני חשבתי בכיוון של צ'קול מאשדוד, הוא סיים חוזה! שחקן מצויין בנבחרת האולימפית והוא רק בן 22
אגב, לא הבנתי את עניין האופציות.
הרי זה חסר משמעות ה"אופציה" הזאת.
המטרה בלחתום עם שחקן לחוזה ארוך טווח היא להבטיח את עתידו בקבוצה לכמה שנים הבאות.
מה יקרה אם בעוד שנה לדוגמה יקבל הצעה לחוזה מפתה ממכבי חיפה (שאגב טען שהחלום שלו לשחק שם) ובמקביל תעמוד לפניו האופציה בבאר שבע. האם מובטח לנו שהוא יחתום בב"ש? ממש לא. ההיפך הוא הנכון.
וזה תוך שאני מקווה שיהיה לו כבוד למועדון ולא יבוא לדוגמה אחריי שנה בה נתן עונה טובה ויבקש חוזה כפול או משהו.
המטרה בלחתום עם שחקן לחוזה ארוך טווח היא להבטיח את עתידו בקבוצה לכמה שנים הבאות.
מה יקרה אם בעוד שנה לדוגמה יקבל הצעה לחוזה מפתה ממכבי חיפה (שאגב טען שהחלום שלו לשחק שם) ובמקביל תעמוד לפניו האופציה בבאר שבע. האם מובטח לנו שהוא יחתום בב"ש? ממש לא. ההיפך הוא הנכון.
וזה תוך שאני מקווה שיהיה לו כבוד למועדון ולא יבוא לדוגמה אחריי שנה בה נתן עונה טובה ויבקש חוזה כפול או משהו.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
הוא יהיה שחקן הרכב?..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
במשחקים שראיתי העונה הוא היה מעולה.
בישל את השער השני בהפסד 2-0 (למרות סגירה של אלול!), וגם שניצחנו שם 3-0 הרשים עם כמה בעיטות מרהיבות מרחוק.
בישל את השער השני בהפסד 2-0 (למרות סגירה של אלול!), וגם שניצחנו שם 3-0 הרשים עם כמה בעיטות מרהיבות מרחוק.
- אוהד מרחוק
אואו ועוד איך יש משמעות!ניב כתב:אגב, לא הבנתי את עניין האופציות.
המשמעות היא שמבחינת הקבוצה היא לא מתחייבת מעבר לעונה אחת, אולם מצד שני יש לה זכות ראשונים על השחקן במידה והקבוצה כן מעוניינת בו.
אם וכאשר קבוצה אחרת מעוניינת בשחקן, עליה לשלם פיצוי כספי.
בדיוק כמו במקרה של דאטורו שעליו היתה אופציה והפועל ר"ג היתה אמורה לשלם פיצוי של 100 אלף דולר... רק ש"מישהו" חתם לו "בטעות" על השיחרור...
- אדום עולה עולה
שמעון הרוש
שמעון הרו היה באימון היום? כי לא ראיתי אותו
הבנתי מיכה.אוהד מרחוק כתב:
אואו ועוד איך יש משמעות!
המשמעות היא שמבחינת הקבוצה היא לא מתחייבת מעבר לעונה אחת, אולם מצד שני יש לה זכות ראשונים על השחקן במידה והקבוצה כן מעוניינת בו.
אם וכאשר קבוצה אחרת מעוניינת בשחקן, עליה לשלם פיצוי כספי.
בדיוק כמו במקרה של דאטורו שעליו היתה אופציה והפועל ר"ג היתה אמורה לשלם פיצוי של 100 אלף דולר... רק ש"מישהו" חתם לו "בטעות" על השיחרור...
טוב לשמוע, תודה רבה על הבהרת העניין.
- אוהד מרחוק
והנה אותו בישול:yedidel כתב:במשחקים שראיתי העונה הוא היה מעולה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 97&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
ועוד אחד (קצת יותר חשוב...):
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 95&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
לא אמרתי שהוא טוב וגם לא צריך להגיד שהוא טוב אם לא מכירים אותו.ניב כתב:
זה גם לא חוכמה להגיד "שחקן טוב" לפניי שראית אותו משחק יותר ממשחק וחצי.
שחקן בינוני לדעתי שלא השאיר איזה חותם מיוחד בליגה הלאומית, לעומת שמות כמו גפני,טל מעבי,בן דיין אני חושב שהוא ברמה יותר נמוכה.
נקווה לטוב, בנתיים הרכש שהתבצע לא מספיק לקבוצה צמרת לדעתי.
אבל להגיד שהוא לא טוב לפני שמכירים זה גם לא נכון.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים