מי באמת המאור הגדול?
מי באמת המאור הגדול?
יש לי שמירה בצבא אז אמרתי ככה נעביר את הזמן חחח
אני יתחיל ויאמר שמליקסון השחקן האהוב עלי וכל מי שמכיר אותי יודע את זה אפילו בצבא עשיתי לוח רק עם כתבות עליו...
למרות זאת בזמן האחרון אני חושב עם עצמי מי באמת המאור הטוב ביותר? בהנחה שצריך לשחק רק עם אחד מהשחקנים אני לא בטוח בכלל שמליקסון צריכה להיות הבחירה הראשונה...
בסופו של דבר לרוב שניהם משחקים חלק משלישית ההתקפה מה שאומר ששחקן נמדד במספרים... עם כל זה שמליקסון שחקן פשוט אדיר שכיף לראות אותו אין לו את המספרים של בוזגלו... בוזגלו פר דקות משחק נותן סטטיסטיקה הרבה יותר מרשימה ממליקסון..
אני חושב שיש הרבה קווי דמיון בקבוצה שלנו לריאל.. בצד שמאל אללה רונאלדו יש את טוני שהוא השחקן הכי טוב לא משנה מה הוא באנקר בהרכב.
בצד השני אני חושב אפשר להשוות את התפקוד של בייל ובוזגלו.. לא השחקן הכי טוב בקבוצה אבל בהחלט שחקן שנותן לך מספרים באופן רציף וקבוע ואם זאת שחקן שאפשר להחליף אותו שמשחק חלש... מליקסון לעומת זאת הייתי משווה אותו לחמאס או איסקו.. שחקן מפוצץ כשרון שבכל קבוצה אחרת היו הכוכבים אבל בגלל השיטה של 2 קשרי אמצע לאחד אחורי (כמו אצלנו לרוב) הם צריכים למצוא את הדקות שלהם בקבוצה.. ההבדל לדעתי שהם שחקני רכש בעוד מליקסון נחשב לאלוהי הקבוצה ולשחקן האהוב ביותר (גם עליי.. אין שחקן שמתקרב לכמה שאני אוהב אותו) ובצדק יש לומר.. הוא עשה הרבה לקבוצה לעומת בוזגלו שהוא שכיר חרב...
אם טוני ימשיך ככה שנה הבאה הוא לא פה.. אם בכר ימשיך לתת ככה דקות לבוזגלו שנה הבאה הוא לא פה.. לאבד שני שחקנים כאלה בעונה אחת יהיה יותר מדי ו אני חושב שזה יהיה בכייה לדורות שיכול להוריד אותנו משווי רמה למכבי לקבוצה ברמה של חיפה כי לאבד 2 שוברי שוויון+ ברדה שכבר אי אפשר לדעת איך יהיה זה יותר מדי...
יאללה עכשיו אתם יכולים להרוג אותי איך העזתי להגיד שבוזגלו עדיף ו צריך לשחק. העיקר העברתי חצי שעת שמירה חחח
אני יתחיל ויאמר שמליקסון השחקן האהוב עלי וכל מי שמכיר אותי יודע את זה אפילו בצבא עשיתי לוח רק עם כתבות עליו...
למרות זאת בזמן האחרון אני חושב עם עצמי מי באמת המאור הטוב ביותר? בהנחה שצריך לשחק רק עם אחד מהשחקנים אני לא בטוח בכלל שמליקסון צריכה להיות הבחירה הראשונה...
בסופו של דבר לרוב שניהם משחקים חלק משלישית ההתקפה מה שאומר ששחקן נמדד במספרים... עם כל זה שמליקסון שחקן פשוט אדיר שכיף לראות אותו אין לו את המספרים של בוזגלו... בוזגלו פר דקות משחק נותן סטטיסטיקה הרבה יותר מרשימה ממליקסון..
אני חושב שיש הרבה קווי דמיון בקבוצה שלנו לריאל.. בצד שמאל אללה רונאלדו יש את טוני שהוא השחקן הכי טוב לא משנה מה הוא באנקר בהרכב.
בצד השני אני חושב אפשר להשוות את התפקוד של בייל ובוזגלו.. לא השחקן הכי טוב בקבוצה אבל בהחלט שחקן שנותן לך מספרים באופן רציף וקבוע ואם זאת שחקן שאפשר להחליף אותו שמשחק חלש... מליקסון לעומת זאת הייתי משווה אותו לחמאס או איסקו.. שחקן מפוצץ כשרון שבכל קבוצה אחרת היו הכוכבים אבל בגלל השיטה של 2 קשרי אמצע לאחד אחורי (כמו אצלנו לרוב) הם צריכים למצוא את הדקות שלהם בקבוצה.. ההבדל לדעתי שהם שחקני רכש בעוד מליקסון נחשב לאלוהי הקבוצה ולשחקן האהוב ביותר (גם עליי.. אין שחקן שמתקרב לכמה שאני אוהב אותו) ובצדק יש לומר.. הוא עשה הרבה לקבוצה לעומת בוזגלו שהוא שכיר חרב...
אם טוני ימשיך ככה שנה הבאה הוא לא פה.. אם בכר ימשיך לתת ככה דקות לבוזגלו שנה הבאה הוא לא פה.. לאבד שני שחקנים כאלה בעונה אחת יהיה יותר מדי ו אני חושב שזה יהיה בכייה לדורות שיכול להוריד אותנו משווי רמה למכבי לקבוצה ברמה של חיפה כי לאבד 2 שוברי שוויון+ ברדה שכבר אי אפשר לדעת איך יהיה זה יותר מדי...
יאללה עכשיו אתם יכולים להרוג אותי איך העזתי להגיד שבוזגלו עדיף ו צריך לשחק. העיקר העברתי חצי שעת שמירה חחח
- red and white
- Title: Almog
Re: מי באמת המאור הגדול?
מסכים עם הפסקה הלפני אחרונה.
לגבי השאר, לוקח את מליקסון לפני בכל מצב, והשאלה מי יותר טוב היא מביכה.
לגבי השאר, לוקח את מליקסון לפני בכל מצב, והשאלה מי יותר טוב היא מביכה.
לדעתי אין ספק בכלל
מליקסון הרבה יותר טוב וחשוב למשחק מאשר בוזגלו
בוא נגיד ככה, כששניהם באותו כושר - תמיד מליקסון עדיף, גם כשבוזגלו בכושר קצת יותר טוב
מליקסון הרבה יותר טוב וחשוב למשחק מאשר בוזגלו
בוא נגיד ככה, כששניהם באותו כושר - תמיד מליקסון עדיף, גם כשבוזגלו בכושר קצת יותר טוב
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
במקום לשאול "מי באמת המאור הגדול?" אתה צריך לשאול - איפה הקצין תורן? מה יקרה אם אתפס עם הטלפון בזמן שמירה?niv1 כתב:יש לי שמירה בצבא אז אמרתי ככה נעביר את הזמן חחח
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
קריה אחי חחח מותר הכל חחאוהד הצלחות כתב:
במקום לשאול "מי באמת המאור הגדול?" אתה צריך לשאול - איפה הקצין תורן? מה יקרה אם אתפס עם הטלפון בזמן שמירה?
- ForeverRed
אין מקום להשוואה בכלל. שני שחקנים שונים.
למליקסון יש תרומה שהיא הרבה מעבר למספרים ואין לו תחליף בקבוצה. גם לא בליגה.
ואם בכל זאת אתם מתעקשים על מספרים, אז מליקסון בעונה שעברה:
7 שערים ו-14 בישולים. הכי הרבה בקבוצה לעניות דעתי.
וזה כשהוא היה מושבת 3 חודשים.
אחחח.. כמה שהזיכרון שלכם קצר.
שניהם שחקנים גדולים.
לא פייר להשוות כי לכל אחד מהם איכויות שונות.
אני הייתי מעדיף את שניהם על המגרש בכל דקה.
הבעיה של בוזגלו היא בהתנהלות מחוץ למגרש,מקצועית הוא נותן לו אלמנטים שאין לאוחנה ומליקסון וההיפך.
הבעיה של בוזגלו היא בהתנהלות מחוץ למגרש,מקצועית הוא נותן לו אלמנטים שאין לאוחנה ומליקסון וההיפך.
אם כבר זכרון קצר.. בוזגלו 2 עונות ראשונות מלך הבישולים בליגה בהליכהForeverRed כתב:אין מקום להשוואה בכלל. שני שחקנים שונים.
גם עונה שעברה אם זוכר נכון 7 שערים 7 בישולים בהרבה פחות דקות
אחי, צא מהמערך ההזוי שכולל 4 שחקני התקפה. זה מתאים לתקופת אלישע כשלא הייתה פה קבוצת כדורגל.אדום זקן כתב:שניהם שחקנים גדולים.
קבוצה כדורגל לא יכולה לשחק עם 4 שחקנים שלא עושים הגנה בשיט.
דיון מעניין.
מה שאני זוכר זה שבפלייאוף שנה שעברה כאשר מליקסון לא שיחק היינו תקועים ואוהדי עצות.
להבנתי בוזגלו צריך שטח ולכן נגד קבוצות שלא סוגרות יד לו ערך מוסף ממש כמו אתמול כאשר אחרי השער קש פתחה את המשחק.
במשחק סגור חייבים שחקנים כמו מליקסון, טוני ואוחנה שיודעים לעשות דריבל. במקרה כזה צריך להחליט מי עדיף וכנראה שבכר חושב שבוזגלו לא אפקטיבי שם.
מה שאני זוכר זה שבפלייאוף שנה שעברה כאשר מליקסון לא שיחק היינו תקועים ואוהדי עצות.
להבנתי בוזגלו צריך שטח ולכן נגד קבוצות שלא סוגרות יד לו ערך מוסף ממש כמו אתמול כאשר אחרי השער קש פתחה את המשחק.
במשחק סגור חייבים שחקנים כמו מליקסון, טוני ואוחנה שיודעים לעשות דריבל. במקרה כזה צריך להחליט מי עדיף וכנראה שבכר חושב שבוזגלו לא אפקטיבי שם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ההבדל הגדול הוא מה קורה שהם ביום לא טוב.
במקרה של מליקסון עדיין עובר דרכו הרבה (גם אם לא הכי אפקטיבי כמו אתמול)
במקרה של בוזגלו זה נראה כמו פחות שחקן.
בכל מקרה כיף לנו שיש את שניהם
במקרה של מליקסון עדיין עובר דרכו הרבה (גם אם לא הכי אפקטיבי כמו אתמול)
במקרה של בוזגלו זה נראה כמו פחות שחקן.
בכל מקרה כיף לנו שיש את שניהם
אין מקום להשוואה
מליקסון קוסם עם כדור ובשבילו אנשים באין לכדורגל יכול לתת פס אדיר
בוזגלו הרבה יותר מסוכן ממליקסון ב30 מטר האחרונים משחק הרבה יותר מהר ואוהב לשחק על הקו לרוב על המגן בעוד מליקסון יכול לשחק במגוון תפקידים
לדעתי אפשר לנסות לשחק עם שניהם במשחקים מסויימים
זה שי !
מליקסון קוסם עם כדור ובשבילו אנשים באין לכדורגל יכול לתת פס אדיר
בוזגלו הרבה יותר מסוכן ממליקסון ב30 מטר האחרונים משחק הרבה יותר מהר ואוהב לשחק על הקו לרוב על המגן בעוד מליקסון יכול לשחק במגוון תפקידים
לדעתי אפשר לנסות לשחק עם שניהם במשחקים מסויימים
זה שי !

- ForeverRed
הזיכרון שלי לא קצר. אני זוכר טוב מאוד.niv1 כתב: אם כבר זכרון קצר.. בוזגלו 2 עונות ראשונות מלך הבישולים בליגה בהליכה
גם עונה שעברה אם זוכר נכון 7 שערים 7 בישולים בהרבה פחות דקות
אם תעקוב גם תגלה שהצעתי לפתוח איתו על חשבון מליקסון לא מעט פעמים. כל משחק לגופו.
בשורה התחתונה צריך לומר את האמת, אין הרבה מה לעשות. המציאות בקבוצה השתנתה ומה שהיה טוב ללפני שנתיים לא בהכרח מתאים להיום.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי