אוהדי ביתר הופכים להיות הבעלים
אוהדי ביתר הופכים להיות הבעלים
קבוצת אוהדים מציעה כי כל אוהד ירכוש מניה בסך 900 ש"ח בכדי להציל את המועדון ותערוך הערב כנס. מולדבסקי: "זו מהפיכה, קורנפיין מברך את המהלך"
יוזמה חדשה של אוהדי בית"ר ירושלים: רכישת מניות הקבוצה והפיכת האוהדים לבעלים של המועדון כשהמודל אותו רוצים ליישם האוהדים הוא המודל של ברצלונה
https://www.one.co.il/Article/139295.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יוזמה חדשה של אוהדי בית"ר ירושלים: רכישת מניות הקבוצה והפיכת האוהדים לבעלים של המועדון כשהמודל אותו רוצים ליישם האוהדים הוא המודל של ברצלונה
https://www.one.co.il/Article/139295.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: אוהדי ביתר הופכים ליהות הבעלים
האם מה שלא הצליח אצל האדומים מב"ש (עמותת אוה"ב) והצליח חלקית אצל האדומים מתל אביב (הפועל אוסישקין) ומירושלים (הפועל קטמון) - יצליח דווקא אצל הצהובים שחורים?
על פניו ניראה שיש להם קייס. הם הקבוצה עם הקהל הכי גדול בארץ ויש להם אוהדים מכל חלקי המדינה ומכל המעמדות - החל מחבורת ה"הון-שלטון" וכלה בפשוטי העם - ככה שיכול מאוד להיות שאת ההתאגדות השיתופית המוצלחת הראשונה יעשו דווקא כאלה שאין להם את ה-"פטיש והמגל" ולא שרים את ה"אינטרנציונל" - אלא דווקא יריביהם המושבעים מהימין.
מצד שני לקחת קבוצה כמו בית"ר ולהעביר אותה לידי האוהדים - זה לא תהליך שיכול לקרות תוך חודש ולא תוך חודשיים. כרוכות בזה המון ביורוקרטיות כאלו ואחרות שימנעו להשלים את המהלך עד פתיחת הליגה.
על פניו ניראה שיש להם קייס. הם הקבוצה עם הקהל הכי גדול בארץ ויש להם אוהדים מכל חלקי המדינה ומכל המעמדות - החל מחבורת ה"הון-שלטון" וכלה בפשוטי העם - ככה שיכול מאוד להיות שאת ההתאגדות השיתופית המוצלחת הראשונה יעשו דווקא כאלה שאין להם את ה-"פטיש והמגל" ולא שרים את ה"אינטרנציונל" - אלא דווקא יריביהם המושבעים מהימין.
מצד שני לקחת קבוצה כמו בית"ר ולהעביר אותה לידי האוהדים - זה לא תהליך שיכול לקרות תוך חודש ולא תוך חודשיים. כרוכות בזה המון ביורוקרטיות כאלו ואחרות שימנעו להשלים את המהלך עד פתיחת הליגה.
הפועל אני כבר משתגע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
לא יודע אם ילך להם אבל אני מקווה שהמועדון הזה לא יתפרק כי מועודן כמו בית"ר חשוב לליגת העל. וזה למרות שאני לא מת עליהם.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
או בקיצור - אוהדי בית"ר הופכים להיות הפועל קטמון.
משעשע.
לא יודע אם זה יצליח, נקווה שלא.
משעשע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:האם מה שלא הצליח אצל האדומים מב"ש (עמותת אוה"ב) והצליח חלקית אצל האדומים מתל אביב (הפועל אוסישקין) ומירושלים (הפועל קטמון) - יצליח דווקא אצל הצהובים שחורים?
לא יודע אם עקבת אחרי הפועל אוסישקין בשנתיים האחרונות (מאז הקמתה), אבל מדובר בסיפור הצלחה מסחרר, שגם גדולי האופטימטים לא פיללו. שתי עונות, שני דאבלים - עליית ליגה+זכייה בגביע האיגוד - והכל עם 100% הצלחה!! שני הפסדיה היחידים מאז הקמתה היו במשחק הראשון בגמר גביע האיגוד בחוץ מול קבוצה מליגה בכירה יותר, שכופרו כמובן בגומלין. העונה היא תשחק בארצית, ועל פניו היא עושה קולות מועמדת רצינית לעלייה, ובכלל של קבוצה שדוהרת בצעדי ענק לעבר הפרונט של הכדורסל הישראלי.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 24 יוני 2009, 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נקווה שיצליח, אתה לא יודע איזה קטעים זה הולך להיותניב כתב:או בקיצור - אוהדי בית"ר הופכים להיות הפועל קטמון.
משעשע.

ההנהלה הכי מפגרת בעולם, ולהלן:
יו"ר: נומה
מנכ"ל: עוזי גופיה
דוברת: אביגייל שרעבי
סמנכ"ל כספים: ההוא עם הכלבה
תזונאי: דוד עארק
אללה בית"ר הולך להיות צחוקים רצח, אחרי 2 הפסדים ברציפות יהיה דקירות במגרש.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
קטמון היא לא הצלחה וגם לא חלקית היא יותר בגדר כישלון.8red כתב:האם מה שלא הצליח אצל האדומים מב"ש (עמותת אוה"ב) והצליח חלקית אצל האדומים מתל אביב (הפועל אוסישקין) ומירושלים (הפועל קטמון) - יצליח דווקא אצל הצהובים שחורים?
ואוסישקין אורי כבר ענה לך זה לא חלקי זאתי הצלחה ענקית הכל מתותק שם כמו שעון חתומים שם שחקנים שליגה לאומית לא פחות ולא יותר, יש להם עתיד ורוד מאוד.
רק הפועל !
רק הפועל !
מתוך מאות אלפי אוהדי ביתר ירושלים הגיעו רק כמה עשרות לפגישת האוהדים של היום.
הבלוף הזה היתפוץ מהר מאוד, אוהדי בית"ר הראו את נאמנותם לקבוצם אהובה.
ככל הנראה לא יהיה שום בעלות של האוהדים, יאללה להתחיל לפרק אותם !
הבלוף הזה היתפוץ מהר מאוד, אוהדי בית"ר הראו את נאמנותם לקבוצם אהובה.
ככל הנראה לא יהיה שום בעלות של האוהדים, יאללה להתחיל לפרק אותם !
רק הפועל !
רק הפועל !
- אורי אדום בנשמה
נאור סייס כתב: קטמון היא לא הצלחה וגם לא חלקית היא יותר בגדר כישלון.
ואוסישקין אורי כבר ענה לך זה לא חלקי זאתי הצלחה ענקית הכל מתותק שם כמו שעון חתומים שם שחקנים שליגה לאומית לא פחות ולא יותר, יש להם עתיד ורוד מאוד.
מקצועית קטמון נכשלה, אבל חברתית היא די הצליחה. לזה אני מניח שניר התכוון.
אתם מביאים לי דוגמא להצלחות של אוסישקין בליגות המשנה - ופה מדובר על בית"ר בליגת העל.נאור סייס כתב: קטמון היא לא הצלחה וגם לא חלקית היא יותר בגדר כישלון.
כשאוסישקין יצליחו להעפיל ולהתמודד בכבוד בליגת העל של הכדורסל - אז זה יקרא הצלחה מלאה ולא חלקית, עם כל הכבוד.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:
אתם מביאים לי דוגמא להצלחות של אוסישקין בליגות המשנה - ופה מדובר על בית"ר בליגת העל.
כשאוסישקין יצליחו להעפיל ולהתמודד בכבוד בליגת העל של הכדורסל - אז זה יקרא הצלחה מלאה ולא חלקית, עם כל הכבוד.
כשאתה מקים קבוצה מ-0, ולבא ולקבוע רף של קבוצת צמרת בליגה הראשונה זה לא הכי מציאותי, ובטח שלא המדד האובייקטיבי להצלחה או כישלון.
נכון לעכשיו, הפועל אוסישקין היא סיפור הצלחה לכל דבר ועניין, וההגדרה הזו בתוקף גם אם לא תגיע בעתיד הנראה לעין לפרונט הכדורסל הישראלי ותתקע איפשהו בין הארצית ללאומית (לגבי עלייה ללאומית - אין לי ספק שתוך שנתיים גג הם שם. מעבר לזה - ליגת העל? זה כבר שאלה של תקציב). מהות הקמתה העיקרית במקור היתה החייאה מחדש של מושא אהבתם של האוהדים - המשחק עצמו, הערכים והסמלים עליהם גדלו - תוך שימוש בקונספט יחודי של קבוצת אוהדים שאז עוד היה בחיתוליו, הרבה יותר מהרצון להסתכל למכבי ושמעון מזרחי בלבן של העין.
אז למה לקטמון אתם קוראים "כשלון"?
הרי המניעים שלהם דומים (אם לא זהים) לאלו של אוסישקין.
וכאן באה השאלה "מה זאת הצלחה?"
זה שהצליחו להקים קבוצה יש מאין ולשמר אותה או זה שיצליחו תוך פרק זמן מסויים להשיג תוצאות ולהעפיל עד לליגת העל?
אם אוסישקין לא תמשיך ותגיע עד הטופ - בשלב מאוחר המיזם הזה יאבד עניין - כי אוהדים רוצים גם מעבר לעניין החברתי - רוצים לראות את הקבוצה שלהם מצליחה.
זה שהצליחו להקים קבוצה יש מאין ולשמר אותה או זה שיצליחו תוך פרק זמן מסויים להשיג תוצאות ולהעפיל עד לליגת העל?
אם אוסישקין לא תמשיך ותגיע עד הטופ - בשלב מאוחר המיזם הזה יאבד עניין - כי אוהדים רוצים גם מעבר לעניין החברתי - רוצים לראות את הקבוצה שלהם מצליחה.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:אז למה לקטמון אתם קוראים "כשלון"?
כי לקטמון היו נתוני פתיחה איתם הייתה חייבת לעלות לעלות ליגה. סגל מפוצץ במושגי ליגה א', שתי עונות ברצף.
הצלחה היא בראש ובראשונה שימור הקבוצה ובניית יסודות לעתיד, וכמובן הצלחה מינימלית, של העפלת ליגה אחת-שתיים לפחות, ותקיעת יתד בליגה מקצוענית.
לגבי אוסישקין - אני מבטיח לך שתגיע או לא לטופ, המיזם הזה ישרוד בצורה מכובדת לנצח. מדובר באוהדים מחתך אוכלוסייה מזן אחר.
- אורי אדום בנשמה
מנסים להתניע שוב היוזמה - https://www.one.co.il/Article/161143.html" onclick="window.open(this.href);return false;
האוהדים צריכים להבין שבמבנה הזה הצלחה או כישלון תלוי רק בהם, אין מה לחכות שהקבוצה תצליח ואז להצטרף אלא הפוך.
מה שמזכיר לי שגם קבוצה הכדורסל שלנו מגייסת עכשיו נאמנים, אז קדימה תצטרפו! (עונה ראשונה עליית ליגה, זה גם 100% הצלחה)
https://hb7.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;
מה שמזכיר לי שגם קבוצה הכדורסל שלנו מגייסת עכשיו נאמנים, אז קדימה תצטרפו! (עונה ראשונה עליית ליגה, זה גם 100% הצלחה)
https://hb7.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;