CrazyRed7 כתב:
אתה יכול להגיד ולחשוב שבוזגלו עדיף מקצועית
אבל לכתוב את מה שכתבת על ספרטה ואינטר..חוסר כבוד לשחקן שבלעדיו היית ממשיך לחלום על אליפות.
אין פה ויכוח שמליקסון בעונה שעברה היה השחקן הכי חשוב שלנו , ובוזגלו בעונה שעברה נתן עונה של תומר סוויסה.
עדיין , לא מבין את ההתעקשות לתת למליקסון 90 דק' בכל משחק. הוא בן 31 לא יזיק לו רוטציה.
ואני לא רואה חוסר כבוד בלתת לשחקן בכושר הטוב יותר לשחק.
(ואני בכלל לא שלם עם זה , עדיין חצי ממני חושב שמליקסון צריך לשחק)
yakar כתב:
זה ברור. אני רק אומר שבוזגלו נגד אינטר הביא הרבה יותר מהירות למשחק.
מהירות ביציאה קדימה. דבר שמליקסון לוקה בו בזמן האחרון. לוקח לו יותר מידי זמן לשחרר את הכדור . באירופה הזמן הזה מאוד משמעותי.
ומה הבעיה בלשנות את הדעה? יש כושר נוכחי , ועל פי זה צריך לבחון מי צריך לשחק, ובאיזה משחק.
בכושר של בוזגלו בעונה שעברה אני לא נותן לו לפתוח בשכונה אפילו בקטרגל.
"לשנות את הדעה" התכוונתי על השאלה הכללית של נושא האשכול, לא על מי יפתח נגד איזה קבוצה ובאיזה משחק.
מליקסון בלי להתבלבל.
רק לא מבין למה כל פעם מחדש ממציאים על בוזגלו מיתוסים חדשים. לא אוהבים את ההתנהלות שלו מחוץ למגרש, לא אוהבים את אבא שלו? סבבה.
מאיפה בא המתאים רק למתפרצות? חי רר משטחים?
בשניה אני נותן כמה דוגמאות של מקרים הפוכים שנתן גול/בישול דווקא מול קבוצות שמסתגרות.
משחק אליפות.
חיפה בסמי משווה ל1-1.
הפועל ת"א בבלומפילד משווה ל2-2 אחרי 2-0
בני יהודה בבלומפילד גול ובישול בתוספת זמן.
מכבי בטרנר מבשל שוויון להובאן.
אתם מדביקים סתם סטיגמות לשחקנים.
בדיוק כמו זו שאני מקווה שכבר עברה מהעולם "לא מגיע למשחקים גדולים" או כמו זה שדוחף בכל הודעה שלו סיבה אחרת מדוע בוזגלו צריך ספסל/יציע/להיזרק מכאן.
מסכים מאוד עם פותח הטופיק שעזיבה של טוני, בוזגלו ושירת הברבור של ברדה היא יותר מדי לעונה אחת.
בשנה הבאה יעזבו בוודאות ראדי הובאן וברדה.
נאוקמה וויטור ואוגו מתנדנדים (בגלל היכולת שלהם).
צריך לשמור על שני המאורות, זה יהיה יותר מדי אם גם בוזגלו יעזוב.