שמעון א כתב:אני מקווה שידחו את הניתוח לאחרי סאוטהמפטון.
אני לא חושב שהמשחק נגד סוטון יהיה רלוונטי. גם אם ננצח את ספרטה בחוץ(ואני לא מאמין שנעשה את זה), לנצח קבוצה אנגלית בבית שלה כשהיא צריכה לנצח ולהבטיח עלייה - בלתי אפשרי.
אם זה היה תלוי בי - יום שני מאור עושה את הניתוח.
דר אדום בנשמה כתב:
ממש ממש לא...
אחריי המשחק מול אשקלון יש פגרה שתהיה שבועיים ככה שזה רק חודש בלעדיו.
עדיף מאשר חודש וחצי במשחקי ליגה שהם הרבה יותר קריטיים.
CrazyRed7 כתב:
אני לא חושב שהמשחק נגד סוטון יהיה רלוונטי. גם אם ננצח את ספרטה בחוץ(ואני לא מאמין שנעשה את זה), לנצח קבוצה אנגלית בבית שלה כשהיא צריכה לנצח ולהבטיח עלייה - בלתי אפשרי.
אם זה היה תלוי בי - יום שני מאור עושה את הניתוח.
אם נפסיד לספרטה, וסאוטהמפטון ינצחו את אינטר, אז שיעשה את הניתוח כבר אחרי ספרטה.
שמעון א כתב:
אם נפסיד לספרטה, וסאוטהמפטון ינצחו את אינטר, אז שיעשה את הניתוח כבר אחרי ספרטה.
מה?
אם נפסיד לספרטה כבר לא יהיה לנו סיכוי לשום דבר בבית הזה ולכן אין בכלל על מה לדבר הוא חייב לעשות את הניתוח אחרת בליגה נאבד אותו והליגה טיפה יותר חשובה מאירופה.
בלי הליגה לא נגיע לאירופה עונה הבאה...
ואני מסכים עם קרייזירד7 מבחינתי אם זה היה אפשרי ביום שני הוא כבר בחדר הניתוח.
אבל המשחק מול ספרטה גם חשוב ולכן שיעבור את הניתוח ביום ראשון הבא או ביום שבת אם זה אפשרי.
חודש וחצי זה חודש וחצי, מה זה משנה מתי? אם הוא יעבור ניתוח אחרי האירופית הוא יהיה כשיר לפלייאוף(אפילו לפני) לא רואה בעיה עם זה. בליגה מיכאל אוחנה יכול למלא את מקומו(לפעמים), באירופה אוחנה לא יכול לשחק.
בנתיים אפשר להרוויח את מליקסון גם בליגה וגם לנסות להמשיך את הקמפיין האירופי.
נ.ב.
כמובן שאם הוא סובל כרגע מכאבים ולא יכול להמשיך, אז שיעשה ניתוח כמה שיותר מהר.
שמעון א כתב:חודש וחצי זה חודש וחצי, מה זה משנה מתי? אם הוא יעבור ניתוח אחרי האירופית הוא יהיה כשיר לפלייאוף(אפילו לפני) לא רואה בעיה עם זה. בליגה מיכאל אוחנה יכול למלא את מקומו(לפעמים), באירופה אוחנה לא יכול לשחק.
בנתיים אפשר להרוויח את מליקסון גם בליגה וגם לנסות להמשיך את הקמפיין האירופי.
נ.ב.
כמובן שאם הוא סובל כרגע מכאבים ולא יכול להמשיך, אז שיעשה ניתוח כמה שיותר מהר.
2. לפי המנתח תקופת ההחלמה היא בין שלושה שבועות לחודש, כמובן שעם חזרה לכושר משחק יכול לקחת גם יותר.
3. זה שמאור משחק פצוע כבר תקופה ארוכה ודוחה את הניתוח בשביל הקבוצה זה משהו ראוי להערכה שמלמד המון על המקצוענות שלו והאהבה שלו לקבוצה.
יש שחקנים (מי אמר פאיוביץ'?) שלא היו מסכימים להמשיך לשחק עם הפציעה ושבפציעה הכי קטנה מוציאים את עצמם החוצה כדי לא לסכן את עצמם לא לדבר על פציעה שמצריכה ניתוח.