בן ביטון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן ביטון
אם כבר בן ביטון, מניח שכולם ראו את התקרית היום של טל בן חיים עם השופט, שבסופה הוא אפילו לא הורחק, זוכרים שלפני שנתיים גיא ברגר נתן לאשדוד פנדל שלא היה בדקה ה - 92, והרחיק את אג׳ידה אחרי שביצענו 3 חילופים (הובאן נכנס לשער), ואז בן ביטון אמר לברגר בלהט הרגע אין לך מושג, הורחק גם הוא וקיבל משחק נוסף השעיה חוץ מהעונש על הכרטיס האדום (לא הורחק למשחק שלישי כי התנצל בפני בית הדין ואמר שהוא שחקן צעיר שזה קורה לו לראשונה בקרירה).
(לדעתי באותה עונה אופיר דוידזאדה קיבל גם הוא כרטיס אדום בתיקו 0-0 בבלומפילד מול מכבי אחרי שאמר לשופט ״אתה בושה לכדורגל״ אחרי סדרת טעויות לטובת מכבי, הוא הורחק לארבעה משחקים בפועל בגלל התבטאות שלו).
היום התברר שוב, יש דין למכבי (בן חיים) ודין לכל השאר (ביטון ודוידזאדה), איפה ואיפה.
(לדעתי באותה עונה אופיר דוידזאדה קיבל גם הוא כרטיס אדום בתיקו 0-0 בבלומפילד מול מכבי אחרי שאמר לשופט ״אתה בושה לכדורגל״ אחרי סדרת טעויות לטובת מכבי, הוא הורחק לארבעה משחקים בפועל בגלל התבטאות שלו).
היום התברר שוב, יש דין למכבי (בן חיים) ודין לכל השאר (ביטון ודוידזאדה), איפה ואיפה.
ספורט1 מפרסמים שאינטר הביעו התעניינות. מסתבר שיש לבן דרכון צרפתי.
אבל ששש דסה יותר טוב....
אבל ששש דסה יותר טוב....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספורט 1...הפועלעולה כתב:ספורט1 מפרסמים שאינטר הביעו התעניינות. מסתבר שיש לבן דרכון צרפתי.
אבל ששש דסה יותר טוב....
הם גם רשמו שהוא בן 27.
באמינות הם האתר מספר 1 מהסוף...
טוב אז הם תיקנו את עניין הגיל אבל הם גם רשמו דבר כל כך מצחיק שהמקורבים שלו טוענים שהם עדיין לא קיבלו הצעה רשמית.
כלומר המקורבית שלו אמורים לקבל הצעה, לא הקבוצה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yarinboker
- Title: קרייזי-רד
עם אינטר קנו את נגאטומו ב4.5 מיליון יורו אין שום סיבה בעולם שגם אנחנו לא נמכור אותו בסכום הזה
טוב אחי.yarinboker כתב:עם אינטר קנו את נגאטומו ב4.5 מיליון יורו אין שום סיבה בעולם שגם אנחנו לא נמכור אותו בסכום הזה
תפסיקו עם ההודעות המפגרות האלה. אנשים קוראים פה ואחר כך חושבים שיש לנו אוהדים מפגרים.
- simply-red
בן ביטון? אינטר?.. אפשר לסגור את הכדורגל.
ביטון בעונה מדהימה ואני הייתי בין המבקרים הגדולים שלו(ושל אופיר), לא מאמין שיש דברים בגו בהקשר של ביטון ואינטר.
ביטון בעונה מדהימה ואני הייתי בין המבקרים הגדולים שלו(ושל אופיר), לא מאמין שיש דברים בגו בהקשר של ביטון ואינטר.
טל בן חיים של העשור הנוכחי.
שחקן שהגיע עם כישרון מינימאלי ונחיתות בכל פרמטר אפשרי לעמדה, לגבהים חדשים.
אני מסיר את הכובע ואוכל בתאבון גדול, בן ביטון עשה התקדמות מדהימה שאני לא זוכר מאף שחקן ישראלי מלבד הגיבן שמופיע בראש ההודעה.
פשוט לקח את עצמו, בחור קטן וצנום, עם מהירות מוגבלת וטכניקה בינונית והעיף את הקריירה שלו לשיאים חדשים.
שאפו, שאפו, שאפו.
שחקן שהגיע עם כישרון מינימאלי ונחיתות בכל פרמטר אפשרי לעמדה, לגבהים חדשים.
אני מסיר את הכובע ואוכל בתאבון גדול, בן ביטון עשה התקדמות מדהימה שאני לא זוכר מאף שחקן ישראלי מלבד הגיבן שמופיע בראש ההודעה.
פשוט לקח את עצמו, בחור קטן וצנום, עם מהירות מוגבלת וטכניקה בינונית והעיף את הקריירה שלו לשיאים חדשים.
שאפו, שאפו, שאפו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מדהים מדהים מדהים.
מסכים לגמרי
בלי עין הרע המגן הימני הכי טוב היום בישראל
בלי עין הרע המגן הימני הכי טוב היום בישראל
בל נתעלם גם מהגנטיקה
האף נותן לו יכולות אווירודינמיות של מטוס קרב
ללחחחחחחחחחחחח אני מתns75 כתב:בל נתעלם גם מהגנטיקה
גם בן ביטון שחקן של דודו דהאן...
- yanivnew91
עוד בלגי בדרך?שמעון א כתב:גם בן ביטון שחקן של דודו דהאן...
- ForeverRed
אם הוא מקבל הצעה, לשדרג חוזה ולהשאיר.
די עם השטות הזאת של בלגיה.
די עם השטות הזאת של בלגיה.
שיראה מה שקורה לדוידזאדה...
שידרוג כשחקן נבחרת לחוזה ארוך.
שידרוג כשחקן נבחרת לחוזה ארוך.