סבלנות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

סבלנות

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

פתיחת העונה בפתח וההתרגשות עולה מרגע לרגע. אחרי שנים במדבר חזרנו למקום הטבעי שלנו. אחרי שנים נוכל לראות מולנו במגרש גם קבוצות כמו בית"ר י"ם, מכבי ת"א ומכבי חיפה, שיביאו איתם קהל גדול וצבעוני.
אני בטוח שגם השמות שנזרקו כאן לאוויר בקיץ (זנדברג, גרשון, בנאדו, תמוז, אלמוג כהן ואחרים) העלו את ההתרגשות ואולי גם את הציפיות. אבל, ומדובר באבל גדול, כולנו חייבים להיות סבלנים.
במקום להתרכז בשמות זנרקים על ידי התקשורת, אני מציע לכולכם להתרכז בדבריה של אלונה. המטרה היא לתקוע יתד בליגת העל עם מבט לצמרת. אליפות היא לא על הפרק, לפחות לא העונה.
אתם יכולים להסכים ולא להסכים, אתם יכולים לכעוס למה דווקא מסיקה ולא זנדברג, למה דווקא שן ולא אלמוג כהן, למה דווקא שמעון הרוש ולא דדי בן דיין. אבל אתם חייבים להבין את המציאות.
בימים האחרונים אני נתקל ביותר ויותר אנשים שציפו לקבוצת חלומות ויוצאים מאוכזבים מהקיץ. ביותר ויותר אנשים שכבר עכשיו קוטלים את גיא עזורי כשהדגש הוא כביכול גיא עזורי כבר נכשל.
להעביר ביקורת זה לפעמים מתבקש ואני לא אומר שמדובר בביקורת לא נכונה, אבל, כל אחד כאן חייב לדעת את הגבולות, להתאים את הציפיות שלו למציאות, ובעיקר, כשהשריקה של פתיחת העונה תשמע, לשים הכל מאחורה, וכמו שאלונה ביקשה אתמול, לתמוך בקבוצה ללא סייג.
אנחנו חוזרים לליגת העל, בואו נתנהג בסבלנות וסובלנות, ככה נוכל להנות גם מהדרך.

סמל אישי של משתמש
רן אלתר
Title: הפועל באר-שבע כדורסל

Re: סבלנות

שליחה על ידי רן אלתר »

כולנו בתור אוהדים צריכים להיות נאמנים לקבוצה ולדחוף אותה כמה שיותר קדימה בכל רגע נתון - לא משנה אם מובילים 4-0 או נמצאים בפיגור 4-0....

העונה לא הולכת להיות פשוטה, והתפקיד שלנו באמת גדול מתמיד... בואו ניצור משהו שיהיה שלנו, כמו שקורה באנגליה למשל, 90 דקות של עידוד ללא קשר לתוצאה, אוהדים באימונים, תמיכה באש ובמים!

בואו נוכיח לכולם שאנחנו באמת הקהל מספר 1 בארץ!
[highlight=#FF0000]הפועל באר שבע כדורסל שוב כאן, והיא של כולנו!!![/highlight]

[highlight=#FF0000]www.hb7.co.il[/highlight]

סמל אישי של משתמש
dudi2002

Re: סבלנות

שליחה על ידי dudi2002 »

רן אלתר כתב:כולנו בתור אוהדים צריכים להיות נאמנים לקבוצה ולדחוף אותה כמה שיותר קדימה בכל רגע נתון - לא משנה אם מובילים 4-0 או נמצאים בפיגור 4-0....

העונה לא הולכת להיות פשוטה, והתפקיד שלנו באמת גדול מתמיד... בואו ניצור משהו שיהיה שלנו, כמו שקורה באנגליה למשל, 90 דקות של עידוד ללא קשר לתוצאה, אוהדים באימונים, תמיכה באש ובמים!

בואו נוכיח לכולם שאנחנו באמת הקהל מספר 1 בארץ!
זה נחמד כהודעה ע"ג הפורום. בפועל, במגרש, בפיגור 4-0, המציאות אחרת... :בוער מעצבים:

שלח תגובה