ספרטה פראג- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, פראג
Re: ספרטה פראג- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, פראג
טרם הזמנתי. אני כבר לא יודע מה אני עושה. אם מישהו שומע על טיסה מחר שירשום פה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
טסים מחר בבוקר עם האוקראינים לקייב ומשם קונקשן לפראג.גדי כתב:טרם הזמנתי. אני כבר לא יודע מה אני עושה. אם מישהו שומע על טיסה מחר שירשום פה.
יש להם מחר בבוקר 2 טיסות, ב-05:30 וב-07:45. הקונקשן לפראג בסביבות 13:00 (לא זוכר בדיוק).
תנסה לבדוק אם יש מקומות.
מרצ׳ק:"באר-שבע הקבוצה הטובה בבית"
"היה לנו מזל במשחק הקודם"
אסור לנו להפסיד שם! חייבים לחזור משם עם תוצאה טובה ולבוא מול אינטר כמו אריות בטרנר.. בנתיים הבית צמוד-צמוד, הכל יכול להיות, אנחנו יכולים לעשות את זה!
"היה לנו מזל במשחק הקודם"
אסור לנו להפסיד שם! חייבים לחזור משם עם תוצאה טובה ולבוא מול אינטר כמו אריות בטרנר.. בנתיים הבית צמוד-צמוד, הכל יכול להיות, אנחנו יכולים לעשות את זה!
שום תוצאה חוץ מניצחון לא תעזור לנו, מקווה שנצליח לעשות את זה בלי טוני וכנראה גם בלי ויטור שסובל ממתיחה.
1.פראג 6 נקSouth Boy כתב:שום תוצאה חוץ מניצחון לא תעזור לנו, מקווה שנצליח לעשות את זה בלי טוני וכנראה גם בלי ויטור שסובל ממתיחה.
2.סאוטהמפטון 4 נק
3.ב"ש 4 נק
4.אינטר 3 נק
תיקו אנחנו עדיין בתמונה. הבית הזה משוגע לגמרי. אינטר יכולה לנצח פעמיים רצוף את סאוטהמפטון ואח"כ להפסיד לנו בטרנר.
האמת שתיקו משאיר לנו סיכוי. במצב הזה נצטרך ניצחון של האנגלים מחר(ובפראג)+ניצחון של אינטר בסן סירו על ספרטה וכמובן שנצטרך לנצח את אינטר בטרנר.
אל תצפו לניצחון של אינטר על ספרטה ,אם אנחנו מוצאים תיקו נהיה חייבים לנצח את אינטר וסטון
- ForeverRed
בואו נשאיר את הספקולציות בצד ופשוט ננצח מחר.
אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מפסידים בודאות בסט. מארי, אני לא חושב שקבוצה ישראלית מסוגלת להתמודד עם עוצמות של קבוצת מרכז-צמרת בפרימיירליג שלוקחת את המפעל ברצינות ועוד בבית שלה, ולכן אנחנו חייבים ניצחון מול ספרטה ובהסתמך על שאר התוצאות יכול להיות שגם נהיה חייבים לנצח את אינטר.
הלוואי..ForeverRed כתב:בואו נשאיר את הספקולציות בצד ופשוט ננצח מחר.
פשוט יהיה קשה כפליים בלי טוני, ובלי ויטור זה בכלל על גבול הנס.
- ForeverRed
לא יודע אם נס.שמעון א כתב: הלוואי..
פשוט יהיה קשה כפליים בלי טוני, ובלי ויטור זה בכלל על גבול הנס.
הוכחנו במפגש הקודם שאנחנו קבוצה טובה יותר.
כמובן שמשחק חוץ זה סיפור אחר, אבל יש לנו כלים מספיק טובים בשביל להתמודד עם כל סגנון שיתפתח.
במידה מסוימת הסיכוי לעשות משהו בחוץ נגד סוטון יהיה אפשרי אם הם יבטיחו עלייה לפני המחזור האחרון.South Boy כתב:אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מפסידים בודאות בסט. מארי, אני לא חושב שקבוצה ישראלית מסוגלת להתמודד עם עוצמות של קבוצת מרכז-צמרת בפרימיירליג שלוקחת את המפעל ברצינות ועוד בבית שלה, ולכן אנחנו חייבים ניצחון מול ספרטה ובהסתמך על שאר התוצאות יכול להיות שגם נהיה חייבים לנצח את אינטר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שני צדדים למטבע.ForeverRed כתב: לא יודע אם נס.
הוכחנו במפגש הקודם שאנחנו קבוצה טובה יותר.
כמובן שמשחק חוץ זה סיפור אחר, אבל יש לנו כלים מספיק טובים בשביל להתמודד עם כל סגנון שיתפתח.
גם ראינו מה זה משחק באירופה בלי ויטור.
ואל תגידו לי שזו לא דוגמא.
בואנה הבירה פה יותר זולה משי זהבי, ליטר של ברניק(בירה מקומית מצויינת) מהחבית עלה איזה 9 שקל בפאב(!).
בארץ זה לא עולה ככה בסופר.
מה באת לפזר פה מלח עכשיו?Noam98 כתב:בואנה הבירה פה יותר זולה משי זהבי, ליטר של ברניק(בירה מקומית מצויינת) מהחבית עלה איזה 9 שקל בפאב(!).