האימון היום בשעה 18:00
הייתי היום בבוקר באימון והשחקנים אמרו לי
חלוץ גינאי למבחנים
- אדום עולה עולה
הניבחן החדש
הניבחן החדש מישהו יכול להביאי עליו סרטון https://www.youtube.com/watch?v=sTFlNpC ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; זה אני חושב שזה הוא תירארו אם מישהו יכול להביאי עוד משהו אז תודה
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: חלוץ גינאי למבחנים
לצערנו הוא לא התאמן היום אז לא הייתה הזדמנות לראות אותו.יכולת טכנית אין לו בכול מקרה
את זה ראיתי שהוא התאמן עם הכדור לבד.מבנה הגוף לא מלהיב במיוחד נכון שהוא נראה אתלטי
אבל הרגליים ומבנה השרירים נראים רפויים משהו. יתכן בגלל שהוא עבר פציעה שהשביתה אותו לתקופה
ארוכה וזה היה לא מזמן.
חבל שלא הייתה הזדמנות לראות אותו את החימום הוא ביצע עם נעלי ספורט ולא עם נעלי כדורגל.
נראה היה שלא מצאו לו נעליים מתאימות משום מה.
את זה ראיתי שהוא התאמן עם הכדור לבד.מבנה הגוף לא מלהיב במיוחד נכון שהוא נראה אתלטי
אבל הרגליים ומבנה השרירים נראים רפויים משהו. יתכן בגלל שהוא עבר פציעה שהשביתה אותו לתקופה
ארוכה וזה היה לא מזמן.
חבל שלא הייתה הזדמנות לראות אותו את החימום הוא ביצע עם נעלי ספורט ולא עם נעלי כדורגל.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: הניבחן החדש
זה לא הוא, בנגורה שלנו לא שיחק בטורקיה, הוא שיחק השנה באזרבייג'ן.
חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי אפילו קטע קצר עליו
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
Re: הניבחן החדש
הוא כבר שלנו אה?? אתה רוצה לספר לנו משהו?clark kent כתב:זה לא הוא, בנגורה שלנו לא שיחק בטורקיה, הוא שיחק השנה באזרבייג'ן.
סתם סתם..
חרשתי על כל האינטרנט שעה ולא מצאתי..
Re: חלוץ גינאי למבחנים
ואוווו נשמע מה זה מבטיח.הסניגור האדום כתב:לצערנו הוא לא התאמן היום אז לא הייתה הזדמנות לראות אותו.יכולת טכנית אין לו בכול מקרה
ארוכה וזה היה לא מזמן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."