ההחלטה נפלה כנראה בעקבות ההפסד בבית לספרטה, הבינו שידרש מאמץ רב מידי כדי לעלות( לנצח פעמיים בחוץ או אחד בחוץ ואת אינטר שוב- אפשרי אבל קשה)xboy כתב:לפי המערך, ההרכב והחילופים, עושה רושם שהמועדון החליט לוותר על אירופה במודע.
עדכונים חיים | ספרטה פראג - הפועל ב"ש
Re: עדכונים חיים | ספרטה פראג - הפועל ב"ש
זה מכלול של דברים.סניור כתב:שטויות.
מהיום אני מסיק שהמועדון החליט לשים את יהבו על הליגה וטוב שכך. אמנם זו מחשבה מעט תבוסתנית בטווח המידי, לכל היותר היה יוצא לנו עוד סיבוב אחד לחוויה. יכול להיות שרצף הפציעות בימים האחרונים גרם להבין שהעומס גדול והליגה עוד ארוכה. אולי גם הסיכוי שפתאום נפתח למכבי לעבור שלב במחזור הקודם (והם מספיק זחוחים כדי להאמין שיש להם מה למכור שם) קורץ מבחינת האפשרות להתמקד בליגה כשהם עוד באירופה.
בסופו של דבר, הליגה חשובה בכל קנה מידה. החוויה האירופית שלנו רק מתחילה, אי אפשר הכל בעונה אחת.
ראשית זה באמת נושא העומס
הדבר השני שמתקשר לראשון זו היריבה.
שמכבי עלתה לשלב ה32 בעידן סוזה,היא סימנה זאת כמטרה כי אחד הדברים שעלה שם זה שאין לה באמת יריבה בליגה שיכולה לסכן אותה.
לנו יש על הראש את מכבי ומספיק שנמעד טיפה בליגה יהיה מי שינצל את זה ותוסיף את ההתלהבות של מכבי חיפה.
אנחנו עדיין לא בנויים מנטלית להתמודד בשבןע אחד בשני פיקים מאוד גבוהים.
כל זה אינו גורע מהכבוד הרב שהביאה הקבוצה והניסיון העצום שגם הוסיף לבטחון העצמי.
בדיוק.אדום זקן כתב: זה מכלול של דברים.
ראשית זה באמת נושא העומס
הדבר השני שמתקשר לראשון זו היריבה.
שמכבי עלתה לשלב ה32 בעידן סוזה,היא סימנה זאת כמטרה כי אחד הדברים שעלה שם זה שאין לה באמת יריבה בליגה שיכולה לסכן אותה.
לנו יש על הראש את מכבי ומספיק שנמעד טיפה בליגה יהיה מי שינצל את זה ותוסיף את ההתלהבות של מכבי חיפה.
אנחנו עדיין לא בנויים מנטלית להתמודד בשבןע אחד בשני פיקים מאוד גבוהים.
כל זה אינו גורע מהכבוד הרב שהביאה הקבוצה והניסיון העצום שגם הוסיף לבטחון העצמי.
עד כה צברתי גאווה וצעיפים שיחזיקו אותי בקלות עד מאי.
עכשיו מתחילים לאכול לחם וחמאה.
+1סניור כתב:
ראיתי לחץ גבוה יעיל, ראיתי סגירה הרמטית של ההגנה ושל השחקנים שיכולים לשנות משהו, ראיתי ניצול מצבים.
אל תהיו מביכים, הקבוצה הזו הייתה בעונה שעבה ברבע הגמר, היא משחקת במדינת כדורגל ויש לה מסורת.
אנחנו לא יותר טובים מהם, בטח לא בחסרונות משמעותיים (טוני).
היינו יכולים להמשיך להחזיק בכדור 57% ולתקוף עוד שבועיים ולא היינו שמים להם שער.
אז שלפחות יעדכנו אותנו, נוכל לחסוך כמה ג'ובות ולגלגל אותן לתקציב שנה הבאה...אדום זקן כתב: אני חושב שבמועדון לא בוכים על זה יותר מדי.
נראה לי שקיבלו שם החלטה שעשינו את שלנו באירופה וצריך להתרכז בליגה.
אחרת,אי אפשר להבין לא את ההרכב ולא את החילופים.
לדעתי ההפסד היה בלתי נמנע:
עייפות וירידת מתח אחרי מכבי
מגרש חוץ מהקשים שנתקלנו(להוציא את סלטיק)
מגיעים ממקום שחייב לנצח מה שאיפשר לצכים להסתגר ולצאת למתפרצות מההתחלה וזה משהו שהם יודעים לעשות מאוד טוב!
אני דווקא מאוד מחזיק מהחילופים של בכר! הוא הבין כבר במחצית שאין לו הרב סיכוי אז בשביל מה לסכן שחקני מפתח..
מה שמאכזב בהפסד זה הניקוד והכמה גרושים שהיו עוזרים לתקציב(אחרי הכל אנחנו לא מכבי שמיליון יורו לכאן או לכאן זה כמו ממחטה לאף בקיץ)
עייפות וירידת מתח אחרי מכבי
מגרש חוץ מהקשים שנתקלנו(להוציא את סלטיק)
מגיעים ממקום שחייב לנצח מה שאיפשר לצכים להסתגר ולצאת למתפרצות מההתחלה וזה משהו שהם יודעים לעשות מאוד טוב!
אני דווקא מאוד מחזיק מהחילופים של בכר! הוא הבין כבר במחצית שאין לו הרב סיכוי אז בשביל מה לסכן שחקני מפתח..
מה שמאכזב בהפסד זה הניקוד והכמה גרושים שהיו עוזרים לתקציב(אחרי הכל אנחנו לא מכבי שמיליון יורו לכאן או לכאן זה כמו ממחטה לאף בקיץ)