עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
הפועל חיפה לא עיקשת ולא כלום, היא קבוצה חלשה מאוד שלא מפתיע הופיעה דווקא מול מכבי חיפה.
מכבי חיפה קבוצב חלשה חסרת יצירתיות שאין בה כלום, קבוצה קטנה שיודעת לעמוד על המגרש ולהציק לקבוצות שתוקפות אותה אבל לא מעבר, כל פעם שהיא מנסה ליזום היא מאבדת נקודות. ולא מספיק כל זה, הם הפילו לי ווינר!
מגיע להם חבורה של זבלים.
מכבי חיפה קבוצב חלשה חסרת יצירתיות שאין בה כלום, קבוצה קטנה שיודעת לעמוד על המגרש ולהציק לקבוצות שתוקפות אותה אבל לא מעבר, כל פעם שהיא מנסה ליזום היא מאבדת נקודות. ולא מספיק כל זה, הם הפילו לי ווינר!
מגיע להם חבורה של זבלים.
- The red one
מכבי חיפה לא קבוצה חלשה ויש בה הרבה יותר מ'כלום'.
- ForeverRed
כמה רציתי שיחטפו מאיזה מתפרצת בתוספת הזמן שתפוצץ להם את הבלון.
כל כך שונא את הקופים האלה.
עמרי גלזר מתפתח להיות חתיכת שוער.
כל כך שונא את הקופים האלה.
עמרי גלזר מתפתח להיות חתיכת שוער.
קבוצה שיודעת לעקוץ ולא ליזום , לא מפתיע שעשתה תיקו היום.
סעיף 1Totti כתב:אז למה חיפה לא מתחרה אמיתית על התואר?
זו כמובן דעתי.
יש 2 סיבות עיקריות, אחת לא ממש קשורה אליה ישירות;
1. זו ליגה ששתי המוליכות בה בקושי מאבדות נקודות ואני לא מצליח לראות את חיפה עושה רצפים משוגעים כאלו. מכבי לא הפסידה 27 משחקים, באר שבע ניצחה אשתקד 8/9 משחקים ברצף. חיפה לא בליגה הזו מבחינת יציבות. היא מסוגלת בערב נתון לנצח את שתיהן, יכולה כמו אתמול להתעלל בקטנות, אבל לא לשמור על אותה הרמה לאורך זמן.
2. הסגל הארוך שלא לא מספיק טוב להתחרות עד הסוף. אפשר להקריא כמו רשימת מכולת את שחקני הסגל ובהחלט יש שם כמה שמות מעניינים, אבל כשיורדים קצת למטה, זה הרבה פחות נוצץ ומרשים. העונה ארוכה ומורכבת ויש פציעות והשעיות, חיפה תצטרך להשתמש ביותר מאשר 11-13 שחקנים ושם היא נחלשת משמעותית.
בקיצור, קצת יותר טובה מבית"ר ירושלים של שנה שעברה לדעתי, יותר מחוברת ומוכשרת ולא תלויה בשחקן אחד, אבל אותו הקונספט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אגב השוער של הפועל חיפה פילנטהאוזן מרשים ביותר ,יציב מאוד על הקרקע , שווה לעקוב אחריו.
מקסים פלקוצ׳נצקו ממשיך לאכזב אותי , יעיד לזכותו שאלי כהן מבזבז אותו שהוא משתמש בו לרוב באגף שמאל במקום קשר אמצע.
מקסים פלקוצ׳נצקו ממשיך לאכזב אותי , יעיד לזכותו שאלי כהן מבזבז אותו שהוא משתמש בו לרוב באגף שמאל במקום קשר אמצע.
מכבי חיפה השנה ממש לא חלשה. היא לא תרוץ לאליפות אבל ממש לא חלשהSouth Boy כתב:הפועל חיפה לא עיקשת ולא כלום, היא קבוצה חלשה מאוד שלא מפתיע הופיעה דווקא מול מכבי חיפה.
מגיע להם חבורה של ***ים.
והפועל חיפה? עקשנית,ממושמעת ,אגרסיבית. גם שנה שעברה התקשינו מולם(מספרת של ארבייטמן בשלהי המשחק בטרנר ודפיקות לב בסמי עופר)
איזה סירחון השכטר הזה.
גועל נפש, רמאי מהסוג הנחות ביותר.
חיפה תסיים שלישית, לא יודע איך אפשר לחשוב אחרת.
בפער של 10-12 מינימום מהשנייה.
אין סיכוי שמכבי פתח תקווה תוציא נקודה/ות מחר.
- ForeverRed
רביעייה קלללל.CrazyRed7 כתב:אין סיכוי שמכבי פתח תקווה תוציא נקודה/ות מחר.
למה, חייב להבין למה אין סיכוי?CrazyRed7 כתב:אין סיכוי שמכבי פתח תקווה תוציא נקודה/ות מחר.
מי עולה מולם? דורטמונד?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אל תהרוס לי את הניחוסTotti כתב: למה, חייב להבין למה אין סיכוי?
מי עולה מולם? דורטמונד?
- The red one
חזרת עם ג'ט לג מחו"ל, הא? זה כמו שתגיב ברצינות להודעה של ns75Totti כתב: למה, חייב להבין למה אין סיכוי?
מי עולה מולם? דורטמונד?
אגב - פלטהוזאן אחד השוערים הכי מוזרים שנחתו פה. מצד אחד בירטוזים השם ישמור מצד שני הצלות מפגרות. מוזר.
פלקוצ'נקו ממש אבל ממש מאכזב אותי עד עכשיו, אבל ממש. חשבתי שהילד קרוץ מחומר אחר ועוד התווכחנו על זה פה..מקווה שלא טעיתי..
לא מסכים שהפועל חיפה "עיקשת ולוחמת", לדעתי קבוצה בינונית ומטה. תאבק בתחתית.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 05 נובמבר 2016, 23:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
בתכלס, ממש לא מחזיק מפתח תקווה.Totti כתב: למה, חייב להבין למה אין סיכוי?
מי עולה מולם? דורטמונד?
מכבי בכושר הבקעה מחריד. מאמין שאחרי הראשון יבואו גם השני והשלישי כי למצבים הם מגיעים.
עלוב נפש שבגלל אפסים כמוהו לא שורקים גם על פנדלים של 100%.yossi כתב:איזה סירחון השכטר הזה.
הלוואי שפעם יענש בדיעבד, יושפל עם איזה 4 משחקים בחוץ על ביזיון הענף.
תהרגו אותי איך בנאדם שיודע שמצלמים אותו ב 50 זויות שונות רשה לעצמו לעשות דבר כזה.