Noam98 כתב:
אם היה מחיר 50₪ כמו בדרכ היה 5-6 אלף קל.
לנתניה ופ"ת אנחנו מביאים 4+.
לאו דווקא, וזה כבר הוכח בעבר.
הבעיה היחידה שפוגעת בכמויות היא החובה לקנות מראש, מה שהרבה אנשים לא עושים/ לא רגילים לעשות/ לא יודעים לעשות/ לא רוצים לעשות.
מה שמביא את הקהל שלנו זה עניין, נסיעה נוחה ומתקן טוב. המשחק היום עומד רק ב 1/3.
מה יש לא לאהוב בהרכב?
הגיע הזמן שחיימוב יקבל הזדמנות ואני גם מקווה שיוכיח את עצמו ולא יצא מההרכב, ותורג'מן עם כל הכבוד זה אולי המשחק היחיד בליגה שהוא יכול לבלוט בו לטובה ולא לעשות פאדיחות.
אחלה הרכב, לא צריך להתנפל עליהם עם כל הכלים ההתקפיים כי אלה אשקלון והם קבוצה חלשה, צריך לשחק במערך הרגיל ומספיק יום ממוצע כדי לנצח.
South Boy כתב:מה יש לא לאהוב בהרכב?
הגיע הזמן שחיימוב יקבל הזדמנות ואני גם מקווה שיוכיח את עצמו ולא יצא מההרכב, ותורג'מן עם כל הכבוד זה אולי המשחק היחיד בליגה שהוא יכול לבלוט בו לטובה ולא לעשות פאדיחות.
אחלה הרכב, לא צריך להתנפל עליהם עם כל הכלים ההתקפיים כי אלה אשקלון והם קבוצה חלשה, צריך לשחק במערך הרגיל ומספיק יום ממוצע כדי לנצח.
רוצה יותר מחץ בהתקפה. עוד סקורר.
לקורהוט והובאן יש משחקי נבחרת. יכול להבין את ההחלטה לא לפתוח איתם.
אבל הייתי בטוח שלוסיו או גאדיר יפתחו ביחד עם שהר.
חלוץ יחיד אולי אומר שיהיו יותר הזדמנויות אבל פחות חלוץ ברחבה הופך אותם בדרכ לפחות מסוכנות.
במקרה של קבוצה מסתגרת בלאו הכי נשלוט במשחק אז למה לא ליצור יותר נוכחות ברחבה.
זה נראה שבכר פשוט לא אוהב את השיטה של 2 חלוצים. לדעתי זו שיטה שכדאי שנהיה יותר מתורגלים בה
חייב להוסיף עוד משהו: בן ביטון הוא מהשחקנים ששיחקו הכי הרבה דקות. וגם שיר צדק. אם נגד אשקלון הם לא נחים אז מתי כן?
אולי בכר מחפש הכרעה בטוחה במחצית ואז רוטציה יותר רחבה
נערך לאחרונה על ידי adomi ב 06 נובמבר 2016, 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבל שטאהא לא פותח, גם אוחיון. אבל אי אפשר לשנות את כל ההרכב.
נקווה שבוזגלו, מליקסון ושהר לא יהיו רכים כי אשקלון יעלו הם נגרים וכיאה לנגרים שהם יבואו חזק מאוד מההתחלה.