עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
אם שוינפלד יעבור אליהם זו לא תהיה כזו מכה בשבילנו.
וידאר מוכשר ממנו ויצחקי גם אך יצחקי פחות חלוץ 9.
הוא אולי יוסיף קצת יותר פיזיות ובעיקר בעיקר מחליף ראוי לוידאר בשלהי העונה או ברוטציה.
עדיין מקווה שזה לא יקרה
וידאר מוכשר ממנו ויצחקי גם אך יצחקי פחות חלוץ 9.
הוא אולי יוסיף קצת יותר פיזיות ובעיקר בעיקר מחליף ראוי לוידאר בשלהי העונה או ברוטציה.
עדיין מקווה שזה לא יקרה
הדבר האחרון שהפועל ב"ש צריכה זה עוד חלוץ.
כיום בסגל הקיים יש ארבעה חלוצים שכולם טובים פי 2 בערך משוינפלד,אז איפה הוא בדיוק נכנס??
ולדבר על פרוספקט לעתיד זה קצת מצחיק בהתחשב בעובדה ששוינפלד מכוון לאירופה.
לא כל מה שמכבי רוצה צריך להכניס אותנו למלחמה איתם.
צריך להשאיר את התחמושת לעמדות החשובןת באמת.
וחלוץ זה הדבר האחרון שצריך לבזבז עליו תחמושת.
כיום בסגל הקיים יש ארבעה חלוצים שכולם טובים פי 2 בערך משוינפלד,אז איפה הוא בדיוק נכנס??
מסכים. גם אירופה עוד מעט נגמר, לא צריך להגדיל את הרוטציהאדום זקן כתב:הדבר האחרון שהפועל ב"ש צריכה זה עוד חלוץ.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- ForeverRed
אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה הבאה עם ברדה ולוסיו.אדום זקן כתב:הדבר האחרון שהפועל ב"ש צריכה זה עוד חלוץ.
הראשון מגלה סימנים של סוף קריירה והשני שחקן נחמד מאוד אבל לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן עד כה.
לא בטוח שזה רעיון רע להחליף אחד מהם בשחקן כמו שוינפלד, שמשחק על אותה עמדה ונחשב לישראלי.
תקשיב אחי.ForeverRed כתב: אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה הבאה עם ברדה ולוסיו.
הראשון מגלה סימנים של סוף קריירה והשני שחקן נחמד מאוד אבל לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן עד כה.
לא בטוח שזה רעיון רע להחליף אחד מהם בשחקן כמו שוינפלד, שמשחק על אותה עמדה ונחשב לישראלי.
דעה אישית שלי,לוסיו לא רואה את שוינפלד ממטר.
דבר שני שוינפלד מסתמן כאחד שהליגה כאן קטנה עליו.
אני לא מחזיק מכאילו ותהיה בטוח שברגע הראשון הוא ירצה לברוח מכאן לחול.
לוסיו לעומתו מבין שלהיות כאן בשבילו זה שדרוג ולכן בעיניי הוא אחד שיכול להיות כאן כמה שנים טובות.
הם כבר מזמן פוסיכוסידר אדום בנשמה כתב: עומר דמארי יעבור אליהם כמו שברדה יעבור לשחק בהפועל כוסילמלם.
עם מבט לשנה הבאה, החתמת שיינפלד, העברה של לוסיו לסכנין תמורת זורזיניו.
לוסיו לא רואה את שוינפלד ממטר???אדום זקן כתב: תקשיב אחי.
דעה אישית שלי,לוסיו לא רואה את שוינפלד ממטר.
דבר שני שוינפלד מסתמן כאחד שהליגה כאן קטנה עליו.
אני לא מחזיק מכאילו ותהיה בטוח שברגע הראשון הוא ירצה לברוח מכאן לחול.
לוסיו לעומתו מבין שלהיות כאן בשבילו זה שדרוג ולכן בעיניי הוא אחד שיכול להיות כאן כמה שנים טובות.
אתה שיכור
שוינפלד לא נופל מלוסיו ואפילו עולה עליו בקצת
עשיתם משוינפלד מינימום אדריאנו וביום טוב זלאטן.
בכסף שהוא עולה אחרי המיתוג שדפקו לו כאן (ועוד עם המיסוי של הישראלי) מביאים לכאן זרים הרבה יותר טובים, או שחקנים שהם לכל הפחות ברמתו (לדעתי טובים יותר) כמו לוסיו בחצי מחיר. אם היה מגיע לכאן מישהו אחר מהליגה עם רזומה כמו שלו הייתם מבקשים לשלוח את אלונה ובכר להסתכלות פסיכיאטרית, אז מה ההשתוללות עליו? כולה ההולנדי התעניין בו פעם..
שילך לעבוד על ההולנדי שהוא שווה 350 אלף דולר בעונה וימנע ממנו להוציא את הכסף הזה על שחקנים שבאמת שווים.
בכסף שהוא עולה אחרי המיתוג שדפקו לו כאן (ועוד עם המיסוי של הישראלי) מביאים לכאן זרים הרבה יותר טובים, או שחקנים שהם לכל הפחות ברמתו (לדעתי טובים יותר) כמו לוסיו בחצי מחיר. אם היה מגיע לכאן מישהו אחר מהליגה עם רזומה כמו שלו הייתם מבקשים לשלוח את אלונה ובכר להסתכלות פסיכיאטרית, אז מה ההשתוללות עליו? כולה ההולנדי התעניין בו פעם..
שילך לעבוד על ההולנדי שהוא שווה 350 אלף דולר בעונה וימנע ממנו להוציא את הכסף הזה על שחקנים שבאמת שווים.
אתה אצלך תמיד הדשא של השכן ירוק יותר.adomi כתב:
לוסיו לא רואה את שוינפלד ממטר???
אתה שיכור
שוינפלד לא נופל מלוסיו ואפילו עולה עליו בקצת
אפשר להבין במה שוינפלד יותר טוב מלוסיו? לוסיו הרבה יותר מהיר ממנו, יש לו טאץ' הרבה יותר טוב בכדור, בסיומת שניהם דרושים שיפור קל אבל בטח שלא הייתי אומר שלשוינפלד יש יתרון על לוסיו, שוינפלד יותר פיזי ויש לו משחק ראש יותר טוב.
חלוצים מהסוג הזה מתאימים לכדורגל של גוטמן או של אלישע, שמים פיבוט ברחבת היריב ומעיפים לו כדורים. זאת אמנם הפשטה גסה של שיטת המשחק שחלוצים מהסוג הזה צריכים כדי לבלוט אבל אנחנו משחקים בסגנון ממש שונה ואני לא רואה את שוינפלד תורם לנו במשהו.
חלוצים מהסוג הזה מתאימים לכדורגל של גוטמן או של אלישע, שמים פיבוט ברחבת היריב ומעיפים לו כדורים. זאת אמנם הפשטה גסה של שיטת המשחק שחלוצים מהסוג הזה צריכים כדי לבלוט אבל אנחנו משחקים בסגנון ממש שונה ואני לא רואה את שוינפלד תורם לנו במשהו.
- ForeverRed
שים את שוינפלד בין שני מגביהים כמו בוזגלו וטוני ואתה מקבל 8 שערים עם הראש בעונה קל. ועוד לא דיברתי על הרגליים.South Boy כתב:אפשר להבין במה שוינפלד יותר טוב מלוסיו? לוסיו הרבה יותר מהיר ממנו, יש לו טאץ' הרבה יותר טוב בכדור, בסיומת שניהם דרושים שיפור קל אבל בטח שלא הייתי אומר שלשוינפלד יש יתרון על לוסיו, שוינפלד יותר פיזי ויש לו משחק ראש יותר טוב.
זה אלמנט שמאוד חסר לנו.
אני באופן אישי לא מחזיק ממנו חלוץ על, אבל כן חושב שאם מתעלמים לרגע מהפן הכלכלי, עדיף לנו שחלוץ ישראלי יישב על הספסל במקום לוסיו שהוא לא בדיוק עילוי, ולפנות את עמדת הזר הנוסף לחוליה אחרת במגרש.
כמו שזה נראה בוזגלו בדרך החוצה ואני לא רואה מחליף ישראלי באופק.
אם מחליפים את לוסיו אז זה רק בזר טוב יותר.
שלישיית חלוצים בהסתכלות עתידית של שהר, גאדיר ושוינפלד היא טובה לליגה וישראלית, אבל לא מעבר ובשביל הצלחה באירופה צריך קצת יותר מזה.
אין צורך בג'ינג'י של סכנין.
הוא בול על המשבצת של אוחנה. לא רלוונטי.
שלישיית חלוצים בהסתכלות עתידית של שהר, גאדיר ושוינפלד היא טובה לליגה וישראלית, אבל לא מעבר ובשביל הצלחה באירופה צריך קצת יותר מזה.
אין צורך בג'ינג'י של סכנין.
הוא בול על המשבצת של אוחנה. לא רלוונטי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1 על הנושא של בוזגלו.ForeverRed כתב: שים את שוינפלד בין שני מגביהים כמו בוזגלו וטוני ואתה מקבל 8 שערים עם הראש בעונה קל. ועוד לא דיברתי על הרגליים.
זה אלמנט שמאוד חסר לנו.
אני באופן אישי לא מחזיק ממנו חלוץ על, אבל כן חושב שאם מתעלמים לרגע מהפן הכלכלי, עדיף לנו שחלוץ ישראלי יישב על הספסל במקום לוסיו שהוא לא בדיוק עילוי, ולפנות את עמדת הזר הנוסף לחוליה אחרת במגרש.
כמו שזה נראה בוזגלו בדרך החוצה ואני לא רואה מחליף ישראלי באופק.
למרות שלדעתי אלטמן יכול להיות מחליף לא רע וגם סינטיהו סולליך, אבל אם אפשר להביא את שוינפלד וזר איכותי במקום בוזגלו זה ייתן לנו יותר כוח ועוצמה להמשך.
למרות שלוסיו יותר טוב משוינפלד, אבל לוסיו זר ושוינפלד מתאזרח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אף אחד כאן לא רוצה את שוינפלד כי הוא זלאטן, אלא כי הוא ישראלי והוא יותר טוב מרוב החלוצים הישראלים היום.סניור כתב:עשיתם משוינפלד מינימום אדריאנו וביום טוב זלאטן.
לא סתם מכבי תל אביב רוצה אותו ואנחנו גם רצינו אותו בקיץ.
והבאה שלו תפתח עבורנו אופציה להבאת זר אחר בקיץ נניח במקום בוזגלו שעושה קולות של עזיבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!