הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר

שליחה על ידי zivmay »

צדק ושהר על סף שחיקה. במיוחד אחרי הטיסה והמשחק המיותר של הנבחרת.
נראה כמו משחק מתאים לקבל מנוחה קטנה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

למה שהר על סף שחיקה?
הוא לא שיחק כל כך הרבה דקות העונה.
בכושר שהוא נמצא הוא חייב לפתוח בהרכב.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

avivgolan כתב:
שני חלוצים זאת שיטה ככ לא רלוונטית שאף אחת לא משחקת איתה היום ואני מקווה ומאמין שבכר אפילו לא חושב עליה.
+1

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ערן זהבי אשתקד- 7563694 דקות, 7375311 שערים, 0 העדרויות משמעותיות.

שחקני הפועל באר שבע בנובמבר- משחק ביום ראשון לפני שבועיים, מחצית ורבע ביום שבת והמשחק הבא שבוע לאחר מכן

"על סף שחיקה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

adomi כתב:
שהר לא חלוץ 9 קלאסי הוא יותר חלוץ שני . וואקמה יותר דומה לבוזגלו בשמאל מאשר לחלוץ שני.

אבל ככה זה שאתה מחליט לקטלג בן אדם ולכמת אותו לפי המחשבה המצומצמת שלך.

גם על הצד שחשבת שאני מדבר קח תקרא: https://www.skysports.com/football/news ... 7s-success" onclick="window.open(this.href);return false;

וכן אני מצדד גם ב442 קלאסי בלי שום קשר

קבוצה צריכה לדעת לשחק בכל השיטות המקובלות כי לכל אחת יש זמן ושעה מתאימה
4-4-2 זה מערך שמתבסס בעיקר על התקפות מהירות וכדורים ארוכים. גם בלינק שהבאת מדובר על קבוצות שמשחקות ככה. הכי לא אנחנו. הכי אלישע.

היום בעולם יש מעט מאוד קבוצות 'דומיננטיות' (כלומר קבוצות מובילות בליגה שלהן שמגיעות לכל משחק בידיעה שהן שולטות במגרש ומכתיבות את הקצב) שלא משחקות עם קונסטלציה מסוימת של 3 קשרים במרכז. האחרונה שאני זוכר שבאמת שיחקה 4-4-2 קלאסי כקבוצה גדולה ודומיננטית זאת יונייטד של פרגוסון.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

bs war כתב:
4-4-2 זה מערך שמתבסס בעיקר על התקפות מהירות וכדורים ארוכים. גם בלינק שהבאת מדובר על קבוצות שמשחקות ככה. הכי לא אנחנו. הכי אלישע.

היום בעולם יש מעט מאוד קבוצות 'דומיננטיות' (כלומר קבוצות מובילות בליגה שלהן שמגיעות לכל משחק בידיעה שהן שולטות במגרש ומכתיבות את הקצב) שלא משחקות עם קונסטלציה מסוימת של 3 קשרים במרכז. האחרונה שאני זוכר שבאמת שיחקה 4-4-2 קלאסי כקבוצה גדולה ודומיננטית זאת יונייטד של פרגוסון.
אני מסכים איתך לגבי ההבנה של השיטה ושזה הכי לא אנחנו אבל:

הפועל חיפה תבוא להתבנקר ולצאת למתפרצות כך שהתקפה עם חלוץ אחד ברחבה ביחס לצפיפות שתהיה שם יכולה להיות מאוד אנמית(כמעט ולא זכור לי בשנה שעברה נגדם שהגענו למצבים)
במקרה של יציאה למתפרצות נכון שהאמצע יהיה מופקר אבל תהיה נוכחות מכובדת בקו האחורי שכן משחק המעבר מבוסס על כדורים ארוכים.
שני חלוצים כמו לוסיו ושהר יכולים לרכז את עיקר תשומת הלב של הבלמים ולהיגרר אחריהם בעוד שבוזגלו ווואקמה יוותרו יותר פנויים באגפים וגם ראדי יכול לבוא מחוץ לרחבה עם בעיטות מהטווח הבינוני.

אחד מהדברים שאני הכי שונא אצל פפ זה שהוא מתעקש תמיד על אותה שיטה של החזקת כדור במקום להיות קצת יותר מגוון. אנריקה היום הוא המאמן המושלם מבחינתי כי הוא יודע להשתמש עם הקבוצה שלו גם בשיטות משחק אחרות ולא רק כאלה שמתאימות יותר לאופי של השחקנים ברוב המקרים.

אסור לשכוח שבכר הפסיד כמה פעמים לאלישע למרות שהקבוצה שלו היתה עדיפה. ככל שקבוצה יודעת להיות יותר מגוונת ככה היא יותר מסוכנת ויותר קשה להתכונן אליה. כמו מכבי של סוזה שכל הזמן היתה לא צפויה (כך לפי עדותו של בכר).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

adomi כתב:
אני מסכים איתך לגבי ההבנה של השיטה ושזה הכי לא אנחנו אבל:

הפועל חיפה תבוא להתבנקר ולצאת למתפרצות כך שהתקפה עם חלוץ אחד ברחבה ביחס לצפיפות שתהיה שם יכולה להיות מאוד אנמית(כמעט ולא זכור לי בשנה שעברה נגדם שהגענו למצבים)
במקרה של יציאה למתפרצות נכון שהאמצע יהיה מופקר אבל תהיה נוכחות מכובדת בקו האחורי שכן משחק המעבר מבוסס על כדורים ארוכים.
שני חלוצים כמו לוסיו ושהר יכולים לרכז את עיקר תשומת הלב של הבלמים ולהיגרר אחריהם בעוד שבוזגלו ווואקמה יוותרו יותר פנויים באגפים וגם ראדי יכול לבוא מחוץ לרחבה עם בעיטות מהטווח הבינוני.

אחד מהדברים שאני הכי שונא אצל פפ זה שהוא מתעקש תמיד על אותה שיטה של החזקת כדור במקום להיות קצת יותר מגוון. אנריקה היום הוא המאמן המושלם מבחינתי כי הוא יודע להשתמש עם הקבוצה שלו גם בשיטות משחק אחרות ולא רק כאלה שמתאימות יותר לאופי של השחקנים ברוב המקרים.

אסור לשכוח שבכר הפסיד כמה פעמים לאלישע למרות שהקבוצה שלו היתה עדיפה. ככל שקבוצה יודעת להיות יותר מגוונת ככה היא יותר מסוכנת ויותר קשה להתכונן אליה. כמו מכבי של סוזה שכל הזמן היתה לא צפויה (כך לפי עדותו של בכר).
גם הקבוצה שלנו לא צפויה ואני מתקשה להבין את ההתעקשות שלך.
התמודדנו בשנה וחצי האחרונות עם אינספור קבוצות שהגיעו להתבנקר ויצאנו עם ידינו על העליונה. מה הפאניקה??

על כל יתרון שציינת לשיטת המשחק הזאת אני יכול למנות שני חסרונות.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

ForeverRed כתב: גם הקבוצה שלנו לא צפויה ואני מתקשה להבין את ההתעקשות שלך.
התמודדנו בשנה וחצי האחרונות עם אינספור קבוצות שהגיעו להתבנקר ויצאנו עם ידינו על העליונה. מה הפאניקה??

על כל יתרון שציינת לשיטת המשחק הזאת אני יכול למנות שני חסרונות.
אין פאניקה.
נכון הקבוצה שלנו לא צפויה ועדיין יש קושי מסויים להתמודד עם בונקרים, ואם להיות כנה יחסית לשנה שעברה השנה הולך יותר קל.
הדיוןהוא תיאורטי- ברור לי שאין סיכוי שנעבור לשיטה הזו. רק אומר את דעתי שצריך לאמץ במקרים מסויימים ולהסתגל לכל שיטה שהוכיחה את עצמה גם אם בעבר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

היתרון של בכר, ושל חבורת השחקנים המאד איטלגנטית שעומדת לרשותו, הוא הגמישות המחשבתית.
יתחיל כנראה ב 433 הקלאסי שלו, במרכז אוגו, אוחנה, ראדי/הובאן, וישנה ויתאים את המערך תוך כדי תנועה. אני בטוח שבתדריך לשחקנים ייבנה חלופות ושיטות בהתאם למציאות.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אני הייתי מפתיע ועולה ב 3:4:3,
בוזגלו על קו ימי וקורהוט על שמאל.
אוגו ואוחנה באמצע.
טוני, שהר ולוסיו/גדיר בהתקפה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

simply-red כתב:אני הייתי מפתיע ועולה ב 3:4:3,
בוזגלו על קו ימי וקורהוט על שמאל.
אוגו ואוחנה באמצע.
טוני, שהר ולוסיו/גדיר בהתקפה.
חחחחח מה?זה לא 3-4-3, זאת התאבדות.
גם שחקן קו בימין שלא עושה הגנה, גם קשר אמצע אחד שעושה הגנה.
בלתי אפשרי לנצח ככה קבוצת כדורגל נורמלית.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

CrazyRed7 כתב: חחחחח מה?זה לא 3-4-3, זאת התאבדות.
גם שחקן קו בימין שלא עושה הגנה, גם קשר אמצע אחד שעושה הגנה.
בלתי אפשרי לנצח ככה קבוצת כדורגל נורמלית.
חח, ממש לא התאבדות.
חיפה לא יתקפו עם יותר משניים שלושה שחקנים, הם הולכים לחפירות של החיים, בספק אם יעברו
את החצי יותר מפעמיים במחצית, וגם אם יעזו ויפנו לנו שטחים הרכב כזה גומר אותם תוך "15 דקות
מין שריקת הפתיחה"....

בכל מקרה, אם אוחיון יהיה חלק משלשיית הבלמים, תהיה האפשרות לחזור ולשחק עם ארבעה מאחורה.

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

4-4-2

ביטון צדק מיגל קורהוט
טוני אוגו אוחנה ראדי/הובאן
לוסיו שהר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

simply-red כתב:
חח, ממש לא התאבדות.
חיפה לא יתקפו עם יותר משניים שלושה שחקנים, הם הולכים לחפירות של החיים, בספק אם יעברו
את החצי יותר מפעמיים במחצית, וגם אם יעזו ויפנו לנו שטחים הרכב כזה גומר אותם תוך "15 דקות
מין שריקת הפתיחה"....

בכל מקרה, אם אוחיון יהיה חלק משלשיית הבלמים, תהיה האפשרות לחזור ולשחק עם ארבעה מאחורה.
אל תזלזל בהתקפה של הפועל חיפה.
הם כבשו רביעייה מול בית"ר ירושלים והזר שלהם אדילסון בהייה הוא שחקן שביום נתון יכול להביך את ההגנה שלנו (ובמיוחד את ההגנה של מכבי ת"א).
לא הייתי מזלזל בהם ועולה כמו שאתה מציע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

כלל הכרטיסים שהופשרו לשער 9 - מבוגר בלבד.
באמת שזה ביזיון.
לפני שרצים בטענות לאחרים צריך לטפל באירועים מבית.
מילא עליית המחירים, לא אמרתי מילה.
אבל הקטע הזה סופר מרתיח ומגעיל. פשוט איכס.

שלח תגובה