93 ₪

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: 93 ₪

שליחה על ידי crazyred »

לגבי הקבוצות - אי אפשר לדעת כמה אחוזים מהתקציב שלהן הוא מהמדינה עד שלא ייחויבו להציג את הנתונים. ולאחרונה לקחו צעד אחורה בעניין הזה. יש לא מעט קבוצות שהעיריות מתקצבות ובלא מעט כסף, ובאחוזים גבוהים. גם אנחנו מקבלים כסף מהעירייה אבל לא מדובר באחוזים גבוהים. אשדוד למשל מקבלת כספים גבוהים מאוד מהעירייה.

אבל העניין הוא כזה - השאלה כמה כסף הקבוצות מקבלות מהמדינה (ואין ספק שהן מקבלו, גם מהטוטו אבל הן יוצרות לטוטו לא מעט הכנסות), יכולה לעזור לנו להכריע האם נכון להתערב בשוק הזה אבל היא לא הכרחית. למה? כי אין ספק שלא מדובר בשוק תחרותי. לא תצליחו לגרום לי ללכת למשחק של שתי קבוצות שהן לא באר שבע כמעט בשום סכום, זה לא מעניין אותי. אני אוהדת ב"ש ולכן אם אני רוצה לראות כדורגל יש לי רק אופציה אחת - הפועל ב"ש. אין תחרות בשוק הזה משמע הוא לא שוק משכולל. מבחינתי - כל שבוע יש מונופול של קבוצה אחרת, שמחזיקה אותי בכיס הקטן שלה (פעם בשבועיים זו הפועל ב"ש). וכשיש מונופול המחירים עולים.

זו הסיבה שחייבים להתערב בשוק הכדורגל, האם ההגבלה של 40/80, 45/90 ו50 אחיד היא מספיקה? על זה אפשר להתווכח.

כיוון שבעיני ההגבלה לא מספיקה (למרות ש-היי, לי עדיף 40/80), חשוב לשמור על עקרון ההדדיות, וחבל שהקבוצה שלנו לא שומרת עליו. באסה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עוד פעם-

עיקרון ההדדיות לא חרטא ולא נעליים. עבד יופי בעונה שעברה, אין סיבה נראית לעין שלא יעבוד העונה, אבל המציאות מוכיחה שכן

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב:עוד פעם-

עיקרון ההדדיות לא חרטא ולא נעליים. עבד יופי בעונה שעברה, אין סיבה נראית לעין שלא יעבוד העונה, אבל המציאות מוכיחה שכן

עבד רק שזה התאים לאינטרסים של בעלי הקבוצות. כשלא התאים - לא עבד!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יואב כץ יודע שעל מנת למשוך אלפי אוהדים מבאר שבע הוא יצטרך כנראה להתפשר על מחיר של 50 ש"ח לכרטיס. מכאן זעקות השבר.

מאחר ומדובר במשחק הראשון העונה בין הקבוצות עיקרון ההדדיות טרם הופעל והוא בעצם לא רלוונטי.

מבחינת הקבוצה, יש היגיון בשיטת התמחור הזאת. הרי רק למועדון שלנו יש מה להפסיד.

לנו באופן אישי זה מאוד חבל, כי מי שיספוג את עליית המחירים במשחקי החוץ אלה אנחנו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ForeverRed כתב:יואב כץ יודע שעל מנת למשוך אלפי אוהדים מבאר שבע הוא יצטרך כנראה להתפשר על מחיר של 50 ש"ח לכרטיס. מכאן זעקות השבר.

מאחר ומדובר במשחק הראשון העונה בין הקבוצות עיקרון ההדדיות טרם הופעל והוא בעצם לא רלוונטי.

מבחינת הקבוצה, יש היגיון בשיטת התמחור הזאת. הרי רק למועדון שלנו יש מה להפסיד.

לנו באופן אישי זה מאוד חבל, כי מי שיספוג את עליית המחירים במשחקי החוץ אלה אנחנו.

גם אם היינו מוכרים ב-50 ש"ח אחיד, אני לא בטוח שבסמי עופר לא היינו משלמים 40/80 ש"ח לא כולל עמלות...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי,
אי אפשר להסתכל על זה מזווית של אוהד כשנוח ולחזור למשבצת שומר הסף של הבעלים כשזה פחות מתאים.

אוהדי הפועל באר שבע שילמו בסמי עופר 50 שקלים?
אוהדי הפועל חיפה צריכים לשלם מחיר דומה, יביאו 1500 או 13.

מטרת ההחלטה מלכתחילה היא להטיב עם האוהדים, אז מה קרה שגם הבעלים הפכו שיקול?

לגבי הטענה על מחיר הכרטיס לאוהדי באר שבע, יש הגיון בדבריך, אבל הפתרונים לאחרונה, לא על חשבון אוהדי הפועל חיפה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

Totti כתב:אורי,
אי אפשר להסתכל על זה מזווית של אוהד כשנוח ולחזור למשבצת שומר הסף של הבעלים כשזה פחות מתאים.

לגבי הטענה על מחיר הכרטיס לאוהדי באר שבע, יש הגיון בדבריך, אבל הפתרונים לאחרונה, לא על חשבון אוהדי הפועל חיפה.

איזה שומר סף של הבעלים ואיזה נעליים? רשמתי ברחל בתך הקטנה ש-80 ש"ח לא כולל עמלות למאחורי השער זה עוול.

אממה? שאי אפשר לנפנף בחרטא הזו של "עקרון ההדדיות" - מהסיבות אותן ציינתי קודם - כטיעון נגד המחיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עונה שעברה עד הפלייאוף היה לנו הסכם עם כל הקבוצות חוץ ממכבי, אז 12 קבוצות שזה מתאים להם זה מספיק כדי להוכיח את הטענה שזה לא חרטא
אורי אדום בנשמה כתב:

עבד רק שזה התאים לאינטרסים של בעלי הקבוצות. כשלא התאים - לא עבד!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:עונה שעברה עד הפלייאוף היה לנו הסכם עם כל הקבוצות חוץ ממכבי, אז 12 קבוצות שזה מתאים להם זה מספיק כדי להוכיח את הטענה שזה לא חרטא

עצם העובדה שזה היה עד לפלייאוף, מאשש את מה שאמרתי - עבד שזה עלה בקנה אחד עם האינטרסים של בעלי הקבוצות שעשו לעצמם יחסי ציבור טובים במינימום השקעה. שזה היה אמור לבא על חשבון הכנסות, ההסכם פג.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:אורי,

אבל מתי אוהדי הפועל באר שבע שילמו בסמי עופר 50 שקלים לכרטיס?

זה המשחק הראשון בין הקבוצות לעונה הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אבל מתי אוהדי הפועל באר שבע שילמו בסמי עופר 50 שקלים לכרטיס?

זה המשחק הראשון בין הקבוצות לעונה הנוכחית.
אשתקד.
מה הסיבה לגדוע את העניין?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

איפה יש פה בדיוק הדדיות אם לקבוצה אחת יש פוטנציאל X ולקבוצה שנייה יש פוטנציאל Y?

ממתי הפכו 50 שקלים להיות מספר הקסם? 50 שקלים בכלל מקפלים ילדים, בני נוער, חיילים ועוד.

אולי קבוצה דורשת מחיר גבוה לכרטיס בודד כי היא רוצה להדגיש את המחויבות שלה למנויים?

אף בעל בית לא מחוייב להדדיות. זה ש50 אוהדי הפועל חיפה ישלמו 80 ש"ח לא יגרום ליואב כץ לדרוש מאתנו 80 ש"ח. הוא יעשה את השיקול שלו מה טוב לאינטרסים שלו. ואומר זאת שוב. 50 ש"ח טוב לחלק מהאנשים ופוגע באחרים.

גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.

מוזרה לי כל הפשטות הזו בקביעה של מה נכון ומה לא נכון. אין לי עמדה בנושא שדורש הרבה יותר ידע ומידע. אני נכון לאתגר שעל כל נימוק בעד מחיר כזה או אחר אני אתן טיעון הגיוני מנגד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:איפה יש פה בדיוק הדדיות אם לקבוצה אחת יש פוטנציאל X ולקבוצה שנייה יש פוטנציאל Y?

ממתי הפכו 50 שקלים להיות מספר הקסם? 50 שקלים בכלל מקפלים ילדים, בני נוער, חיילים ועוד.

אולי קבוצה דורשת מחיר גבוה לכרטיס בודד כי היא רוצה להדגיש את המחויבות שלה למנויים?

אף בעל בית לא מחוייב להדדיות. זה ש50 אוהדי הפועל חיפה ישלמו 80 ש"ח לא יגרום ליואב כץ לדרוש מאתנו 80 ש"ח. הוא יעשה את השיקול שלו מה טוב לאינטרסים שלו. ואומר זאת שוב. 50 ש"ח טוב לחלק מהאנשים ופוגע באחרים.

גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.

מוזרה לי כל הפשטות הזו בקביעה של מה נכון ומה לא נכון. אין לי עמדה בנושא שדורש הרבה יותר ידע ומידע. אני נכון לאתגר שעל כל נימוק בעד מחיר כזה או אחר אני אתן טיעון הגיוני מנגד.
אוקי, נניח ואני מסכים.
אז על מה המחאה באשקלון?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב:
אוקי, נניח ואני מסכים.
אז על מה המחאה באשקלון?
אם אני זוכר נכון אורן רשם כאן שלפי קו המחשבה שהלכו עליו, בארגון רצו להראות שכח הקניה הוא שלנו- אוהדי הפועל באר שבע ושאם יוחלט שמחיר של 80 שקל לפני עמלה ובלי אפשרות לקנות באצטדיון, לא מתאים לנו אז נצא במחאה. שלא צלחה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:
אוקי, נניח ואני מסכים.
אז על מה המחאה באשקלון?
לא יודע. צעד מיותר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה