פלאשבק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
פלאשבק
גביע הטוטו, שלב הבתים, מחזור 1 לעונת 97/98: נותנים בבית 1-5 בראש להפועל חיפה עם האקסים גוטמן, רוסו, בסיס ואבי פרץ. כבשו: צאבה הורבאט, שרון אביטן, גיולה ז'יבוצקי, שמעון ביטון בפנדל ואמיר אביגדור.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פלאשבק
רק שהעונה לא תמשיך כמו העונה ההיא :/אורי אדום בנשמה כתב:גביע הטוטו, שלב הבתים, מחזור 1 לעונת 97/98: נותנים בבית 1-5 בראש להפועל חיפה עם האקסים גוטמן, רוסו, בסיס ואבי פרץ. כבשו: צאבה הורבאט, שרון אביטן, גיולה ז'יבוצקי, שמעון ביטון בפנדל ואמיר אביגדור.
ואיך לעזאזל נתנו 5-1 ואז יצאנו לעונה של תבוסות כואבות נגדנו ואז ירידת ליגה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא אשכח את המשחק הזה.
זה היה בקיץ,למחרת ליוותי את אחי לחוג שחיה בנאות מדבר המציל היה "צרלי ביטון אביו של שמעון,אני זוכר שמישהו זרק לו אם הוא מרוצה מהמשחק,אמר בביטחון מלא מקווה שיהיה לזה המשכיות.
זה היה בקיץ,למחרת ליוותי את אחי לחוג שחיה בנאות מדבר המציל היה "צרלי ביטון אביו של שמעון,אני זוכר שמישהו זרק לו אם הוא מרוצה מהמשחק,אמר בביטחון מלא מקווה שיהיה לזה המשכיות.
- אורי אדום בנשמה
דר אדום בנשמה כתב: רק שהעונה לא תמשיך כמו העונה ההיא :/
ואיך לעזאזל נתנו 5-1 ואז יצאנו לעונה של תבוסות כואבות נגדנו ואז ירידת ליגה?
הם הגיעו בהרכב חסר ובנוסף סיימו את המשחק עם 9 שחקנים, כשמנגד אנחנו תפסנו יום משוגע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפועל חיפה עלו בהרכב משני באותו משחק, זוכר את רוסו על אזרחי מקבל המון אהבה מהקהל שלנו ורואה את המשחק מהיציע...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
Sir Alex Ferguson כתב:הפועל חיפה עלו בהרכב משני באותו משחק, זוכר את רוסו על אזרחי מקבל המון אהבה מהקהל שלנו ורואה את המשחק מהיציע...
ומקבל גביע הוקרה מאוהדי שער 2 דרך הגדר, לאחר שהבעלים דאז אלי להב סירב לערוך טקס הוקרה לפני הנשחק.