הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
1. כתבתי לפני המשחק מול מכבי פתח תקווה ואני כותב שוב, למעט מכבי תל אביב ומכבי חיפה, כל קבוצה שתקבל אותנו בטרנר אחרי פגרה היא בסכנת פירוק.
לקבל אותנו כשלשחקן כמו נואקמה היה כמעט שבועיים של מנוחה (במקרה שלו אפילו יותר), כשכמעט כל השחקנים רעננים, זה להוסיף לפערי האיכות והאיצטדיון הביתי גם רעננות ושם זה כבר דרך מהירה לפירוק.
2. רן רובין היה חסר היום, מוזר שראדי הועדף על פניו (:
לקבל אותנו כשלשחקן כמו נואקמה היה כמעט שבועיים של מנוחה (במקרה שלו אפילו יותר), כשכמעט כל השחקנים רעננים, זה להוסיף לפערי האיכות והאיצטדיון הביתי גם רעננות ושם זה כבר דרך מהירה לפירוק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
די, תן לו קצת קרטידSir Alex Ferguson כתב: 2. רן רובין היה חסר היום, מוזר שראדי הועדף על פניו (:
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עכשיו גם אתה?Sir Alex Ferguson כתב:1. כתבתי לפני המשחק מול מכבי פתח תקווה ואני כותב שוב, למעט מכבי תל אביב ומכבי חיפה, כל קבוצה שתקבל אותנו בטרנר אחרי פגרה היא בסכנת פירוק.
ראדי הוא קשר 50-50 רן רובין אחורי.
ואני כתבתי שחלק מרוטציה מול אשקלון הוא היה צריך לשחק.
ויש לי דיסגרפיה נועם אני מתבלבל בין אותיות והמילה קרדיט לפעמים הופכת אצלי לקרטיד!
תמצאו כבר חיים.
לא יאמן...
ועוד אומרים שאני ליצן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לליצנים יש הומור עצמידר אדום בנשמה כתב:עכשיו גם אתה?
ראדי הוא קשר 50-50 רן רובין אחורי.
ואני כתבתי שחלק מרוטציה מול אשקלון הוא היה צריך לשחק.
ויש לי דיסגרפיה נועם אני מתבלבל בין אותיות והמילה קרדיט לפעמים הופכת אצלי לקרטיד!
תמצאו כבר חיים.
לא יאמן...
ועוד אומרים שאני ליצן...
- דר אדום בנשמה
מה אתה רוצה ממני לעזאזל?Noam98 כתב: לליצנים יש הומור עצמי
ויש לי הומור אבל אני ממש לא אוהב שצוחקים עליי.
זה מגעיל.
במקום לדון על המשחק הנהדר שהיה אתמול אתם ממשיכים לדבר על הטעויות כתיב שלי ועל רן רובין.
חאלס!
משחק מעולה של כל הקבוצה. ויטור בגול הראשון זה פשוט וואו!!
עוד נקודה ששווה לציין- גדיר כל משחק שווה גול, נכנס לרוטציה מאוד חזק. מפתיע בהתחשב בעובדה שחצי שנה הוא לא שיחק
עוד נקודה ששווה לציין- גדיר כל משחק שווה גול, נכנס לרוטציה מאוד חזק. מפתיע בהתחשב בעובדה שחצי שנה הוא לא שיחק
- דר אדום בנשמה
ובהתחשב בעובדה שלפניי שהוא נפצע הוא לא ממש הצליח מי יודע כמה אחריי שהוא חזר מבלגיה.dor69 כתב:משחק מעולה של כל הקבוצה. ויטור בגול הראשון זה פשוט וואו!!
בהחלט מפתיע.
שימשיך ככה ושברדה ומליקסון יחזרו אני לא אקנא בברק בכר.
נדהם כל פעם מחדש שזאת הפועל באר שבע. המצטיין היום זה ראדי שהיה פשוט בכל מקום, אבל בכללי משחק מעולה של כולם.
ונסיים כמובן בנתון של אורי קופר
ב-13 העונות הקודמות הפועל באר-שבע כבשה חמישה שערים ומעלה רק בשלושה משחקים בליגת העל.
ב-35 הימים האחרונים היא הבקיעה עוד 3 חמישיות.
ב-13 העונות הקודמות הפועל באר-שבע כבשה חמישה שערים ומעלה רק בשלושה משחקים בליגת העל.
4 נקודות שלי:
1. טכניקת ההגבהה של קורהוט, פשוט וואו. אני נותן לדוידזאדה 100 פעם באימון והוא לא מוציא כדור לרחבה כמו שמיהאי הוציא במחצית הראשונה, "רק לגעת". גם הגול הוא פועל ישיר של אינטיליגנצית משחק גבוהה שלו. בזמן שיש בלאגן ברחבה, הוא מרים את הראש ומסיט כדור שמאלה
2. דודו גורש. לוקח גול בטוח בצד אחד של המגרש ובמקום 3:2, 4:1. אבל בעיקר משחק רגל נהדר וים של ביטחון
3. דווקא ההחמצה של גאדיר מצאה חן בעיניי. ברור שהוא היה צריך להבקיע, אבל תנועה פנטסטית תול הבנה שהוא השחקן הכי מהיר על המגרש ואין לו סיבה להכנס לנבדל, הרשימו אותי. הוא עשה עיקוף נהדר וקיבל כדור ענק מבוזגלו. ואוו, איזה נכס.
4. ובהמשך לנכס, פעם העלנו מהספסל את גורדנה ושלומי נו נרוויס, קיבלנו 20% יכולת ו-80% פרצופים ודאווין. היום עולים שלושה רוצחים, יחי ההבדל
1. טכניקת ההגבהה של קורהוט, פשוט וואו. אני נותן לדוידזאדה 100 פעם באימון והוא לא מוציא כדור לרחבה כמו שמיהאי הוציא במחצית הראשונה, "רק לגעת". גם הגול הוא פועל ישיר של אינטיליגנצית משחק גבוהה שלו. בזמן שיש בלאגן ברחבה, הוא מרים את הראש ומסיט כדור שמאלה
2. דודו גורש. לוקח גול בטוח בצד אחד של המגרש ובמקום 3:2, 4:1. אבל בעיקר משחק רגל נהדר וים של ביטחון
3. דווקא ההחמצה של גאדיר מצאה חן בעיניי. ברור שהוא היה צריך להבקיע, אבל תנועה פנטסטית תול הבנה שהוא השחקן הכי מהיר על המגרש ואין לו סיבה להכנס לנבדל, הרשימו אותי. הוא עשה עיקוף נהדר וקיבל כדור ענק מבוזגלו. ואוו, איזה נכס.
4. ובהמשך לנכס, פעם העלנו מהספסל את גורדנה ושלומי נו נרוויס, קיבלנו 20% יכולת ו-80% פרצופים ודאווין. היום עולים שלושה רוצחים, יחי ההבדל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כשחלק לא מבוטל מ-35 ימים אלו היו פגרה.blueman כתב:נדהם כל פעם מחדש שזאת הפועל באר שבע. המצטיין היום זה ראדי שהיה פשוט בכל מקום, אבל בכללי משחק מעולה של כולם.
כאשר מליקסון, ברדה ובראון לא כשירים.Totti כתב:4 נקודות שלי:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
השער של טוני דומה בצורה מדהימה לגול שכבש נגדנו במדי רעננה.
אגב טוני, כבר דיברנו על זה מאות פעמים וכובעים נאכלו כמו לחמניות טריות, אבל אולי בכל זאת שוב?
רוצה להזכיר משפט שנאמר כאן על ידי גדולי החכמים "טוני שחקן טוב, לא בטוח שהוא משהו שאנחנו צריכים, הוא לא מספק מספרים"
ממממ ספרו לי עוד על המספרים
אגב טוני, כבר דיברנו על זה מאות פעמים וכובעים נאכלו כמו לחמניות טריות, אבל אולי בכל זאת שוב?
רוצה להזכיר משפט שנאמר כאן על ידי גדולי החכמים "טוני שחקן טוב, לא בטוח שהוא משהו שאנחנו צריכים, הוא לא מספק מספרים"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שי, לא רק אני(ועוד כמה) הטילו ספק ביכולות של טוני. גם בכר בעצמו לא החזיק ממנו בהתחלה.Totti כתב:השער של טוני דומה בצורה מדהימה לגול שכבש נגדנו במדי רעננה.
אם שהר ובוזי לא נפצעים בתחילת העונה הקודמת, לא בטוח שהוא היה נשאר עד היום, וכנראה(בטוח) שגם לא היינו זוכים באליפות בלעדיו.
הזר הגדול ביותר ששיחק אי פעם בב"ש. קל.
כמה גולים ובישולים יש לטוני בליגה?
6 גולים, 5 בישוליםגיא חניה כתב:כמה גולים ובישולים יש לטוני בליגה?
אבל הכל בפוקס