ניצתרך תיקו עם שערים בסטון כדי לעלות,אלה אם אנחנו סוגרים הפרש שערים של 4 וגם תיקו 0-0 יספיק לנו בסטון לעלותNoam98 כתב: גם אם קרה וננצח את אינטר וסוטון תפסיד(לא יקרה צאו מהסרט), לא נעלה למקום השני
הפועל ב"ש- אינטר, מחזור 5, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- אינטר, מחזור 5, חמישי, 20:00, טרנר
אה זה הולך קודם לפי מאזן פנימי?hb7 כתב: ניצתרך תיקו עם שערים בסטון כדי לעלות,אלה אם אנחנו סוגרים הפרש שערים של 4 וגם תיקו 0-0 יספיק לנו בסטון לעלות
לא שזה משנה תסיכויים שלנו מי יודע מה אבל בכל זאת.
כן ,הבעיה שאנחנו צריכים לנצח 3-0 ואז יהיה מאזן אותו דבר,הפרש שערים אותו דבר,גולים זכות חובה אותו דבר , מספר ניצחונות ותיקו אותו דבר,ונישארים שתי אופציות שאני לא בטוח מה מהם יקבע דירוג יותר גבוהה או הגרלהNoam98 כתב: אה זה הולך קודם לפי מאזן פנימי?
לא שזה משנה תסיכויים שלנו מי יודע מה אבל בכל זאת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצטער, להעלות את חיימוב רק בשביל החוויה שווה מבחינתי לרעיון להעלות את רובין בהרכב מול הפועל חיפה כי היא במילא קבוצה חלשה.Totti כתב:אהלן אהלן, אינטר באה העירה.
אתם שומעים? אינטר באה העירה.
אתם קולטים? אינטר, אינטר מילאנו באה העירה.
אז נכון שהעונה האירופית די הסתיימה וצריך לקרות משהו יוצא דופן כדי שהמשפט הזה יחשב כשגוי, אבל אינטר מילאנו באה העירה וזו סיבה מצויינת לתת עוד שואו ענק שיצרוב את הקבוצה והעונה הזו לנצח, בתודעה הלאומית והמקומית.
ההרכב שלי:
חיימוב(כי מגיע לו לחוות)
ביטון
קורהוט
צדק
ויטור
טאהא
אוגו
ראדי
בוזגלו
טוני
שהר
יאללה הפועל!
אנחנו עדין יכולים לעלות, אנחנו עדין צריכים את נקודות הדירוג, אנחנו עדין מקבלים לא מעט כסף על כל נקודה שאנחנו צוברים בליגה האירופאית, אנחנו עדין עולים לשחק במפגש סופר יוקרתי מול אינטר, אין כאן מקום להעלות שחקנים בשביל החוויה ומשיקולים לא מקצועיים.
לדעתי ההרכב שלנו יישאר אותו הדבר, מלבד אוחנה שבגלל הרישום המאוחר לא יכול לשחק ובמקומו יכנס הובאן.
יכלת לעצור בזה שנצטרך לנצח את אינטר 3:0hb7 כתב: כן ,הבעיה שאנחנו צריכים לנצח 3-0 ואז יהיה מאזן אותו דבר,הפרש שערים אותו דבר,גולים זכות חובה אותו דבר , מספר ניצחונות ותיקו אותו דבר,ונישארים שתי אופציות שאני לא בטוח מה מהם יקבע דירוג יותר גבוהה או הגרלה
אנחנו משפילים את אינטר בחמישי ורומסים את סאוטהמפטון בחוץ
תבדקו אותי
תבדקו אותי
אז תמחק את "החוויה", שוער לגיטימי ויותר.Sir Alex Ferguson כתב: מצטער, להעלות את חיימוב רק בשביל החוויה שווה מבחינתי לרעיון להעלות את רובין בהרכב מול הפועל חיפה כי היא במילא קבוצה חלשה.
אנחנו עדין יכולים לעלות, אנחנו עדין צריכים את נקודות הדירוג, אנחנו עדין מקבלים לא מעט כסף על כל נקודה שאנחנו צוברים בליגה האירופאית, אנחנו עדין עולים לשחק במפגש סופר יוקרתי מול אינטר, אין כאן מקום להעלות שחקנים בשביל החוויה ומשיקולים לא מקצועיים.
לדעתי ההרכב שלנו יישאר אותו הדבר, מלבד אוחנה שבגלל הרישום המאוחר לא יכול לשחק ובמקומו יכנס הובאן.
בכל מקרה, מזל טוב ידידי הנכבד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מספרים, דבר במספריםns75 כתב:אנחנו משפילים את אינטר בחמישי ורומסים את סאוטהמפטון בחוץ
תבדקו אותי
לזה חיכיתי. ברוך שובךns75 כתב:אנחנו משפילים את אינטר בחמישי ורומסים את סאוטהמפטון בחוץ
תבדקו אותי
אינטר משחקת היום עם המאמן החדש?
- The red one
כןשמעון א כתב:אינטר משחקת היום עם המאמן החדש?
באמת?שמעון א כתב:אינטר משחקת היום עם המאמן החדש?
לא חיכו שגאנה תפטר את אברם?
לפחות שיהיה מועמד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
ביום חמישי אני חוגג יום הולדת.
מנצחים את אינטר, אין סרט אחר.
מנצחים את אינטר, אין סרט אחר.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- ForeverRed
הוא רוצה רק אנגליה.Totti כתב: באמת?
לא חיכו שגאנה תפטר את אברם?
לפחות שיהיה מועמד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תודה רבה.Totti כתב: אז תמחק את "החוויה", שוער לגיטימי ויותר.
בכל מקרה, מזל טוב ידידי הנכבד.
יש מצב שהמשחק האחרון בחוץ באנגליה יהיה לפרוטוקול בלבד, אולי שם ברק יחשוב על רוטציה מסוימת גם בעמדת השוער, ויש גם את גומלין גביע הטוטו בקרוב כששם חיימוב יפתח באופן ודאי לדעתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!