הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר

שליחה על ידי hb7 »

Totti כתב: המחיר במערבי לא קבוע
קבוע,כנראה זה במזרחי

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

רצו לתפוס אנשים שנכנסים עם מנוי לא מתאים.
לדוגמא:מבוגר שנכנס עם מנוי ילד/סטודנט

ביקשו ת.ז./ חוגר/ תעודת סטודנט מכל אחד שעבר בקרוסלה עם מנוי לא מבוגר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: נחלק את זה לשלושה חלקים:

1. אוהדי הפועל באר שבע
2. מכשור אלקטרוני
3. משטרה

מכאן תסיק מה שתרצה
אין לי כוח לפרט את כל מה שעברתי אתמול בכניסה.
רק אומר שלא נתקלתי מימיי בכמות כזאת של אטימות וטמטום עקב תקלה בקרוסלה.
המאבטחים שם הם חבורה של דפרים שלא הייתי מעסיק בתור מטטאי רחובות.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שמעון א כתב:רצו לתפוס אנשים שנכנסים עם מנוי לא מתאים.
לדוגמא:מבוגר שנכנס עם מנוי ילד/סטודנט

ביקשו ת.ז./ חוגר/ תעודת סטודנט מכל אחד שעבר בקרוסלה עם מנוי לא מבוגר.
מצוין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חייב להרחיב על נושא השיפוט, כי לפעמים במשחקים כל כך חד צדדים זה יכול להתפספס.
אם השיפוט היה במשחק צמוד יותר, הוא יכול היה לעלות לנו במשחק, והוא לטעמי גם זה שהשאיר את הפועל חיפה קרובה אלינו במחצית הראשונה.
בהתקפה שבה הפועל חיפה כבשו בבעיטה החופשית, היו שתי נגיעות יד של שחקני הפועל חיפה בתחילת המהלך, לפני נגיעת היד של ויטור שהובילה לבעיטה החופשית של הפועל חיפה.
בשער של לוסיו, הקוון שהיה קרוב למגן השמאלי של הפועל חיפה נשאר עם הדגל למטה והתחיל כבר לרוץ לכיוון החצי כשחכמון החליט על דעת עצמו לפסול את השער, כשהוא מעדיף את העמדה שלו כשהוא על ה - 16 ולא בקו אחד עם שחקני ההגנה, על פני העמדה של הקוון שעמד בקו אחד עם קו ההגנה וראה שלא היה נבדל.
שופט שמחליט לבטל החלטה של קוון (גם לא להרים את הדגל זאת החלטה) צריך להיות בטוח בעצמו ובהחלטה שלו וגם להיות בטוח שהוא בעמדה מספיק טובה כדי לבטל החלטה של עוזר שלו, שופט שמבטל ביהירות שער צריך לקבל על כך ביקורת מהאיגוד, גם אם המשחק היה חד צדדי כמו אתמול, שכן בפעם הבאה זה יכול לקרות במשחק צמוד ולהכריע את המשחק -

תמונה

נ.ב
הבנתי שאתמול רק ביציע המזרחי נתפסו 70 מנויים של "ילדים" כשמבוגרים מנסים להיכנס איתם. המנויים הוחרמו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

בושה של שופט. לצערי לחץ מהקהל לא עובד עם האידיוט הזה כי הוא נטו בא לגנוב את ההצגה. כל משחק אותו חרא. גם בעונה שעברה הוא מירר לנו את החיים נגד הפועל חיפה בטרנר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לאלי חכמון יש מטרה אחת. שתדברו עליו בסוף המשחק. גם אם מסי ונאיימר ישחקו על הדשא, הכוכב הגדול ביותר יהיה השלוך מאשדוד
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 20 נובמבר 2016, 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:חייב להרחיב על נושא השיפוט, כי לפעמים במשחקים כל כך חד צדדים זה יכול להתפספס.
אם השיפוט היה במשחק צמוד יותר, הוא יכול היה לעלות לנו במשחק, והוא לטעמי גם זה שהשאיר את הפועל חיפה קרובה אלינו במחצית הראשונה.
בהתקפה שבה הפועל חיפה כבשו בבעיטה החופשית, היו שתי נגיעות יד של שחקני הפועל חיפה בתחילת המהלך, לפני נגיעת היד של ויטור שהובילה לבעיטה החופשית של הפועל חיפה.
בשער של לוסיו, הקוון שהיה קרוב למגן השמאלי של הפועל חיפה נשאר עם הדגל למטה והתחיל כבר לרוץ לכיוון החצי כשחכמון החליט על דעת עצמו לפסול את השער, כשהוא מעדיף את העמדה שלו כשהוא על ה - 16 ולא בקו אחד עם שחקני ההגנה, על פני העמדה של הקוון שעמד בקו אחד עם קו ההגנה וראה שלא היה נבדל.
שופט שמחליט לבטל החלטה של קוון (גם לא להרים את הדגל זאת החלטה) צריך להיות בטוח בעצמו ובהחלטה שלו וגם להיות בטוח שהוא בעמדה מספיק טובה כדי לבטל החלטה של עוזר שלו, שופט שמבטל ביהירות שער צריך לקבל על כך ביקורת מהאיגוד, גם אם המשחק היה חד צדדי כמו אתמול, שכן בפעם הבאה זה יכול לקרות במשחק צמוד ולהכריע את המשחק -

תמונה

נ.ב
הבנתי שאתמול רק ביציע המזרחי נתפסו 70 מנויים של "ילדים" כשמבוגרים מנסים להיכנס איתם. המנויים הוחרמו.
שאלת תם - נניח ואחיין שלי מחליט לא להגיע למשחק שעתיים לפני שריקת הפתיחה, ואני מעוניין להביא את אבא שלי במקומו עם מנוי הילד שלו.
מה בדיוק אני אמור לעשות?
עדיף שהכיסא ישאר ריק?

בקבוצה שוכחים שהאיצטדיון בתפוסה מלאה, עם מקומות שמורים. הקופות אפילו לא נפתחות לפני המשחק.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

Sir Alex Ferguson כתב:חייב להרחיב על נושא השיפוט, כי לפעמים במשחקים כל כך חד צדדים זה יכול להתפספס.

תמונה

נ.ב
שריקת הנבדל הזו הייתה פשוט רגע הזוי.
זה בסדר לבטל החלטות של קוון/שופט רחבה, מן הסתם. אבל נבדל? קוון רץ כל המשחק כדי לעמוד בקו ההגנה. הוא עובד בלראות נבדלים. איך שופט ראשי יכול לראות נבדל שקוון לא ראה? ואני לא אומרת שקוונים לא עושים טעויות, ברור שעושים, רק שלשופט ראשי אין שום דרך לתקן את הטעויות הללו (רק לטלוויזיה, וגם זה לא תמיד).
אני באמת לא זוכרת מקרה של שופט ראשי משנה החלטת נבדל של קוון (בטח לא ככה. אולי כשברור שהקוון סימן על נבדל פסיבי, או שהשחקן שמסר לא היה מהקבוצה המתקיפה).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לגבי הבעיות בכניסה- הן התחלקו ל2:

1. אנשים שניסו לרמות ונכנסו עם כרטיסי סטונדט/חייל/ילד כאשר הם לא בקטגוריה המתאימה ועל כן זה מבורך.
2. אנשים תמימים שפשוט לא עבד להם המנוי ונשלחו למסכת יותר מדיי ארוכה של בלבולי מוח ובירקורטיה והבנתי שגם לחלקם החרימו המנויים שזאת בושה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ForeverRed כתב: שאלת תם - נניח ואחיין שלי מחליט לא להגיע למשחק שעתיים לפני שריקת הפתיחה, ואני מעוניין להביא את אבא שלי במקומו עם מנוי הילד שלו.
מה בדיוק אני אמור לעשות?
עדיף שהכיסא ישאר ריק?

בקבוצה שוכחים שהאיצטדיון בתפוסה מלאה, עם מקומות שמורים. הקופות אפילו לא נפתחות לפני המשחק.
אם אתה מאפשר את זה אתה גם מאפשר לכל האצטדיון לקנות מנויי ילד ולהיכנס למרות שהם מבוגרים, הרי לכולנו יש אחיינים שלא יכלו לבוא

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Noam98 כתב: אם אתה מאפשר את זה אתה גם מאפשר לכל האצטדיון לקנות מנויי ילד ולהיכנס למרות שהם מבוגרים, הרי לכולנו יש אחיינים שלא יכלו לבוא
אין בעיה, אז שיפתחו קופה ויאפשרו לשדרג לפני המשחק.

שתבין, את הביקורת הזאת מעביר אוהד שוויתר על מנויי סטודנט והעדיף לקנות מבוגר כדי להחזיר לאלונה.
אין פה שום שיקול כלכלי.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ForeverRed כתב: אין בעיה, אז שיפתחו קופה ויאפשרו לשדרג לפני המשחק.

שתבין, את הביקורת הזאת מעביר אוהד שוויתר על מנויי סטודנט והעדיף לקנות מבוגר כדי להחזיר לאלונה.
אין פה שום שיקול כלכלי.
אין לי טענה ספציפית אליך, סהכ מנהלים דיון והצגתי טיעון.
רעיון טוב תאורטית אבל זה לא כזה פשוט ליישם לדעתי. אני לא מבין בזה אולי אני טועה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לבוא בטענות נגד חכמון זה יפה.
אבל נגיעת היד של ויטור , שממנה הובקע השער שלהם , זה כרטיס אדום. הוא עצר מצב ודאי מול שוער.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yakar כתב:לבוא בטענות נגד חכמון זה יפה.
אבל נגיעת היד של ויטור , שממנה הובקע השער שלהם , זה כרטיס אדום. הוא עצר מצב ודאי מול שוער.
ולמה שתתייחס לזה שההתקפה הזאת של חיפה באה כתוצאה מנגיעת יד ברורה של שחקן חיפאי?מתחסד בשקל.
לחכמון יש מזל שלא היה משחק צמוד.

שלח תגובה