דווקא אני לא מתבאס על הניצחון שלהם.. טוב אולי קצת כי זה בא בתוספת הזמן, בכל מקרה נראה לי שקצת עפו עלינו בתקשורת וכבר דיברו על אליפות בדו ספרתי. הניצחון הזה של מכבי ישמור אותנו דרוכים ולא שאננים.
כלום לא סגור.
אני יודע דבר אחד.
אילו הייתי אוהד מכבי היום הייתי אדם מאוד מאוד מאוד מתוסכל מהעובדה שעם התקציב הגבוה בליגה ביי פאר נראים כמו שנראים,נמצאים מרחק 5 נק' מהמוליכה שהסגל שלה בחצי תקציב טוב משלי.
ושימשיכו לספר לי שגורדי אלוהים.
Totti כתב:
אתא האמת? היה בי מי מקום מזוכיסטי שרצה שינצחו. לא בא לי טוב הפסטיבל חיפה הזה...
כמו שזה נראה כרגע, כשהם שבויים בקונספציה של ההולנדי וחסרי בית לפחות לשלוש שנים, בהחלט מעדיף אותם חזקים מאשר את חיפה. חיפה, כמועדון, זה פוטנציאל שיכול להיות מפלצתי (כמו שראינו בעבר, ובטח היום עם האיצטדיון החדש) ברגע שיגיע תוצאות טובות והדבק ייכנס לפעולה.
Totti כתב:
האמת? היה בי מי מקום מזוכיסטי שרצה שינצחו. לא בא לי טוב הפסטיבל חיפה הזה...
חיפה מאוד מזכירים לי אותנו בעונה השנייה של אלישע.
הרכב טוב שמוציא מעצמו את המקסימום.
אבל בשורה התחתונה סגל לא מספיק עמוק.
הם ימשיכו להיות ליד בתקופה הקרובה,לדעתי עד אמצע סוף סיבוב שני,לפני הפלייאוף ובמהלכו הם ייפלו מהרגליים.
אדום זקן כתב:
חיפה מאוד מזכירים לי אותנו בעונה השנייה של אלישע.
הרכב טוב שמוציא מעצמו את המקסימום.
אבל בשורה התחתונה סגל לא מספיק עמוק.
הם ימשיכו להיות ליד בתקופה הקרובה,לדעתי עד אמצע סוף סיבוב שני,לפני הפלייאוף ובמהלכו הם ייפלו מהרגליים.
יש שם קצת יותר איכות, אפילו הרבה יותר איכות. אבל הכיוון ברור.
בכל מקרה, התרגלתי למאבק מול מכבי, לא בא לי טוב חיפה בכלל
Totti כתב:
יש שם קצת יותר איכות, אפילו הרבה יותר איכות. אבל הכיוון ברור.
בכל מקרה, התרגלתי למאבק מול מכבי, לא בא לי טוב חיפה בכלל
העונה הם לא פקטור.
מה שכן דרך החשיבה שלהם השתנתה והם אם לא העונה בשנים הבאות בהחלט ידברו וידברו חזק,נבנה שם בסיס טוב עם צוות מקצועי איכותי,מה שלא היה להם בשנים האחרונות.
לא נראה לי שמכבי חיפה תחזור כלכך מהר. הם ימשיכו להיות גרועים במשחקי החוץ, אם כבר קבוצה שמזכירה את אלישע היא חיפה של מילנסטיין. מנצחים פה ושם, אבל אין כלכך הרבה דברים מאחורי זה.
את מכבי כבר ראינו מפציצים העונה, ואף אחד לא יופתע אם הם יחזרו לכושר רצחני, סה"כ הם אוהבים לשחק בקצב גבוהה, נקווה שלא יתחבר להם שוב.