לא יודע, בכל מקרה אסור לשחרר את ביטון בינואר ככה שאין לנו על מה לדבר, אם אלונה תשחרר אותו בינואר זאת תהיה אבידה ענקית לעונה הזאת.dor69 כתב: כרגע לוסיו לצערי
בן ביטון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בן ביטון
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בן ביטון הגיע כשחקן מחליף ופרץ להרכב אחרי ששנים לא היה לנו מגן ימני נורמלי כך שירידה ברמה לא הייתה שם. קח בחשבון שההתקדמות שלו נעשתה ביחד עם הקבוצה.דר אדום בנשמה כתב: גם בן ביטון התחיל ככה והיום הוא המגן הישראלי הטוב בארץ ככה שלא הייתי מזלזל ביכולת למידה של שחקן במיוחד עם הצוות המקצועי שלנו.
מצד שני בן ביטון תהיה אבידה ענקית.
בחיי שהייתי מת שיגדילו את מספר הזרים ל8 שכולם יכולים לשחק ואז היה לנו פחות כאב ראש :\
לטעמי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן כמו אלו בעמדה כל כך קריטית.
אם זה יקרה בסיום העונה נצטרך לבחון מחדש את המצב ובהתאם למצב הפיזי של אוגו והובאן.דר אדום בנשמה כתב: לא יודע, בכל מקרה אסור לשחרר את ביטון בינואר ככה שאין לנו על מה לדבר, אם אלונה תשחרר אותו בינואר זאת תהיה אבידה ענקית לעונה הזאת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתה שמעת אותי אומר שהייתה לנו ירידה ברמה?dor69 כתב: בן ביטון הגיע כשחקן מחליף ופרץ להרכב אחרי ששנים לא היה לנו מגן ימני נורמלי כך שירידה ברמה לא הייתה שם. קח בחשבון שההתקדמות שלו נעשתה ביחד עם הקבוצה.
לטעמי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שחקן כמו אלו בעמדה כל כך קריטית.
אבל מה לעשות שאין מקום לכל כך הרבה זרים מה גם שרק 5 יכולים לשחק ועמדת המגן הימני היא קריטית כמו המגן השמאלי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מסכים שהעמדה קריטית ועדיין מוכן לעשות בה ניסויים? אתה סותר את עצמך.דר אדום בנשמה כתב: אתה שמעת אותי אומר שהייתה לנו ירידה ברמה?
אבל מה לעשות שאין מקום לכל כך הרבה זרים מה גם שרק 5 יכולים לשחק ועמדת המגן הימני היא קריטית כמו המגן השמאלי.
בגלל שכמו שאתה אומר אין לנו מקום ליותר משישה זרים אז ניאלץ לוותר על אחד אחר וכרגע בהתחשב ברוטציה שיש בכל עמדה לוסיו הוא ״החולייה החלשה״ רק מכיוון שנכון לרגע זה הוא לא מתעלה מעל לשחקני הסגל הישראלי שיש לנו בעמדת החלוץ
- ForeverRed
עכשיו אתם מבינים למה צריך ישראלים מובילים דוגמת דמארי?
הזר השישי צריך להיות שחקן התקפה כי זאת העמדה היחידה שיש לנו ישראלים ברמה ,שלושה שחקנים זרים בהגנה זה לא חכם במיוחד כאשר יש לנו את אוגו ונוואקמה שהם באנקר זאת אומרת הובן לא ישחק במשחקי עונה,אנחנו צריכים ישראלי מוביל לקישור ולא חלוץ שלא שיחק שנתיים ועוד בחצי מיליון דולר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
סופר מסכים איתך.אריק כתב:קצת דומה למקרה ראדי בעניין האנדרייטד, עדיין יש אוהדים שמזלזלים בו כל משחק.
שחקן אדיר שעשה את ההתקדמות הכי גדולה בקבוצה והייתי מחתים אותו פה ל-5 שנים.
המצטיין שלי מתחילת העונה.
אם הוא נחוש לצאת לאירופה על פני חוזה משודרג, אז:
א. כל הכבוד לו.
ב. משחרר בקיץ.
חשוב להראות לדור העתיד שאם תבוא, תשקיע ותתפתח, הדלת תהיה פתוחה ולא יעצרו בעדך כמו במכבי.
לי זה מרגיש שכבר פחות מתלהבים ללכת לשם ובצדק מוחלט.
ההתקדמות שעשה היא פשוט מטאורית. אין מה להוסיף.
א. כל הכבוד לו.
ב. משחרר בקיץ.
חשוב להראות לדור העתיד שאם תבוא, תשקיע ותתפתח, הדלת תהיה פתוחה ולא יעצרו בעדך כמו במכבי.
לי זה מרגיש שכבר פחות מתלהבים ללכת לשם ובצדק מוחלט.
ההתקדמות שעשה היא פשוט מטאורית. אין מה להוסיף.
המגן הימני הכי טוב בליגה מכיר את הקבוצה כמו את כף ידו בורג חשוב בהתקפה ובהגנה
כל שחקן אחר גם עם פוטנציאל ייקח לו זמן להתאקלם .
אין ישראלי שיכול להיכנס לנעליים שלו.
אלונה צריכה להבהיר שעם כל הכבוד לרצון שלו להתקדם שלפחות יסיים את העונה ובשנה הבאה ישוחרר בכבוד לאן שהוא רוצה.
אסור לשכוח שמי שנתן לו את הבמה (אחרי שהגיע מנצרת עילית) זו הפועל באר שבע ולפעמים צריך לתת בתמורה גם משהו שהוא (קצת) פחות טוב בשבילך
כל שחקן אחר גם עם פוטנציאל ייקח לו זמן להתאקלם .
אין ישראלי שיכול להיכנס לנעליים שלו.
אלונה צריכה להבהיר שעם כל הכבוד לרצון שלו להתקדם שלפחות יסיים את העונה ובשנה הבאה ישוחרר בכבוד לאן שהוא רוצה.
אסור לשכוח שמי שנתן לו את הבמה (אחרי שהגיע מנצרת עילית) זו הפועל באר שבע ולפעמים צריך לתת בתמורה גם משהו שהוא (קצת) פחות טוב בשבילך
- ForeverRed
אני לא מצליח להבין את הדחף הזה של השחקנים שלנו לצאת להגשים את החלום ה"אירופי".
תגידו ספרד, תגידו אנגליה, אפילו צרפת. אבל בלגיה? זה לא שונה בהרבה מלשחק בקבוצת על בישראל.
אתם מדמיינים את טב"ז יוצא לשחק בגנק? או את טיבי בסטנדרד ליאג'?
הגיע הזמן שהשחקנים שלנו יתאימו את עצמם לרמת הקבוצה גם בחשיבה ויתחילו להעריך את המקום שהם נמצאים בו.
תגידו ספרד, תגידו אנגליה, אפילו צרפת. אבל בלגיה? זה לא שונה בהרבה מלשחק בקבוצת על בישראל.
אתם מדמיינים את טב"ז יוצא לשחק בגנק? או את טיבי בסטנדרד ליאג'?
הגיע הזמן שהשחקנים שלנו יתאימו את עצמם לרמת הקבוצה גם בחשיבה ויתחילו להעריך את המקום שהם נמצאים בו.
- The red one
טיבי היה בפאקינג שרלואה!
והם רוצים כי -
לרוב זה יותר כסף
רמת החיים טובה יותר
ובעיקר - ליגה פופולארית בהרבה שממנה ניתן להתקדם
והם רוצים כי -
לרוב זה יותר כסף
רמת החיים טובה יותר
רמת החיים ליהודים בבלגיה ממש לא טובה יותר.The red one כתב:טיבי היה בפאקינג שרלואה!
והם רוצים כי -
לרוב זה יותר כסף
רמת החיים טובה יותר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אני לא חושב שהם חיים כ"יהודים מן המניין", כלומר, דואגים להם להרבה מהדברים. לא ברמה של זהבי בסין, אבל דואגים. הם לא פשוט נוחתים בבלגיה ומתחילים הכל מ0.Totti כתב: רמת החיים ליהודים בבלגיה ממש לא טובה יותר.
אני בטוח שאם החיים בבלגיה לא היו טובים ליהודים וישראלים, מתישהו הנהירה הזאת לשם הייתה מפסיקה, ושחקנים היו אומרים לדודו דהאן שלמרות הכסף והכל, בלתי נסבל לחיות שם ולכן הם מסרבים. זה לא קורה.
אם משחררים שחקן הרכב בינואר זה לא פחות מבושה, לקבוצה ולשחקן.
נחמדות מוגזמת, עוד מהדהדת לי העזיבה של מליקסון בינואר.
נחמדות מוגזמת, עוד מהדהדת לי העזיבה של מליקסון בינואר.