לא, החוויה של מילאנו בוודאות לא תשוחזר אלא אם כן נעשה את הבלתי ייאומן ונצליח לעלות שם.
בעיקרון - חווית כדורגל אמיתית צפוייה להיות בטיול הזה לאנגליה. אצטדיון נהדר, אוהדים טובים (של סאות'המפטון), לונדון בכריסמס (אם אני לא טועה), אפשר גם בכיף לתפוס משחק נוסף בלונדון בסופ"ש.
The red one כתב:לא, החוויה של מילאנו בוודאות לא תשוחזר אלא אם כן נעשה את הבלתי ייאומן ונצליח לעלות שם.
בעיקרון - חווית כדורגל אמיתית צפוייה להיות בטיול הזה לאנגליה. אצטדיון נהדר, אוהדים טובים (של סאות'המפטון), לונדון בכריסמס (אם אני לא טועה), אפשר גם בכיף לתפוס משחק נוסף בלונדון בסופ"ש.
The red one כתב:לא, החוויה של מילאנו בוודאות לא תשוחזר אלא אם כן נעשה את הבלתי ייאומן ונצליח לעלות שם.
יהיו בכלל אנשים מהארגון במשחק הזה? תהיה תהלוכה או משהו? או שהולך להיות 'יבש' בכל מה שנוגע לחוויה שלפני המשחק...?
אני הייתי בלונדון לפני 4 שנים באזור התאריך של המשחק, כבר הייתה כולה מקושטת לקראת הכריסמס והייתה מדהימה עם השלג הקל שירד שם, לונדון עיר ממש יפה ובמיוחד בזמנים שלפני ובמהלך הכריסמס.
סביר להניח שהמשחק הזה לא ישנה שום דבר אבל אם ננצח את אינטר לכו תדעו מה יהיה, בנוסף ליעד מושלם לכדורגל לראות את באר שבע באיצטדיון של קבוצת פרימיירליג וכנראה טעימה אחרונה לעונה זו מאירופה, נראה לי שעדיין שווה ביקור.
חוץ מזה, נראה לי שהניצחון על אינטר עשה לנו רק רע כי מי בכלל ציפה שנהיה רלוונטיים במאבק על העליה מהבית הזה? כולם הסתכלו על שלב הבתים בתור טיול עם באר שבע לאירופה ואז הניצחון על אינטר פתח את התיאבון, לא ציפיתי שנהיה רלוונטיים בכלל עד המחזור האחרון רק רציתי לטוס עם באר שבע ליעד כדורגל מהשורה הראשונה ולהגיד להם תודה על העונה האירופית הנפלאה ככה ששום תוצאה לא תשנה את ההתרגשות והציפייה לנסוע עם באר שבע למקום כזה.
אם אני לא טועה הארגון כבר הצהיר שיהיה בשלושת משחקי החוץ עוד מהמחזור הראשון, לא יודע איזה אווירה תהיה שם ולא יודע אם יהיו 2500 כמו בפראג אבל בטוח תצא כמות מכובדת.
אהלן חבר'ה. לא מצאתי נושא פתוח על משחק החוץ אבל ראיתי שאתם מתדיינים פה אז כבר מנצל את האשכול הזה. מחפש אוהדים שנוסעים מלונדון בחמישי בצהריים למשחק. באוטו או בהסעה מאורגנת, לא אכפת לי כל-כך. משלם כמובן דלק וכו'. אם גם אתם באותו מצב כמו שלי - סמסו לי (ווטסאפ בלבד, אני בחו"ל) ונארגן לנו הסעה.
אגב - אני נשאר באנגליה גם אחרי המשחק (תופס את לסטר-מנצ'סטר סיטי בשבת ואת יונייטד-טוטנהאם בראשון). זמין לגמרי למצטרפים, ויש לי גם אפשרות להשיג כרטיס VIP למשחק בטראפורד במחיר ממש טוב (עוד כרטיס או שניים בנוסף לאלה שלי). זמין כמובן.
משחק לפרוטוקול אה? מי שיש לו אישור יציאה מהארץ ולא מגיע למשחק הזה כנראה זורם לו קרח בורידים כי אני לא יודע איך אני מעביר את הזמן עד הטיסה.
היום מי שהביא את הניצחון אפילו לפני השחקנים זה הקהל והטירוף שהוא הכניס בהם, אני באמת מאמין שיש לו כוח לעשות את זה לא פחות מהשחקנים עצמם. תבואו לשבור את סאות'המפטון!