תוסיף "הכי גדול עד עתה",למה יש לי הרגשה שזה לא האחרון.blueman כתב:המשחק הכי גדול שראיתי מהקבוצה שנקראת הפועל באר שבע. עדיין בהיי מאתמול.
סיכום :: 3-2 היסטורי בטרנר
Re: סיכום :: 3-2 היסטורי בטרנר
https://shop.hbsfc.co.il/index.php?campaign_id=" onclick="window.open(this.href);return false;South Boy כתב:שאלה חצי קשורה, בכל משחק בית באירופה קניתי צעיף חצי ובגלל שאין בדרומי חנות אני תמיד נותן לחבר מהמזרחי כסף שיקנה לי, הפעם הוא לא הספיק להגיע בזמן וכל הצעיפים נגמרו.
איך אני משיג צעיף חצי מקורי של המשחק אתמול? המועדון יוציא עוד צעיפים למכירה במקרה?
אם אני בוחר איסוף עצמי מחנות האוהדים אני יוכל לאסוף אותו ביום המשחק? או שהחנות לא פתוחה ביום של משחק ליגה?hb7 כתב: https://shop.hbsfc.co.il/index.php?campaign_id=" onclick="window.open(this.href);return false;
בכלל, אם כבר אני אוסף מחנות האוהדים אפשר פשוט לבוא לשם ולקנות ביום המשחק?
לאוהד הפועל באר שבע יש בת דודה זוונה.
לא נשכח ולא נסלח לך לעולם על החתונה המזויינת הזו שבגינה הפסדתי ת'משחק.
טפווו כוסראבק פגניים פרימיטיביים, תתחתנו בבית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: 9סיכום :: 3-2 היסטורי בטרנר
כמה הערות בעקבות ההסטוריה של אתמול:
1. בן "רוטווילר" ביטון הפך בשקט בשקט לתותח. התקדמות מדהימה, ללא רגשי נחיתות גם באירופה. בן, אירופה זה כאן!!
2. תודה לג'ורדי השחצן ששחרר לנו את ראדי. אין ספק שאתה שותף שלנו לאליפות, תמשיך בדרכך!
3. לוסיו שחקן אדיר וגם כשלא משחק קבוע, שומר על מוטיבצייה וכושר. בכל קבוצה אחרת היה כוכב ובהרכב הראשון.
4. כל הכבוד לתגובה האצילית של טהאה. מראה שהקבוצה בריאה!
5. גאדיר עולה! כמה חלוצים שמגרדים את ההרכב היו מבשלים בדקה ה 93 ולא מנסים לכבוש? קנה אותנו בפעולה הזו. נולד מחדש.
6. אלונה, בכר ואסי (ודודו). נהיינו מפלצת כשהיריבים נרדמו. לשמר את העליונות זה אתגר אדיר. לא היה ינואר או קייץ אתגרי מזה. היריבות ילכו ראש בראש על כל ישראלי.
להרגיע אותנו בהחתמה ושדרוג מיידיים. להתחיל עם מאור נאוקמה וביטון
1. בן "רוטווילר" ביטון הפך בשקט בשקט לתותח. התקדמות מדהימה, ללא רגשי נחיתות גם באירופה. בן, אירופה זה כאן!!
2. תודה לג'ורדי השחצן ששחרר לנו את ראדי. אין ספק שאתה שותף שלנו לאליפות, תמשיך בדרכך!
3. לוסיו שחקן אדיר וגם כשלא משחק קבוע, שומר על מוטיבצייה וכושר. בכל קבוצה אחרת היה כוכב ובהרכב הראשון.
4. כל הכבוד לתגובה האצילית של טהאה. מראה שהקבוצה בריאה!
5. גאדיר עולה! כמה חלוצים שמגרדים את ההרכב היו מבשלים בדקה ה 93 ולא מנסים לכבוש? קנה אותנו בפעולה הזו. נולד מחדש.
6. אלונה, בכר ואסי (ודודו). נהיינו מפלצת כשהיריבים נרדמו. לשמר את העליונות זה אתגר אדיר. לא היה ינואר או קייץ אתגרי מזה. היריבות ילכו ראש בראש על כל ישראלי.
להרגיע אותנו בהחתמה ושדרוג מיידיים. להתחיל עם מאור נאוקמה וביטון
- ForeverRed
חחחחחחחחחחחחחחחחחחTotti כתב:לאוהד הפועל באר שבע יש בת דודה זוונה.
- yanivnew91
למישהו יש לינק למשחק המלא?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחח ענק, פאגניים פרימיטיביים חחחחחחחחחחחחחחחחTotti כתב:לאוהד הפועל באר שבע יש בת דודה זוונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוי דוידוביץ'Totti כתב:לאוהד הפועל באר שבע יש בת דודה זוונה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://www.fullmatchesandshows.com/201 ... ull-match/" onclick="window.open(this.href);return false;yanivnew91 כתב:למישהו יש לינק למשחק המלא?
מחולק ל2 מחציות אבל יותר טוב מכלום
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כיף גדול לשמוע את אופיר בן שטרית אומר - "אין לי אוויר, אין לי אוויר.."אביאל כתב: https://www.fullmatchesandshows.com/201 ... ull-match/" onclick="window.open(this.href);return false;
מחולק ל2 מחציות אבל יותר טוב מכלום

- yanivnew91
פתחנו להם את השושנה במחצית השנייה ברמה לא הגיונית בכלל.
לפי אורי קופר בעטנו 17 פעמים לשער במחצית הזאת.
ווואווו אין מילים
לפי אורי קופר בעטנו 17 פעמים לשער במחצית הזאת.
ווואווו אין מילים
https://forzainterforums.com/showthread ... eva-Inter-(24-Nov-16" onclick="window.open(this.href);return false;)
תבלו.
תבלו.
למה זה באנגלית?
תודה.
בעיקר מתעסקים בעצמם ובצרות שלהם.
אהבתי מה שאחד מהם בכל זאת כתב עלינו ובעיקר על ברק בכר:
I'm big israeli football fan and i can say for sure that Barak Bachar, Hapoel coach, is better than most of coachs in Italy including Pioli. This guy is a football genious, today his subs won the game. So of course we should win them, but Hapoel are not bad at all and in Terner, their stadium, they are strong.