וולאק גם אני. שכנעתי את עצמי שגם נקודות דירוג זה חשוב ושלונדון יפה בדצמברbs war כתב:במחצית הייתי בטוח שאני נוסע לגארבג׳ טיים.
איזה אושר.
Southampton :: הקדושים באים
Re: Southampton :: הקדושים באים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם אני. כבר דיברנו על חוויה ולמחוא כפיים לשחקנים על קמפיין ראשון מדהים. לא מאמין שאנחנו נוסעים לשם כשהכל פתוח. הולך להיות קרנבל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

וואה וואה איזה משחק יהיה. כ"כ מקנא במי שטס.
- red and white
- Title: Almog
מישהו מגיע למשחק בהסעות ויודע אם אפשר להירשם רק לחזור בהסעה שלו?
- The red one
לכל המתלבטים - יש עדיין דילים בהרכב עצמית במחירים סבירים לגמריי. למשל טיסה ברביעי חזרה בשישי עם קונקשיינים (מרביתם באיסטנבול) של שעה-שעתיים עולה באיזור ה1,300, רק שבחלק מהדילים יוצא שנוחתים בשדה תעופה X וממריאים בשדה תעופה Y.
מה שכן צריך לקחת בחשבון איך אתם מגיעים לסוטון. הבנתי שכבר מתארגנות לא מעט הסעות מלונדון הלוך-חזור.
לגבי מלונות יש מספק מלונות וזה כבר בהתאם לתקציב..יש מלונות בכמה אלפי שקלים..יש בכמה מאות..יש אכסניות אפילו בעשרות...
אני לצערי אאלץ לוותר על הטיסה אבל אהיה שם בלי נדר בשלב הבא
מה שכן צריך לקחת בחשבון איך אתם מגיעים לסוטון. הבנתי שכבר מתארגנות לא מעט הסעות מלונדון הלוך-חזור.
לגבי מלונות יש מספק מלונות וזה כבר בהתאם לתקציב..יש מלונות בכמה אלפי שקלים..יש בכמה מאות..יש אכסניות אפילו בעשרות...
אני לצערי אאלץ לוותר על הטיסה אבל אהיה שם בלי נדר בשלב הבא

- simply-red
החלה מכירה של כרטיסים באתר של סאותהמפטון, לדוגמה כרטיס ביציע המשפחות עולה 20 פאונד.
אני לא יודי אם המכירה היא לקהל הרחב או רק לבעלי זכות.
גם על הכרטיס ליציע של באר שבע רשום 20 פאונד.simply-red כתב:החלה מכירה של כרטיסים באתר של סאותהמפטון, לדוגמה כרטיס ביציע המשפחות עולה 20 פאונד.
בכל מקרה יש עדיין בשפע הפקות אז מהרו לקנות מי שרוצה לסגור, לגבי הגעה לסוטון מלונדון כשאני סגרתי כרטיס לרכבת לפני חודשיים עלה 15 פאונד לכל כיוון, מדובר בקצת יותר משעה נסיעה ברכבת אז לא צריכה להיות בעיה אפשר להגיע ברכבת או לסגור מונית אם נוסעים קבוצה.
- The red one
הרכבות שם 24/7?
South Boy כתב:
גם על הכרטיס ליציע של באר שבע רשום 20 פאונד.
בכל מקרה יש עדיין בשפע הפקות אז מהרו לקנות מי שרוצה לסגור, לגבי הגעה לסוטון מלונדון כשאני סגרתי כרטיס לרכבת לפני חודשיים עלה 15 פאונד לכל כיוון, מדובר בקצת יותר משעה נסיעה ברכבת אז לא צריכה להיות בעיה אפשר להגיע ברכבת או לסגור מונית אם נוסעים קבוצה.
לא נראה לי.The red one כתב:הרכבות שם 24/7?
אם אני לא טועה הטיוב כן עובד 24\7 (הרכבת התחתית של לונדון), הרכבות שיוצאות מחוץ ללונדון מתחנות ווטרלו ויוסטון אני כמעט בטוח שעובדות עד שעה מסוימת.The red one כתב:הרכבות שם 24/7?
מוזמן לבדוק באתר של virgin trains ולבדוק מה לוח הזמנים, אם אתה שואל על השעות כי אתה רוצה לחזור מסוטון ללונדון ישר אחרי המשחק לא הייתי ממליץ גם אם יש לך אופציה כי אתה תהיה כבול ללוח זמנים במקום למצות את היום הזה, תפוס איזה מלון זול ב-booking או תמצא איזה אכסניה להעביר בה לילה ותצא למחרת ללונדון, אני יושן לילה בסאות'המפטון במלון Ibis אולי תמצא שם איזה דיל טוב יש להם חדרים זולים וגם ליחיד אם אתה צריך.
אני לא מצאתי רכבות בין 11 לרבע לחמש בבוקר. יש אוטובוסים.The red one כתב:הרכבות שם 24/7?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- The red one
שאלה של בתול סגירות טיסות לבד -
כשאתם סוגרים עצמאית לשני אנשים - יש אפשרויות באתרים לפצל את התשלום בכרטיסי האשראי ברוב האתרים? והאם ניתן לשלם מכרטיס אשראי ישראלי?
והמחיר ל"אדם בחדר זוגי"..זה אומר תשלום פר בן אדם, כן?
כשאתם סוגרים עצמאית לשני אנשים - יש אפשרויות באתרים לפצל את התשלום בכרטיסי האשראי ברוב האתרים? והאם ניתן לשלם מכרטיס אשראי ישראלי?
- yanivnew91
מרבית האתרים לא נותנים לפצל את התשלום.The red one כתב:שאלה של בתול סגירות טיסות לבד -
אפשר לשלם באשראי רק אם האשראי בינלאומי, לא ישראכרט. רק ויזה או מאסטרקארד
- The red one
תודה חבר, אדע לשלב הבא 
לא קצת מוזר שחברות התעופה לא מפמפמות שוב חבילות למשחק? שורה ראשונה ודומייה

לא קצת מוזר שחברות התעופה לא מפמפמות שוב חבילות למשחק? שורה ראשונה ודומייה
yanivnew91 כתב: מרבית האתרים לא נותנים לפצל את התשלום.
אפשר לשלם באשראי רק אם האשראי בינלאומי, לא ישראכרט. רק ויזה או מאסטרקארד