הפועל כפר סבא- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, לויטה
Re: הפועל כפר סבא- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, לויטה
סאמק מימר וכפר-סבא מנסים להרדים אותנו עם המחמאות האלה
חח עדיף שיגידו שיש נקודות תורפה.
לא אוהב את המשחקי חוץ האלה אחרי אירופה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
למשחק מול מכבי חיפה בגביע הטוטו -Totti כתב: מה עם רן רובין?! האיש שהיה בתמונת ההרכב למשחק העונה
4-5-1
חיימוב
נועם גמון, מתן אוחיון, טאהה, עמית ביטון, תורג'מן
גאדיר, רן רובין, שבתאי, גורדנה
לוסיו
למשחק מול כפר סבא בליגה -
גורש
ביטון ויטור צדק קורוהוט
בוזגלו אוגו ראדי אוחנה נואקמה
סהר
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 27 נובמבר 2016, 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
3 בלמים נגד כפ"ס?? השתגעת?Sir Alex Ferguson כתב: 4-5-1
חיימוב
נועם גמון, מתן אוחיון, טאהה, עמית ביטון, תורג'מן
גאדיר, רן רובין, שבתאי, גורדנה
לוסיו
השתגעתי בגללה
מהפך מול אינטר מילאן וכמה ימים אחרי כאבי בטן לפני הפועל כפר סבא
מהפך מול אינטר מילאן וכמה ימים אחרי כאבי בטן לפני הפועל כפר סבא
- simply-red
התחושות פה בכ"ס שהם מסוגלים להפתיע היום. מאמינים בעצמם.
אומרים הראש שלנו עדיין בעננים וזה הצ'אנס שלהם לעקוץ.
אומרים הראש שלנו עדיין בעננים וזה הצ'אנס שלהם לעקוץ.
5. בסיום המשחק אחרי הניצחון החשוב התכנסו השחקנים בסמוך לקהל כדי ללכת להודות לו. רגע לפני שכל השחקנים הגיעו היו אלה מוחמד גדיר, לואי טהא, ומהראן ראדי ששוחחו מעט. השלושה דיברו על כך שראדי היה חייב להבקיע את המצב הקורץ שגדיר סידר לו. ראדי היה כל כך מתוסכל שנדמה היה שהוא הפסיד את המשחק, אלא שאז התבררה הסיבה. הקשר הוותיק תכנן כל הסוף שבוע לעשות מחווה לבלם הצעיר ואחרי שהחליף אותו כבר במחצית הראשונה נגד אינטר, רצה מאוד להבקיע כדי לרוץ אליו לספסל ולהקדיש לו את השער. "אין אחד שמכיר את לואי כמוני." הסביר ראדי. "אני מודה שאני במקצוע הזה כי יוצא לי להכיר אנשים כאלה. הוא אח קטן בשבילי ויצאתי היום מתוסכל מהניצחון כי רציתי להבקיע וללכת לחבק אותו. הוא בנאדם נדיר והוא סבלני מאוד שעובד קשה. הוא תרם ועוד יתרום הרבה לבאר שבע".
וואלה ספורט
וואלה ספורט
נכס.הפועלעולה כתב:5. בסיום המשחק אחרי הניצחון החשוב התכנסו השחקנים בסמוך לקהל כדי ללכת להודות לו. רגע לפני שכל השחקנים הגיעו היו אלה מוחמד גדיר, לואי טהא, ומהראן ראדי ששוחחו מעט. השלושה דיברו על כך שראדי היה חייב להבקיע את המצב הקורץ שגדיר סידר לו. ראדי היה כל כך מתוסכל שנדמה היה שהוא הפסיד את המשחק, אלא שאז התבררה הסיבה. הקשר הוותיק תכנן כל הסוף שבוע לעשות מחווה לבלם הצעיר ואחרי שהחליף אותו כבר במחצית הראשונה נגד אינטר, רצה מאוד להבקיע כדי לרוץ אליו לספסל ולהקדיש לו את השער. "אין אחד שמכיר את לואי כמוני." הסביר ראדי. "אני מודה שאני במקצוע הזה כי יוצא לי להכיר אנשים כאלה. הוא אח קטן בשבילי ויצאתי היום מתוסכל מהניצחון כי רציתי להבקיע וללכת לחבק אותו. הוא בנאדם נדיר והוא סבלני מאוד שעובד קשה. הוא תרם ועוד יתרום הרבה לבאר שבע".
וואלה ספורט
האישיות המושלמת לשחקן כדורגל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מיקום הצלמים מלמד על השינוי שעברנו בשנים האחרונות ועל הפיכתנו לקבוצה גדולה.
אני זוכר שבעבר, כשהיינו משחקים מול מכבי חיפה, מכבי תל אביב, הפועל ת"א ובית"ר י"ם, לא רק אבל בעיקר, הצלמים היו תמיד מתמקמים מאחורי השער שלנו, במחשבה שרוב הסיכוים שהשערים יפלו לשער שלנו. זה קרה גם במשחקים בוסרמיל. ואז במחצית, נניח הצלמים היו ליד שער 3 בוסרמיל, הם במחצית היו עוברים לשער בצד השני, לשער 9, שוב ממחשבה שהסיכוי הגדול יותר שיפול שער הוא לשער שלנו.
היום בכפר סבא צפיתי בהנאה בצלמים עוברים במחצית מהשער הרחוק לשער הקרוב, על מנת לעמוד מאחורי השער של כפר סבא ולהיות קרובים להתקפה שלנו.
תקופה שהיא חלום, כיף טהור.

אני זוכר שבעבר, כשהיינו משחקים מול מכבי חיפה, מכבי תל אביב, הפועל ת"א ובית"ר י"ם, לא רק אבל בעיקר, הצלמים היו תמיד מתמקמים מאחורי השער שלנו, במחשבה שרוב הסיכוים שהשערים יפלו לשער שלנו. זה קרה גם במשחקים בוסרמיל. ואז במחצית, נניח הצלמים היו ליד שער 3 בוסרמיל, הם במחצית היו עוברים לשער בצד השני, לשער 9, שוב ממחשבה שהסיכוי הגדול יותר שיפול שער הוא לשער שלנו.
היום בכפר סבא צפיתי בהנאה בצלמים עוברים במחצית מהשער הרחוק לשער הקרוב, על מנת לעמוד מאחורי השער של כפר סבא ולהיות קרובים להתקפה שלנו.

לא הייתי שם לב לזה גם אם הייתי צלם בעצמי.Sir Alex Ferguson כתב:מיקום הצלמים מלמד על השינוי שעברנו בשנים האחרונות ועל הפיכתנו לקבוצה גדולה.
חחחחח קלavivgolan כתב:
לא הייתי שם לב לזה גם אם הייתי צלם בעצמי.
יואו כמה זה עצבן אותי בוסרמיל.Sir Alex Ferguson כתב:מיקום הצלמים מלמד על השינוי שעברנו בשנים האחרונות ועל הפיכתנו לקבוצה גדולה.
נקודה יפה העלית.