לא מספיק אחי , העייפות הייתה ניכרת על פני השחקנים.שמעון א כתב: גיא, מחצית שניה מצויינת של כל השחקנים.
אגב, קראנו לבן הקטן שלי, גיא.
ומזל טוב אחי , בחרת בשם הנכון;)
לא מספיק אחי , העייפות הייתה ניכרת על פני השחקנים.שמעון א כתב: גיא, מחצית שניה מצויינת של כל השחקנים.
הוא ניסה למסור רוחב בכללהראל כתב:הסטטיסטיקה הזו משקרת וגם מטעה .
אי אפשר להגיד שלכפ"ס יש 0 בעיטות לשער כשחיימוב מציל שם גול בטוח ב1על1 , אם זה לא נקרא מצב של בעיטה למסגרת אז מה כן אצל המנהלת ?!
השאלה אם זה בזכות מר חניה או למרותשמעון א כתב: גיא, מחצית שניה מצויינת של כל השחקנים.
בזכות גיא לוי...ForeverRed כתב: השאלה אם זה בזכות מר חניה או למרות
מזל טוב שמעון!!
לא יודע אם 8, אבל בהחלט ציפיתי לפתוח פער.הראל כתב:אליפות חוגגים במאי , א בל בהחלט אף אחד לא ציפה שנפתח מהם פער של 8 כבר בסוף נובמבר .
+1000 תגובת השנה.South Boy כתב:איזה משחק נוראי, איזה מגרש נוראי, אבל הכול שווה את זה כשיוצאים עם 3 נקודות.
מחצית ראשונה מזעזעת מכף רגל ועד ראש שהתחילה בביזיון מחוץ ללויטה שאני עדיין בהלם כל שנה מחדש שהוא מאושר לליגת העל, ניכר שהיו עייפים פיזית ובעיקר מנטלית ולכן הייתה צריכה להיות רוטציה יותר רחבה ולהעלות גם שחקנים רעננים יותר וגם רעבים יותר. לא מאשים את השחקנים כי יש גם משחקים כאלה ובעיקר במעבר החד מגג העולם אחרי אינטר לאשפתות של לויטה, אבל שמח מאוד שגם במשחקים הקשים האלה ידענו להתעלות ולהביא 3 נקודות. מעל כולם בחולשה שלו היה מתן אוחיון, אכזב אותי מאוד לראות כמה הוא אנמי ותוקע את המשחק ההתקפי שלנו, ציפיתי שיעלה רעב יותר אחרי שלא שיחק הרבה זמן ועד שהוא מקבל הזדמנות הוא פשוט חירב לנו את המחצית. גם אוחנה היה חלש יותר מהשאר.
לגבי הפנדלים, אני אחרי סלטיק לא חוגג בכלל שאנחנו מקבלים פנדל ולכן לא הופתעתי מההחמצה, היחיד שאפשר לסמוך עליו בפנדלים זה בן שהר כל השאר סביר להניח שיחמיצו, אין לי מושג מה יש לקבוצה הזאת עם פנדלים. בוזגלו בועט חופשיות כל כך טוב ובועטי הפנדלים שלנו כל כך רעים עד כדי כך שאני מעדיף שנקבל חופשית על סף הרחבה מפנדל, בחיי.
אגב, כל הדרך חזרה מכפר סבא ניסיתי לחשוב על בועטי חופשיות טובים יותר ממאור בוזגלו, היחידים שעלו לי לראש הם מסי כריסטיאנו וז'וניניו האגדי. אף פעם לא התחברתי ולא אתחבר לאופי שלו ולגישה שלו כשחקן, אבל מה שיש לו ברגליים אי אפשר לקחת לו ובכל הקשור לחופשיות הוא אחד הגדולים שהיו לנו בכדורגל. ענק.