אתה היית מהאנשים שבעד אלישע לקראת סיום הקדנציה או שאלה שנגדו?South Boy כתב:תכלס מה הוא אשם? ראיתי את ההרכב שלהם לא ראיתי שום דבר הזוי או לא קשור למציאות, ראיתי תקציר הם שלטו לגמרי.
המערכת כולה משלמת על התלות המוגזמת בזהבי שמתפוצצת להם בפנים, שוטא הוא רק הקורבן התורן.
אם זהבי היה במכבי והם כמובן היו נראים יותר טוב בעקבות כך שוטא היה מצטרף לרשימת המאמנים המוצלחים של מכבי וזה אומר הכול.
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- simply-red
רואים על השפת גוף של שוטא שהוא מיואש מהמצב של מכבי, נראה מאוד כבוי.
אז אין פודקאסט של ציון 3 השבוע
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מאלה שרצו לתלוש לו את הפטריה מהמקום.The red one כתב: אתה היית מהאנשים שבעד אלישע לקראת סיום הקדנציה או שאלה שנגדו?
לא ראיתי את המשחק שלהם זאת הייתה רק התבוננות שטחית מההרכב שעלה ותקציר המשחק, זה היה עד כדי כך נורא ברמת הבאר שבע של אלישע? קשה לי להאמין.
ועדיין, כמעט כל מאמן שהיה עומד על הקווים היה מוציא ממכבי הנוכחית בדיוק מה ששוטא הוציא, מדובר בקבוצה שנבנתה כולה על שחקן אחד ומגדל הקלפים קרס ברגע שעזב, שוטא נפל במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
- The red one
אז אם תסתכל על המשחקים של שוטא במכבי ותחשוב שאתה אוהד מכבי תרצה לעקור לו את האף במקום.South Boy כתב:
מאלה שרצו לתלוש לו את הפטריה מהמקום.
לא ראיתי את המשחק שלהם זאת הייתה רק התבוננות שטחית מההרכב שעלה ותקציר המשחק, זה היה עד כדי כך נורא ברמת הבאר שבע של אלישע? קשה לי להאמין.
ועדיין, כמעט כל מאמן שהיה עומד על הקווים היה מוציא ממכבי הנוכחית בדיוק מה ששוטא הוציא, מדובר בקבוצה שנבנתה כולה על שחקן אחד ומגדל הקלפים קרס ברגע שעזב, שוטא נפל במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
זה אחד לאחד, אוןתם חילופים קבועים, אותם נסיונות הבקעה, אותו מערך. אפילו הפרשן היום במשחק שלהם (זה היה נמני?) ציין את זה.
אני סבור ובטוח שכל מאמן אחר מוציא מהם הרבה יותר ואין לזה קשר -רק- לערן זהבי.
- dardasmiley
הקדמת אותי כמעט מילה במילה.The red one כתב: אז אם תסתכל על המשחקים של שוטא במכבי ותחשוב שאתה אוהד מכבי תרצה לעקור לו את האף במקום.
זה אחד לאחד, אוןתם חילופים קבועים, אותם נסיונות הבקעה, אותו מערך. אפילו הפרשן היום במשחק שלהם (זה היה נמני?) ציין את זה.
אני סבור ובטוח שכל מאמן אחר מוציא מהם הרבה יותר ואין לזה קשר -רק- לערן זהבי.
תגיד לי אם זה נשמע לך מוכר ,South Boy כתב:תכלס מה הוא אשם? ראיתי את ההרכב שלהם לא ראיתי שום דבר הזוי או לא קשור למציאות, ראיתי תקציר הם שלטו לגמרי.
המערכת כולה משלמת על התלות המוגזמת בזהבי שמתפוצצת להם בפנים, שוטא הוא רק הקורבן התורן.
אם זהבי היה במכבי והם כמובן היו נראים יותר טוב בעקבות כך שוטא היה מצטרף לרשימת המאמנים המוצלחים של מכבי וזה אומר הכול.
מוציא את אלברמן מכניס את בניון, מוציא את בן הרוש מכניס את יצחקי .
מעביר את דסה להיות בלם בלי שאף אחד יהיה באגף ימין .
איך אמר לי חבר אוהד מכבי , עכשיו אנחנו מבינים מה הרגשתם שאלישע אימן אותכם ואותנו סוזה.
חסר לי פה מישהו שיגיד שגם פ"ת עשתה תיקוForeverRed כתב:שבוע חלומי מבחינתנו.
אפילו חיפה עשתה תיקו.
רק שיימשך.
פ"ת עשתה תיקוNoam98 כתב: חסר לי פה מישהו שיגיד שגם פ"ת עשתה תיקו
אם אני מיץ גולדהאר,יש כמה שהיום בחצות כבר עפים הביתה.
לא יכול להיות שעם תקציב של 140 מליון שקל הם אוטוטו אפילו לא פקטור במאבק האליפות.
לא יכול להיות שעם תקציב של 140 מליון שקל הם אוטוטו אפילו לא פקטור במאבק האליפות.
איך הגורללללל...
איש חכם פעם אמר שסופם של בלופים להתגלות
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
יום שלישיאסי, דגים כתב:אז אין פודקאסט של ציון 3 השבוע
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם שוטא לא הולך עד מחר הביתה, ג׳ורדי צריך ללכת.